Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Nowy telefon

+22
Jędrzej4
jazlyn.walker
balistreri.noemie
nina
icronin
uzemlak
talia.sauer
bocian
bmoen
vledner
kelsie.crist
Koral
Jerry
johnnie54
slyntt
padberg.joelle
pawel87
iga22
Sara212
Olifka
truskaweczka
mruczek
26 posters

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Go down

Nowy telefon - Page 2 Empty Re: Nowy telefon

Pisanie by ważniak Sro Cze 07, 2023 4:06 pm

Nie widziałem wielu zmian w tym przypadku, ale możliwe, że do kiepskich sklepów zaglądam. Za to, jeśli chodzi o nowoczesny internet, warto chyba sprawdzić, jak działa internet 5G, na jaki trafiłem na stronie operatora komórkowego Otvarta https://otvarta.pl/. Jeśli ktoś z Was już go testował, proszę, niech się podzieli opinią.

ważniak
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 142

Powrót do góry Go down

Pisanie by kuhlman.vergie Czw Sie 03, 2023 7:09 am

Ostatnio trafiłam na ten artykuł https://www.wizjatv.pl/zadbaj-o-swoja-prywatnosc-poznaj-3-sposoby-na-zabezpieczanie-jej/ który muszę przyznać jest bardzo ciekawy. Można znaleźć w nim sposoby na zabezpieczenie swojej prywatności, dzięki czemu korzystanie z telefonu będzie bardziej komfortowe i bezpieczne. Dzięki temu dowiedziałam się również jak sprawdzić kto do nas dzwonił z nieznanego numeru.
kuhlman.vergie
kuhlman.vergie

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by wbeszu Nie Wrz 01, 2024 6:22 pm

iPhone to linia smartfonów, którą Apple Inc. po raz pierwszy wprowadziło na rynek w 2007 roku. Jego pojawienie się zrewolucjonizowało rynek urządzeń mobilnych, zmieniając sposób, w jaki ludzie korzystają z telefonów komórkowych, a także całkowicie redefiniując samą koncepcję smartfona. iPhone stał się jednym z najbardziej rozpoznawalnych i wpływowych produktów technologicznych w historii, wyznaczając nowe standardy w zakresie designu, wydajności i funkcjonalności. Pierwszy iPhone łączył w sobie funkcje telefonu, odtwarzacza muzyki (iPod) oraz przeglądarki internetowej, co było wówczas nowatorskim rozwiązaniem. Na tle innych telefonów dostępnych na rynku wyróżniał się brakiem fizycznej klawiatury na rzecz dużego, dotykowego ekranu. Apple wprowadziło także intuicyjny interfejs użytkownika, który pozwalał na obsługę telefonu za pomocą gestów, co stało się cechą charakterystyczną urządzeń tej marki. Steve Jobs, ówczesny CEO Apple, opisywał iPhone’a jako urządzenie pięć lat wyprzedzające konkurencję. Pierwsze modele sprzedały się w milionach egzemplarzy, co zapoczątkowało erę masowego zainteresowania smartfonami. https://ihospital.pl/

wbeszu
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 376

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Powrót do góry

- Similar topics