Telefon - ale jaki?
+33
bailey97
kaminskawerka
armand.hegmann
Ewelaa213
Jędrzej4
mmosciski
rollo
vandervort.fidel
bocian
leanna18
daugherty.cruz
zieme.maryam
kotek
beier.celine
crooks.rachael
Kajtek33
Koral
nschuppe
olendzka
sofia11
mertz.thurman
Janka23
alexis30
schmidt.stella
elouise.bins
slyntt
corbin.roberts
qschimmel
truskaweczka
Sara212
iga22
pawel87
Olifka
37 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Telefon - ale jaki?
Teraz było dużo premier nowych telefonów.
vandervort.fidel- Liczba postów : 4
Zastanawiam się nad zakupem nowego telefonu, co możecie mi polecić do 3000zł?
dekoracje z metalu do ogrodu
dekoracje z metalu do ogrodu
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1421
Co rusz wychodzi jakiś nowy telefon, ja już nie nadążam niestety. Może jak będę potrzebował smartfona, to będę bardziej zorientowany. Na razie jednak skupię się na wyborze abonamentu telefonicznego w Otvarta https://otvarta.pl/abonament. Pasuje mi ten na 11 GB internetu, za bodajże 14,99 miesięcznie.
rollo- Klikacz
- Liczba postów : 41
Nie jestem fanką telefonu z Androidem.
mmosciski- Liczba postów : 4
Ale tutaj przecież wszystko zależy od tego, czego konkretnie szukacie dla siebie. Moim zdaniem ciekawym wyborem mogłoby być chociażby postawienie na takie propozycje, które w pełni Was zadowoloną. Na stronie https://poradnikinzyniera.pl/etui-do-iphonea-13-czy-warto-inwestowac-w-oryginalne-pokrowce-apple/ czytałem o etui do smartfona. Jakie macie zdanie na ten temat?
Jędrzej4- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 166
A ja zamiast kupić nowy telefon czasem warto naprawić nowy. Polecam zakład serwis iphone Wrocław Coś złego działo się z moim telefonem i nie wiedziałem co to, co gorsza w kilku salonach powiedzieli mi, że muszę zmienić już telefon. Jednak w icure podjęli się naprawy mojego iPhone. Efekt jest świetny bo telefon śmiga jak wcześniej.
Ewelaa213- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 70
Ja chyba za niedługo kupię sobie nowy.
armand.hegmann- Liczba postów : 4
armand.hegmann napisał:Ja chyba za niedługo kupię sobie nowy.
Tylko dobrze wybierz Najlepiej zobacz jakie parametry masz u obecnego operatora. Bo to też może mieć wpływ na wybór. Bo niektórzy np. już oferują 5G, a wiec szybki internet. A jak ma się duże pakiety internetu, jak te w Otvartej, to 5G też warto mieć. I w telefonie i u operatora. No i być w zasięgu
kaminskawerka- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 62
Wydaje mi się, że warto zadbać o odpowiednie zabezpieczenie drogiego smartfona, aby uniknąć jego uszkodzenia. Na stronie https://zpleszewa.pl/promowane/czy-warto-kupowac-etui-na-telefon-w-sklepie-internetowym/oqtwCd5o59qaYtk8i3bk opisano różne sposoby na zabezpieczenie sprzętu. Co sądzicie o takim podejściu do ochrony smartfonów?
Jędrzej4- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 166
A co myślicie o najnowszych modelach samsunga?
bailey97- Liczba postów : 4
Hej, ja również zastanawiam się nad nowym telefonem. Jaki sprzęt jest dobry do 1000 zł ?
Seniorita- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 105
Też aktualnie stoję przed wyborem nowego telefonu i niestety nie jest to prosta sprawa. Póki co najbardziej skłaniam się ku iPhonowi 14 Pro, ponieważ czytałam, że ma dużo świetnych funkcji.
makayla.dare- Liczba postów : 1
Obawy wzbudzają już nie tylko obce numery, ale także numery powszechnie znane, które zostały zhackowane w taki sposób, aby odbiorca nie przypuszczał, że dzwoni do niego ktoś inny niż pracownik banku czy urzędu.
myriam18- Liczba postów : 1
Jeśli mieszkańcy Warszawy napotkają problemy ze swoimi telefonami, mają dostęp do lokalnego serwisu telefonów Warszawa. To miejsce, gdzie zespół wykwalifikowanych techników podejmuje się różnorodnych napraw, od uszkodzeń mechanicznych po awarie oprogramowania. Serwis telefonów w Warszawie oferuje profesjonalną opiekę nad urządzeniami, aby szybko przywrócić je do działania i zapewnić klientom pełną satysfakcję.
KasjuszMag- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 172
Strona 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Nowy telefon
» jak śledzić telefon męża bez jego wiedzy?
» Pobierz najnowsze dzwonki na Twój telefon za darmo
» jak śledzić telefon męża bez jego wiedzy?
» Pobierz najnowsze dzwonki na Twój telefon za darmo
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: