Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Restauracja

+24
Seniorita
Justyna
inna
ważniak
noah.sauer
skulas
Kajtek33
miss_inez
jazmyne49
Mixon
kalcyt
olcia
malwinap
Ewelaa213
lizeth22
floyddaniel
sywi
Xawery
boehm.samir
Jerry
ali46
inha
slyntt
fazola
28 posters

Strona 1 z 2 1, 2  Next

Go down

Restauracja Empty Restauracja

Pisanie by fazola Czw Cze 17, 2021 8:16 am

Z doświadczenia wiem, że zorganizowanie małego przyjęcia urodzinowego w lokalu byłoby już nie lada frajdą dla jubilata. Taki właśnie prezent zrobiliśmy naszemu szefowi. Powierzyliśmy wszystko Restauracji Akademia w Warszawie. Mają wielki talent to tworzenia wspaniałej oprawy na przyjęciach oraz przygotowują w mistrzowski sposób potrawy. Polecam wyjątkowo miłą i profesjonalną obsługę.

fazola
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 47

Powrót do góry Go down

Restauracja Empty Re: Restauracja

Pisanie by slyntt Nie Paź 10, 2021 8:27 am

Wydaje mi się, że naprawdę świetne jedzenie znajdziecie w restauracji Akademia w Warszawie. Moim zdaniem ichniejsza polędwica wołowa to coś cudownego dla kubków smakowych. Muszę przyznać, że nigdy lepiej nie zjadłem. Jeśli szukacie odpowiedniej restauracji w stolicy, to moim zdaniem tą będziecie zachwyceni.

slyntt
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 331

Powrót do góry Go down

Pisanie by inha Pią Paź 15, 2021 1:59 pm

Wcale nie jest łatwo znaleźć fajne miejsce, ale jeśli interesuje Was restauracja włoska , to coś mogę polecić. Moja bliska koleżanka opowiadała mi, że była w takim ciekawym lokalu w Konstancinie-Jeziornej. Nazywa się Pomidoro i możecie tam zjeść pyszną pizzę, ale również i małże czy polędwicę wołową w aromatycznej oprawie.

inha
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 44

Powrót do góry Go down

Pisanie by ali46 Sob Lis 27, 2021 11:51 am

Tak jak inha - też lubię włoską kuchnię. Mam jedną ulubioną knajpkę w mieście gdzie serwują włoskie makarony. Pycha <3
ali46
ali46

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by Jerry Pon Lis 29, 2021 9:45 am

Lubię kuchnie z wielu państw, nie jestem do tego wybredna, ale smakowanie nowych potraw mi pasuje. Przy okazji kupował ktoś z Was może wyposażenie kawiarni w firmie Helios https://www.helios-horeca.pl/ Widzę, że mają bardzo bogaty asortyment, a ceny atrakcyjne.

Jerry
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 161

Powrót do góry Go down

Pisanie by boehm.samir Wto Lis 30, 2021 11:03 am

Gdzie mogłabym zamówić ozdoby urodzinowe?
boehm.samir
boehm.samir

Powrót do góry Go down

Pisanie by Xawery Pon Mar 07, 2022 7:35 pm

Z całą pewnością jest wiele restauracji które można polecać i dla mnie jak najbardziej zawsze znalezienie takiego miejsca jest po prostu ważne. Jeśli już gdzieś wybieram się na obiad czy kolację to musi to być fajny lokal. Wiem także, iż Lubin restauracje posiada bardzo dobre opinie i ja również z miłą chęcią je odwiedzę.

