Własna firma
+90
hills.toy
mohammad98
Arowana14
maudie.klein
eliza111
saszka
olendzka
wodna12
dzek
bako
blindgren
danka58
wilma37
wbeszu
Seniorita
ważniak
rollo
Jędrzej4
Paweł
georginia
Koral
kotek
Kajtek33
madzia2
madmax
dana25
IngaIguana
kalcyt
sofia11
sywi
bocian
darion.bernier
alinka88
ihoeger
normi
dorothy
stanton.alysson
mullepv
Tamiilka
LexUSA2
Ewelaa213
asia92
malwinap
tymianka
beauty00
Xawery
Andzia
esta21
schroeder.jaunita
Jerry
brandi.vonrueden
Nora92
Janka23
ghauck
vgleichner
ida90
koaboa
pward
vbrown
qschimmel
kasia17
Ester89
khansen
pawel87
czteryduzekaty
Kłaczek25
ursula86
Ona_90
Lidka
lowell03
kihn.cora
prosacco.leon
Mleczko
jhahn
erling70
dougala
slyntt
nader.elisa
uhane
lola.okuneva
wavafs
Sara212
Anulaa21
MarlenaStolnicka
fazola
mruczek
bella88
Radzioo
truskaweczka
Maria1990
94 posters
Strona 2 z 8
Strona 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Własna firma
Własna firma to spore wymagania, trzeba być tego świadomym.
prosacco.leon- Liczba postów : 4
Ależ oczywiście, że własna firma to bardzo wiele przeróżnych wyzwań i to nie tylko finansowych. Dlatego też nie każdy decyduje się na taki właśnie krok. Wiem coś o tym, bo przejęłam firmę po rodzicach. I jak na złość zauważyliśmy, że w niektórych maszynach przydadzą się nowe paski zębate Dlatego też zamierzam coś więcej na ten temat poszukać w internecie.
mruczek- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 162
Każdego rok w kwietniu Polacy mierzą się z koniecznością wypełnienia deklaracji PIT. Dla wielu z nich rozliczenie z Urzędem Skarbowym wydaje się przykrym obowiązkiem z powodu trudności z wypełnieniem deklaracji i ryzykiem nieprawidłowego wypełnienia.
kihn.cora- Liczba postów : 2
Posiadając własną firmę, należy pamiętać, aby stworzyć odpowiednią stronę internetową. Taka witryna www jest poniekąd wizytówką naszego przedsiębiorstwa. Pewnie wielu z was zastanawia się jak zrobić stronę internetową. W wyszukiwarce możemy znaleźć dużo wskazówek, jednak ja osobiście polecam zapoznać się z tą stroną: https://jak-zrobic-strone.pl/jak-zrobic-strone-internetowa/ Myślę, że jej treść pomoże rozjaśnić tę kwestię wielu osobom.
lowell03- Liczba postów : 4
Jest to na pewno większe wyzwanie niż praca na etacie, bo przy tej chodzisz do pracy, wykonujesz swoje obowiązki i nic więcej Cię nie obchodzi. No ale własna firma to dużo większe możliwości. Macie już jakieś pomysły na jednoosobową firmę?. Od tego trzeba by było zacząć, a pomysłów jest sporo.
Lidka- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 87
Własna firma to krok milowy w auto rozwoju. Nie jest to jednak proces pozbawiony komplikacji i zawczasu warto zadbać o sprawy księgowe. Tutaj https://afaktury.pl/wystaw-note-korygujaca,3,29/ znajduję się serwis, dzięki któremu można wystawiać dokumenty online,takie jak faktura czy nota korygująca. W razie pytań nie bójcie się ich zadawać na tej stronie na pewno otrzymacie rzetelne informacje.
Ona_90- Klikacz
- Liczba postów : 22
Siemanko. Co do własnej firmy to praktycznie wszystko ma tutaj bardzo duże znaczenie. Dlatego też musimy praktycznie dbać o każdy nawet najdrobniejszy szczegół. I tak szukając w jakie systemy teraz warto zainwestować to trafiłam na system wms Po raz pierwszy spotkałam się z takim systemem więc koniecznie muszę coś więcej na jego temat poczytać.
truskaweczka- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 186
Jeśli zastanawiacie się, jakie umiejętności oraz kompetencje powinien posiadać pracownik w przyszłości, to Koniecznie sprawdźcie artykuł pod tym linkiem: kompetencje pracownika . Wystarczy kliknąć w link, a przeniesie was do tego ciekawego artykułu, który warto przeczytać.
slyntt- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 333
Borykam się z myślą, czy oddać księgowość firmie zewnętrznej, czy zatrudnić księgową stacjonarnie.
ursula86- Liczba postów : 4
Firma CloudFerro dostarcza firmą nowoczesne, innowacyjne usługi przetwarzania danych w chmurze. Dlatego chciałbym Wam polecić strone https://cloudferro.com/ , gdzie znajdziecie wszelkie informacje oraz kontakt.
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1435
Prowadzisz własną firmę to pomyśl w jaki sposób możesz oszczędzić na rachunkach i jednocześnie oszczędzić środowisko naturalne. Ja mogę powiedzieć że oferta Respect Energy spełni te oczekiwania bo da ci prąd który pochodzi z odnawialnych źródeł energii i dodatkowo w atrakcyjnej cenie. Myślę że to ciekawe rozwiązanie i warto je wprowadzać w życie bo ma same plusy.
Kłaczek25- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 387
Mój znajomy posiada swój gabinet na mieście i jest lekarzem. Ostatnio poleciłem mu Medelight, żeby odświeżył sobie wiedzę z laryngologii. Jednak po rozmowie z nim powiedział, że kilka rzeczy jest dla niego nowych. Więc warto korzystać z takich przywilejów.
czteryduzekaty- Klikacz
- Liczba postów : 25
Jak już mowa o własnej firmie to wiadomo, że bardzo różnie z tym bywa. Bo jednak nie zawsze mamy pewność, iż dana firma wywiąże się z zapłaty za dany towar. I tak też szukając jakiś informacji odnośnie tego to trafiłam na tę stronę http://biznesplan.org/jak-przygotowac-umowe-b2b/ I to właśnie z niej dowiedziałam się, że może podpisać taką umowę dzięki której będę miała pewność, że zapłata na pewno wpłynie w danym terminie.
mruczek- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 162
Wiadomo, że w przypadku posiadania własnej firmy mamy bardzo wiele spraw do ogarnięcia. Ale i tak zastanawiam się nad tym czy te wszystkie działy musimy mieć? Bo tak na prawdę zastanawiam się nad tym czy zajmują się takie działy jak kadry i płace?? Więc zaczęłam szukać jakiś informacji na ten temat i między innymi tutaj https://www.fincomfort.pl/czy-zajmuje-sie-dzial-kadr-i-plac/ udało mi się wiele na ten tematy dowiedzieć się.
Jeśli profilem waszej działalności jest produkcja, to koniecznie musicie zadbać o jakość powietrza, które będzie tłoczone w miejscu pracy. Słyszeliście czym charakteryzuje się kompresor łopatkowy ? Ma on sporą ilość zalet, między innymi generują niski poziom hałasu ok. 65-75 dB dzięki czemu mogą być ulokowane nawet w miejscu wykorzystania sprężonego powietrza na hali produkcyjnej. Produkt charakteryzuje brak pulsacji oraz niski poziom zaolejenia.
pawel87- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 65
Chciałabym mieć swoją firmę.
khansen- Liczba postów : 4
My z mężem mamy własną firmę budowlaną i bardzo staramy się, aby nasi pracownicy byli zawsze na bieżąco z najnowszymi szkoleniami i kursami. Ostatnio w związku z tym podjęliśmy współpracę z firmą Riwal, które organizuje naprawdę ciekawa szkolenia dla robotników budowlanych między innymi są to szkolenia dla operatorów maszyn. Muszę przyznać, że nasi pracownicy są bardzo chętni na takie kursy, a po nich zawsze wracają z dużą ilością nowej wiedzy.
Ona_90- Klikacz
- Liczba postów : 22
Własna firma to przede wszystkim obowiązki za pracowników Warto jednak pamiętać o konferencjach, szkoleniach czy też imprezach firmowych aby zadbać o atmosferę w firmie. W tym zakresie warto współpracować z firmą Eventomi, która świetnie odnajduje się w organizacji takich projektów.
Ester89- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 91
Najwazniejsze to dobrze zastanowić się nad tym, co mogłoby być dla Was najbardziej odpowiednie. Na przykładzie chociażby https://www.cstore.pl/blog/jak-zalozyc-sklep-internetowy/ dobrze widać, w jaki sposób moglibyście już teraz otworzyć biznes internetowy. To bardzo ważny aspekt, dlatego też koniecznie przyjrzyjcie się tej opcji bliżej.
Anulaa21- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 204
Posiadasz firmę która polega na ujawnieniu bazy danych klientów to polecam zatrudnić firmę która pomoże nam w jej zapobieganiu tutaj https://www.isecure.pl/ .Dzięki takiej współpracy uzyskamy pełne bezpieczeństwo i zgodność z RODO na etapie budowania i zarządzania bazą klientów.
kasia17- Klikacz
- Liczba postów : 26
Własna firma to bardzo dobry pomysł oczywiście pod warunkiem, że właśnie tego chcemy. Ale i tak w naszej firmie niezbędne będą wszelkiego typu maszyny pomocnicze. I tak szukając jakiś bliższych informacji na ten temat to znalazłam ich ofertę https://mechanica.pl/chwytaki-pneumatyczne/ w której to mają takie chwytaki pneumatyczne. W sumie dzięki takim chwytakom będziemy mogli bez problemu podnieść praktycznie każdy rodzaj elementu.
To jest bardzo dobry pomysł. Pozdrawiam!
qschimmel- Liczba postów : 4
Witam, posiadam własne przedsiębiorstwo od dłuższego czasu i poszukuję sprawdzonej firmy, która zajmuje się dokumentacją cen transferowych. Jest to bardzo istotna usługa, ponieważ pozwala na zmniejszenie ryzyka doszacowania dochodów stronom transakcji oraz dzięki niej można uniknąć dotkliwych sankcji.
vbrown- Liczba postów : 4
W przypadku własnej firmy nie zapominajmy, że bardzo ważne jest to aby zainwestować w bardzo dobrej jakości oprogramowanie do firmy. Dlatego też w tym celu przeglądaliśmy różnego rodzaju oferty, ale zależy nam na takim sprawdzonym rozwiązaniu. I tak też między innymi oprogramowanie do zarządzania firmą tutaj https://euroimpex.pl/oprogramowanie/ znaleźliśmy. Także od razu widać, że bardzo dobrze wybraliśmy.
Strona 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Własna firma - porady
» Własna firma - porady
» Własna firma - porady
» Własna strona internetowa
» własna torba na zakupy
» Własna firma - porady
» Własna firma - porady
» Własna strona internetowa