Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Restauracja z Krakowa

+4
mruczek
truskaweczka
dougala
Goniaqq
8 posters

Go down

Restauracja z Krakowa  Empty Restauracja z Krakowa

Pisanie by Goniaqq Sro Lut 07, 2018 1:26 pm

W miły weekend warto wybrać się do restauracji i zjeść obiad z rodziną. Myślę, że dobrą opcją może być restauracja kraków - to piękne miasto z tradycjami, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. Sama uwielbiam wracać do Krakowa i uważam, że to miasto inne niż wszystkie.

Goniaqq
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 96

Powrót do góry Go down

Restauracja z Krakowa  Empty LEILA WARSZAWA

Pisanie by dougala Sob Paź 26, 2019 7:08 am

Skoro o restauracjach, to jak Wam się podoba restauracja Leila z Warszawy? Lokal co prawda został otwarty w środę, ale może już ktoś z forum tam jadł i powie, jak ocenia to miejsce? Dla przypomnienia napiszę, że mieści się ona przy Alejach Jerozolimskich 33a .

dougala
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 102

Powrót do góry Go down

Restauracja z Krakowa  Empty Re: Restauracja z Krakowa

Pisanie by truskaweczka Sob Sty 25, 2020 7:55 pm

Jako że mieszkam w Warszawie to mam więcej okazji by wychodzić z domu do jakieś restauracji. I tak się składa, że bardzo często bywam w restauracji Garo Sushi która mieści się w słynnym Forcie Służew. Jest to miejsce gdzie podają rewelacyjne dania kuchni japońskiej, że o samym sushi nie wspomnę. Dania te są bardzo smaczne i do tego sposób w jaki oni je podają. Zachęcam do odwiedzenia tego miejsca

truskaweczka
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 186

Powrót do góry Go down

Pisanie by mruczek Sro Sie 19, 2020 5:28 am

Jak już mowa o Warszawie to zapraszamy do naszej Little Barrel na Kabatach. Tylko u nas znajdziesz wyjątkowo smaczne dania kuchni tradycyjnej i kontynentalnej. Jesteśmy chyba jedyną taką restauracją w której tworzy się takie dania z pasją i tradycją. Dla każdego znajdzie się coś pysznego czy to tradycyjne kopytka w sosie truflowym czy lody domowej roboty wyrabiane od 30 lat tę samą metodą. Także wpadajcie, czekamy na was codziennie

mruczek
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 162

Powrót do góry Go down

Pisanie by truskaweczka Pią Kwi 16, 2021 4:29 am

Co do restauracji to moim zdaniem bardzo ważne jest to z jakich urządzeń w niej korzystamy. Dlatego też czasami warto postawić na lepszej jakości sprzęt. Chociażby takie rondle gastronomiczne powinny być bardzo dobrej trwałej jakości. Bo jednak to w czym przyrządzamy dane danie ma także dość duże znaczenie. W każdym bądź razie ja tak uważam dlatego też takie rondle zakupiłam.

truskaweczka
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 186

Powrót do góry Go down

Pisanie by mruczek Sro Wrz 08, 2021 10:38 am

Zapewne w każdym mieście znajdziemy jakąś dobrą i sprawdzoną restaurację. Dlatego też jak wybraliśmy się na wycieczkę do Warszawy to znaleźliśmy Restaurację Akademia. Nawet nie spodziewałam się, że teraz można znaleźć miejsce w którym to podają dania kuchni regionalnej. A taka właśnie jest ta restauracja. Bo ona powstała z miłości i pasji do tradycji dzięki czemu jest ona tak bardzo wyjątkowa.

mruczek
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 162

Powrót do góry Go down

Pisanie by slyntt Czw Wrz 09, 2021 2:11 pm

Jeżeli chodzi o mnie, to byłem ostatnio na pizzy w restauracji Bubbles w Warszawie. Muszę przyznać, że ichniejsza margherita była naprawdę bardzo dobra. Nie jadłem lepszej pizzy nawet w miejscowej pizzerii. Moim zdaniem warto do nich zajrzeć, bo mają również bardziej wyszukane posiłki. W dodatku bardzo dobre ceny, miła obsługa. Czego chcieć więcej?

slyntt
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 331

Powrót do góry Go down

Pisanie by elouise.bins Sob Wrz 11, 2021 7:12 am

Jaka restauracja jest najlepsza w Krakowie?
elouise.bins
elouise.bins

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by javonte.raynor Pon Gru 12, 2022 8:15 am

Od wielu lat marzę o własnej restauracji. Niedawno zaczęłam stawiać pierwsze kroki w kierunku otwarcia własnego punktu gastronomicznego. Z tego powodu chciałabym się was zapytać co powinno się w takim lokalu koniecznie znaleźć?

Liczba postów : 1

Powrót do góry Go down

Pisanie by rbeahan Pon Gru 12, 2022 11:27 am

Gdzie w Krakowie zjem dobre sushi?
rbeahan
rbeahan

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content