Xawery
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 200

Powrót do góry Go down

Pisanie by sywi Pon Mar 14, 2022 10:59 am

Z rodziną wybraliśmy się do restauracji Akademia i powiem wam, że każdy się tam odnalazł - super miejsce. Kuchnia Polska, którą serwują u nich jest smaczna i każdy znajdzie w ich menu coś dla siebie.

sywi
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 66

Powrót do góry Go down

Pisanie by floyddaniel Pon Mar 14, 2022 9:24 pm

Uwielbiam jeść w restauracjach.
floyddaniel
floyddaniel

Powrót do góry Go down

Pisanie by lizeth22 Wto Mar 15, 2022 12:29 pm

Sama zastanawiam się w jaki sposób zorganizować tegoroczne urodziny.
lizeth22
lizeth22

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewelaa213 Sro Kwi 27, 2022 1:58 pm

Super jedzienie mają w sushi bar białystok Ja sama od nich zamawiam bardzo często bo jak dla mnie mają super jakość jedzenia a to jest najważniejsze. Zaglądnijcie do nich a na pewno znajdziecie coś dla siebie

Ewelaa213
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 70

Powrót do góry Go down

Pisanie by malwinap Czw Kwi 28, 2022 10:19 am

Prowadzenie restauracji to nie łatwy kawałek chleba. Trzeba o wszystkim pamiętać, o wszystko dbać. Aby zaistnieć na rynku to warto zdecydować się na zdrową żywność, do tego by się przydała super ekipa, no i odpowiednie wyposażenie! Powinniśmy zainwestować w taki sprzęt, który przede wszystkim ułatwi, usprawni nam pracę. Oprócz tego musimy pamiętać, aby ten sprzęt został dobrze zamontowany, aby później nie było żadnych usterek. No i oczywiście serwis tych maszyn, urządzeń jest konieczny Smile znalazłam na ten temat fajny blog na stronie hurtowni Multigastro https://multigastro.pl/utrzymanie-serwisowanie-urzadzen-gastronomicznych, która zajmuje się nie tylko sprzedażą różnego rodzaju sprzętu potrzebnego do lokalu gastronomicznego, ale i ich montażem, a także serwisowaniem. Fajnie to wszystko tutaj opisali. Zachęcam do lektury Smile

malwinap
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 53

Powrót do góry Go down

Pisanie by olcia Czw Maj 26, 2022 8:08 am

U mnie w restauracji ostatnio dużym powodzeniem cieszą się dania z dziczyzny, sarniny, jeleniny. Raz zakupiłam tego typu mięso i się sprawdziło. Kupuję surowe do samodzielnej obróbki generalnie. Sporadycznie biorę od producenta wyroby typu wędzona kiełbasa itd. Kupuję wszystko świeże i w dobrej cenie w firmie PODLASKIE WYROBY z Białegostoku https://podlaskiewyroby.pl/dziczyzna/ Zasadniczo całość zamawiam przez sklep internetowy. Mięso przyjeżdża zawsze solidnie zapakowane. Moim zdaniem jak ktoś ma dom weselny, to warto dziczyznę dodać na wiejski stół.

olcia

Liczba postów : 3

Powrót do góry Go down

Pisanie by kalcyt Czw Cze 09, 2022 12:47 pm

My też organizowaliśmy imprezę firmową w restauracja lubin i wyszło świetnie. Bardzo profesjonalnie przygotowana sala, pyszne jedzonko i świetnie spędzony czas!

kalcyt
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 368

Powrót do góry Go down

Pisanie by Mixon Nie Cze 12, 2022 2:46 pm

Ja z kolei mogę polecić https://restauracjaolivka.pl świetna restauracja włoska nad motławą.

Mixon
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 62

https://aletorcik.pl/najpopularniejsze-ciasta-na-wielkanoc/

Powrót do góry Go down

Pisanie by jazmyne49 Sro Cze 15, 2022 12:54 am

A znacie jakąś dobrą restaurację we Wrocławiu? Mieszkam tu już trochę, ale nie trafiłam jeszcze na nic ciekawego.
jazmyne49
jazmyne49

Powrót do góry Go down

Pisanie by miss_inez Sro Cze 15, 2022 11:01 am

Dobry pomysł, ale warto sprawdzić terminy. Znajoma organizowała komunię i biedaczka, tygodniami szukała lokalu, bo wszystkie zaklepane.

miss_inez
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 27

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kajtek33 Czw Gru 22, 2022 10:58 pm

Warto wiedzieć, że liczy się w końcu to, byście byli w stanie uzyskać takie rozwiązania do Waszego biznesu, które idealnie wpiszą się w potrzeby rynku. Co do opakowań, to ja czytałem więcej na stronie https://e-opakowania.info/59-worki-proniowe i zastanawiam się, dlaczego takie worki próżniowe mogą być skuteczne. Co o tym sądzicie?

Kajtek33
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 187

Powrót do góry Go down

Pisanie by skulas Pią Gru 23, 2022 9:11 am

Rzadko chodzę do restauracji.
skulas
skulas

Powrót do góry Go down

Pisanie by noah.sauer Pią Gru 23, 2022 5:10 pm

Lubię kuchnię włoską
noah.sauer
noah.sauer

Powrót do góry Go down

Pisanie by ważniak Nie Kwi 16, 2023 2:32 pm

Jak oglądam Panią Gessler w jej Kuchennych Rewolucjach, to czasem trudno się dziwić, że rzuca garami na prawo i lewo. Taki ludzie bałagan mają w swoich gastronomiach, że aż się proszą o kontrolę sanepidu i wysoki mandat. Czytałam dziś artykuł https://www.restaumatic.com/blog/kontrola-sanepidu-w-restauracji-jak-wyglada-i-co-sprawdzaja/, jak przebiega taka kontrola sanepidu. Nigdy nie widziałam tego na żywo. Pewnie pracownicy gastronomii bardzo nerwowo do tego podchodzą? Nigdy nie wiadomo, na kogo się trafi.

ważniak
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 142

Powrót do góry Go down

Pisanie by inna Pon Kwi 24, 2023 9:30 pm

Dobrze zjecie w warszawskiej restauracji Ogród Smaku, uwielbiam to miejsce. Chrzciliśmy tutaj także córeczkę, swietne jedzenie i obsługa, polecam https://ogrod-smakow.pl/

inna
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 32

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Pon Maj 29, 2023 2:25 pm

Pytanie - jakie was interesuje lokalizacja??? Jak chodzi o takie aspekty, jak
restauracja ząbkowice śląskie to możecie chociażby zwrócić uwagę na restaurację Na Skarpie. Ja słyszałam, że jest tam klimatycznie i oferują smaczną, niebanalną kuchnię. Jak chcecie w wolnej chwili możecie sobie sprawdzić ich ofertę.

Justyna
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 188

Powrót do góry Go down

Pisanie by Seniorita Wto Lip 25, 2023 5:44 pm

Hej wszystkim! Chciałabym podzielić się z Wami moim odkryciem w Warszawie - restauracją https://monamiwarsaw.pl/. To miejsce, w którym zakochałam się od pierwszego wejrzenia! Ich autentyczne potrawy francuskie urzekły moje podniebienie, a atmosfera restauracji sprawiła, że poczułam się jak we Francji. Jeśli ktoś z Was szuka wyjątkowego miejsca z przepysznymi potrawami francuskimi, to gorąco polecam to miejsce. Na pewno będziecie zachwyceni, tak jak ja! Pozdrawiam serdecznie!
Seniorita
Seniorita
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 105

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Pon Lip 31, 2023 4:40 pm

Zdecydowanie mogę Wam wszystkim polecić sprawdzić stronę https://www.ika-albrecht.pl/kategoria/pojemniki-na-zupe-i-wieczka/163 , na której znajdziecie ofertę hurtowni opakowań i naczyń jednorazowych. Posiadają rozbudowaną ofertę, dostosowaną do najróżniejszych potrzeb klientów.

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 1415

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 1 z 2 1, 2  Next

Powrót do góry

- Similar topics