Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Dobra agencja pracy tymczasowej

+5
Cream
Nina83
Aktuuska
Olifka
aisha
9 posters

Go down

Dobra agencja pracy tymczasowej Empty Dobra agencja pracy tymczasowej

Pisanie by aisha Pią Kwi 23, 2021 6:09 pm

Jeśli szukacie leasingu pracowników do prac fizycznych to polecam podjąć współpracę z agencją pracy tymczasowej- Profit Group. Ja szukałam pracowników z zagranicy. Dzięki nim o nic nie muszę się martwić. Zajmują się całą dokumentacją, tłumaczeniami i pozwoleniami na pobyt w Polsce. Cechuje ich profesjonalizm oraz szybkość działania. Nie warto się męczyć jeśli można skorzystać z pomocy firmy zajmującej się pewnymi aspektami na co dzień.

aisha
Nowy
Nowy

Liczba postów : 12

Powrót do góry Go down

Dobra agencja pracy tymczasowej Empty Re: Dobra agencja pracy tymczasowej

Pisanie by Olifka Nie Maj 23, 2021 5:49 am

Praca za granicą Niemcy to jak najbardziej dobra opcja, sporo moich znajomych z tego skorzystało, niektórzy zostali na stałe. Z tego co się orientowałam to Jest praca w Niemczech - zobacz ile jest ofert na portalu FACHPRACA, można na własną rękę czegoś poszukać i będzie to raczej bardziej opłacalnym rozwiązaniem.

Olifka
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 62

Powrót do góry Go down

Pisanie by Aktuuska Pią Cze 11, 2021 1:35 pm

Ja to też nie widzę przeszkód żeby szukać pracy w internecie. Ja to akurat kilka razy tak szukałam ogłoszenia o pracy Gdańsk i jakoś za każdym razem wychodziłam z tego obronną ręką. Dosyć szybko udawało mi się nie tylko znaleźć fajne ogłoszenia, ale i umawiać się na rozmowy kwalifikacyjne.

Aktuuska
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 50

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nina83 Pon Lis 08, 2021 5:32 pm

Agencje pracy mają sporo ogłoszeń, ale część z nich dotyczy pracy fizycznej. Jeśli lubicie pisać teksty, to ta praca jest dla Was https://forumbusiness.pl/ogloszenia-praca-f24/praca-copywriter-funkymedia-lodz-t2324.html . Poszukują copywritera. Nie wymagają doświadczenia na stanowisku, ale trzeba być kreatywnym. Szczegóły są w ogłoszeniu, warto aplikować.

Nina83
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 119

Powrót do góry Go down

Pisanie by Cream Wto Lut 22, 2022 9:19 pm

Ja akurat znam świetną agencję pośrednictwa pracy. Ma dobre, sprawdzone oferty. Nazywa się Win Solution i znajduje się w Szczecinie przy ulicy Bohaterów Warszawy 34-35. Tutaj na stronie możecie zobaczyć oferty https://winsolution.pl/oferty-pracy/ Ja pracowałem przez tę agencję jako spawacz migomatem. Bardzo mi się podobała praca tam. Dużym plusem jest, że z ich strony były dopilnowane wszystkie formalności. Wszystko uczciwie.

Cream
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 46

Powrót do góry Go down

Pisanie by Concept Czw Mar 31, 2022 9:11 am

Jestem Polakiem, ale moja żona Ukrainką i teraz jak jest wojna, to jej rodzice i brat przyjechali z Kijowa do Wadowic, w których mieszkam. W mojej miejscowości znalazłem im pracę od ręki. Rzut beretem jest fajna agencja pracy tymczasowej. Nazywa się FUTURE WORK i mieści dokładnie przy ulicy Mickiewicza 27. Akurat oni poszli do pracy na magazyn i im się podoba. Stawkę na start dali im dobrą, współpracownicy są w porządku. Agencja wszystkiego dopilnowała. Dużo znam ludzi, którzy mają załatwione posady przez tę agencję i są zadowoleni. Dam wam link do kontaktu z nią http://www.futurework.com.pl/kontakt Pozdrawiam.

Concept
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 51

Powrót do góry Go down

Pisanie by olendzka Nie Lip 10, 2022 1:08 pm

na szczęście takich agencji jest wiele w naszym kraju Smile od siebie mogę Wam polecić agencję Symeon Dolcevita, szukajcie tu pracy jeśli chcecie wyjechać za granicę. znajdziecie tu oferty zarówno pracy na stałe jak i na sezon. wysokie zarobki, pensje wypłacane na czas.

olendzka
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 118

Powrót do góry Go down

Pisanie by Maruder Pon Sie 15, 2022 7:43 am

Niestety ja nigdy w taki sposób nie miałem okazji pracować, ale za to jestem zdania, że bardzo ważną sprawą jest przede wszystkim to aby wiedzieć kiedy skorzystać z dobrego audytu kadrowo-płacowego. Myślę, że bardzo interesująco o tym napisano w https://gzm.org.pl/skorzystaj-z-dobrego-audytu/ i oczywiście zachęcam każdego aby zapoznał się z tym materiałem.

Maruder
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 785

Powrót do góry Go down

Pisanie by Maruder Sro Mar 15, 2023 3:47 pm

Kiedy jeszcze jesteśmy w tym temacie to ja jeszcze chcę dodać, że oczywiście samo znalezienie tej właściwej agencji zatrudnienia jest na pewno czymś niezwykle ważnym. W każdym razie ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy z https://leasingteam.pl/ i jak najbardziej o takich kwestiach na pewno dobrze jest wiedzieć.

Maruder
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 785

Powrót do góry Go down

Pisanie by Jędrzej4 Wto Maj 30, 2023 1:42 pm

Pytanie tylko, w jakim kierunku chcielibyście poprowadzić swoją karierę? Moim zdaniem dzisiaj możliwości jednak jest cały czas dość sporo. Zastanawiam się, na ile możliwa jest dzisiaj praca jako tynkarz od zaraz. Wiecie może, jak to wygląda w praktyce?

Jędrzej4
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 166

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: