Restauracja z Krakowa
+4
mruczek
truskaweczka
dougala
Goniaqq
8 posters
Strona 1 z 1
Restauracja z Krakowa
W miły weekend warto wybrać się do restauracji i zjeść obiad z rodziną. Myślę, że dobrą opcją może być restauracja kraków - to piękne miasto z tradycjami, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. Sama uwielbiam wracać do Krakowa i uważam, że to miasto inne niż wszystkie.
Goniaqq- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 96
LEILA WARSZAWA
Skoro o restauracjach, to jak Wam się podoba restauracja Leila z Warszawy? Lokal co prawda został otwarty w środę, ale może już ktoś z forum tam jadł i powie, jak ocenia to miejsce? Dla przypomnienia napiszę, że mieści się ona przy Alejach Jerozolimskich 33a .
dougala- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 102
Re: Restauracja z Krakowa
Jako że mieszkam w Warszawie to mam więcej okazji by wychodzić z domu do jakieś restauracji. I tak się składa, że bardzo często bywam w restauracji Garo Sushi która mieści się w słynnym Forcie Służew. Jest to miejsce gdzie podają rewelacyjne dania kuchni japońskiej, że o samym sushi nie wspomnę. Dania te są bardzo smaczne i do tego sposób w jaki oni je podają. Zachęcam do odwiedzenia tego miejsca
truskaweczka- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 186
Jak już mowa o Warszawie to zapraszamy do naszej Little Barrel na Kabatach. Tylko u nas znajdziesz wyjątkowo smaczne dania kuchni tradycyjnej i kontynentalnej. Jesteśmy chyba jedyną taką restauracją w której tworzy się takie dania z pasją i tradycją. Dla każdego znajdzie się coś pysznego czy to tradycyjne kopytka w sosie truflowym czy lody domowej roboty wyrabiane od 30 lat tę samą metodą. Także wpadajcie, czekamy na was codziennie
mruczek- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 162
Co do restauracji to moim zdaniem bardzo ważne jest to z jakich urządzeń w niej korzystamy. Dlatego też czasami warto postawić na lepszej jakości sprzęt. Chociażby takie rondle gastronomiczne powinny być bardzo dobrej trwałej jakości. Bo jednak to w czym przyrządzamy dane danie ma także dość duże znaczenie. W każdym bądź razie ja tak uważam dlatego też takie rondle zakupiłam.
truskaweczka- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 186
Zapewne w każdym mieście znajdziemy jakąś dobrą i sprawdzoną restaurację. Dlatego też jak wybraliśmy się na wycieczkę do Warszawy to znaleźliśmy Restaurację Akademia. Nawet nie spodziewałam się, że teraz można znaleźć miejsce w którym to podają dania kuchni regionalnej. A taka właśnie jest ta restauracja. Bo ona powstała z miłości i pasji do tradycji dzięki czemu jest ona tak bardzo wyjątkowa.
mruczek- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 162
Jeżeli chodzi o mnie, to byłem ostatnio na pizzy w restauracji Bubbles w Warszawie. Muszę przyznać, że ichniejsza margherita była naprawdę bardzo dobra. Nie jadłem lepszej pizzy nawet w miejscowej pizzerii. Moim zdaniem warto do nich zajrzeć, bo mają również bardziej wyszukane posiłki. W dodatku bardzo dobre ceny, miła obsługa. Czego chcieć więcej?
slyntt- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 331
Jaka restauracja jest najlepsza w Krakowie?
elouise.bins- Liczba postów : 4
Od wielu lat marzę o własnej restauracji. Niedawno zaczęłam stawiać pierwsze kroki w kierunku otwarcia własnego punktu gastronomicznego. Z tego powodu chciałabym się was zapytać co powinno się w takim lokalu koniecznie znaleźć?
javonte.raynor- Liczba postów : 1
Gdzie w Krakowie zjem dobre sushi?
rbeahan- Liczba postów : 4
Similar topics
» Rzetelny deweloper z Krakowa?
» Restauracja
» Dobra restauracja
» Restauracja - Warszawa
» Restauracja z kuchnią włoską Gdańsk Motława
» Restauracja
» Dobra restauracja