Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Bardziej rozbudowane forum dyskusyjne

3 posters

Go down

Bardziej rozbudowane forum dyskusyjne Empty Bardziej rozbudowane forum dyskusyjne

Pisanie by inha Sro Lis 13, 2019 4:57 pm

Mimo starań, wciąż widzę, że niewiele osób wypowiada się na tym forum, a to mi nie odpowiada. Dlatego chce się jeszcze gdzieś zapisać, gdzie jest naprawdę rzeczowa wiedza na temat budowy domu. Czy możecie mi coś wskazać?

inha
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 44

Powrót do góry Go down

Bardziej rozbudowane forum dyskusyjne Empty Re: Bardziej rozbudowane forum dyskusyjne

Pisanie by dougala Czw Lis 21, 2019 10:31 am

Tutaj https://www.mgprojekt.com.pl/forum/kupiles-projekt-i-co-dalej-48/?sid=f874d880f46229b1462221588a16e882 znajdziesz mnóstwo porad. Ja się dowiedziałam o tylu ważnych rzeczach, że nie zliczę. Mam nadzieję, że Ci pomogłam.

dougala
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 102

Powrót do góry Go down

Bardziej rozbudowane forum dyskusyjne Empty Re: Bardziej rozbudowane forum dyskusyjne

Pisanie by magdaa Czw Lis 28, 2019 1:43 pm

Ja potwierdzam, że takie forum naprawdę pomaga. My o budowie nie mieliśmy pojęcia i nas oszukać chciały majstry, ale właśnie dzięki poradom ludzi z tego forum, jak i całej pracowni, obyło się bez żadnych niepotrzebnych wydatków. Naprawdę się cieszę, że tam trafiliśmy. Tak to domu byśmy nawet nie skończyli.

magdaa
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 79

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: