Forum MG Projekt
4 posters
Strona 1 z 1
Forum MG Projekt
Czasem, jak szukam jakiejś porady w sieci , to wyskakuje mi właśnie to forum https://www.mgprojekt.com.pl/forum/ . I tak się zastanawiam.. Czy warto być jego pełnoprawnym członkiem? Czy raczej będzie to takie wiecie, forum interesujące od czasu do czasu?
magdaa- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 79
Re: Forum MG Projekt
Fajne jest. Jestem tam i często się dowiaduję o rzeczach, o których wcześniej nie miałam pojęcia. Oczywiście jestem też w innych miejscach, ale tam chętnie lubię wracać.
dougala- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 102
Też jestem i cenię to forum za fachowość porad. Można się na ich podstawie kłócić z majstrami i wygrać tę wojnę. Wiem, co mówię, miałam taką sytuację przy wymianie podłóg. Dużo też nerwów nam te porady zaoszczędziły. Polecam to miejsce.
inha- Klikacz
- Liczba postów : 44
Na pewno warto postawić na dobry i stabilny program do tworzenia rozbudowanych projektów budowlanych i tutaj jak najbardziej warto przyjrzeć się takim możliwościom jak ZwCAD 2023, który z resztą przed zakupem licencji można za darmo przetestować przez 30 dni. To co go cechuje to na pewno stabilność pracy, szeroki zakres funkcji, przystępne ceny za sam program oraz nakładki oraz integracja z innymi programami w zakresie plików DWG i DXF. Ogólnie można liczyć na pełne wsparcie szkoleniowe na start, aby jak najlepiej z niego korzystać wraz z dalszą obsługą posprzedażową.
Siks44- Klikacz
- Liczba postów : 40
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: