Dobra agencja pracy tymczasowej
+5
Cream
Nina83
Aktuuska
Olifka
aisha
9 posters
Strona 1 z 1
Dobra agencja pracy tymczasowej
Jeśli szukacie leasingu pracowników do prac fizycznych to polecam podjąć współpracę z agencją pracy tymczasowej- Profit Group. Ja szukałam pracowników z zagranicy. Dzięki nim o nic nie muszę się martwić. Zajmują się całą dokumentacją, tłumaczeniami i pozwoleniami na pobyt w Polsce. Cechuje ich profesjonalizm oraz szybkość działania. Nie warto się męczyć jeśli można skorzystać z pomocy firmy zajmującej się pewnymi aspektami na co dzień.
aisha- Nowy
- Liczba postów : 12
Re: Dobra agencja pracy tymczasowej
Praca za granicą Niemcy to jak najbardziej dobra opcja, sporo moich znajomych z tego skorzystało, niektórzy zostali na stałe. Z tego co się orientowałam to Jest praca w Niemczech - zobacz ile jest ofert na portalu FACHPRACA, można na własną rękę czegoś poszukać i będzie to raczej bardziej opłacalnym rozwiązaniem.
Olifka- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 62
Ja to też nie widzę przeszkód żeby szukać pracy w internecie. Ja to akurat kilka razy tak szukałam ogłoszenia o pracy Gdańsk i jakoś za każdym razem wychodziłam z tego obronną ręką. Dosyć szybko udawało mi się nie tylko znaleźć fajne ogłoszenia, ale i umawiać się na rozmowy kwalifikacyjne.
Aktuuska- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 50
Agencje pracy mają sporo ogłoszeń, ale część z nich dotyczy pracy fizycznej. Jeśli lubicie pisać teksty, to ta praca jest dla Was https://forumbusiness.pl/ogloszenia-praca-f24/praca-copywriter-funkymedia-lodz-t2324.html . Poszukują copywritera. Nie wymagają doświadczenia na stanowisku, ale trzeba być kreatywnym. Szczegóły są w ogłoszeniu, warto aplikować.
Nina83- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 119
Ja akurat znam świetną agencję pośrednictwa pracy. Ma dobre, sprawdzone oferty. Nazywa się Win Solution i znajduje się w Szczecinie przy ulicy Bohaterów Warszawy 34-35. Tutaj na stronie możecie zobaczyć oferty https://winsolution.pl/oferty-pracy/ Ja pracowałem przez tę agencję jako spawacz migomatem. Bardzo mi się podobała praca tam. Dużym plusem jest, że z ich strony były dopilnowane wszystkie formalności. Wszystko uczciwie.
Cream- Klikacz
- Liczba postów : 46
Jestem Polakiem, ale moja żona Ukrainką i teraz jak jest wojna, to jej rodzice i brat przyjechali z Kijowa do Wadowic, w których mieszkam. W mojej miejscowości znalazłem im pracę od ręki. Rzut beretem jest fajna agencja pracy tymczasowej. Nazywa się FUTURE WORK i mieści dokładnie przy ulicy Mickiewicza 27. Akurat oni poszli do pracy na magazyn i im się podoba. Stawkę na start dali im dobrą, współpracownicy są w porządku. Agencja wszystkiego dopilnowała. Dużo znam ludzi, którzy mają załatwione posady przez tę agencję i są zadowoleni. Dam wam link do kontaktu z nią http://www.futurework.com.pl/kontakt Pozdrawiam.
Concept- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 51
na szczęście takich agencji jest wiele w naszym kraju od siebie mogę Wam polecić agencję Symeon Dolcevita, szukajcie tu pracy jeśli chcecie wyjechać za granicę. znajdziecie tu oferty zarówno pracy na stałe jak i na sezon. wysokie zarobki, pensje wypłacane na czas.
olendzka- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 118
Niestety ja nigdy w taki sposób nie miałem okazji pracować, ale za to jestem zdania, że bardzo ważną sprawą jest przede wszystkim to aby wiedzieć kiedy skorzystać z dobrego audytu kadrowo-płacowego. Myślę, że bardzo interesująco o tym napisano w https://gzm.org.pl/skorzystaj-z-dobrego-audytu/ i oczywiście zachęcam każdego aby zapoznał się z tym materiałem.
Maruder- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 785
Kiedy jeszcze jesteśmy w tym temacie to ja jeszcze chcę dodać, że oczywiście samo znalezienie tej właściwej agencji zatrudnienia jest na pewno czymś niezwykle ważnym. W każdym razie ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy z https://leasingteam.pl/ i jak najbardziej o takich kwestiach na pewno dobrze jest wiedzieć.
Maruder- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 785
Pytanie tylko, w jakim kierunku chcielibyście poprowadzić swoją karierę? Moim zdaniem dzisiaj możliwości jednak jest cały czas dość sporo. Zastanawiam się, na ile możliwa jest dzisiaj praca jako tynkarz od zaraz. Wiecie może, jak to wygląda w praktyce?
Jędrzej4- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 166
Similar topics
» Rozkwitająca herbata - dobra na prezent?
» Dobra drukarka
» Dobra pizzeria
» Dobra restauracja
» Dobra karma dla psiaka
» Dobra drukarka
» Dobra pizzeria
» Dobra restauracja
» Dobra karma dla psiaka
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: