Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

maseczki ochronne jakie?

5 posters

Go down

maseczki ochronne jakie? Empty maseczki ochronne jakie?

Pisanie by mruczek Wto Mar 16, 2021 1:21 pm

No właśnie sama zastanawiam się nad tym jakie lepsze będą maseczki ochronne jednorazowe czy wielorazowego użytku? Bo wiecie jakoś na samym początku nie zastanawiałam się nad tym, dlatego też teraz zaczęłam takimi sprawami interesować. I tak jak szperałam w internecie to natrafiłam na tę stronę https://www.ceneolokalnie.pl/warszawa/maski-przeciwpylowe-i-ochronne i na pewno jakieś maseczki stąd zamówię.

mruczek
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 162

Powrót do góry Go down

maseczki ochronne jakie? Empty Re: maseczki ochronne jakie?

Pisanie by cruz04 Wto Mar 16, 2021 2:23 pm

Z jakiego materiału powinny być maseczki?
cruz04
cruz04

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by Maruder Nie Wrz 25, 2022 11:39 am

Niestety póki co ja raczej takich rzeczy nie używam, ale jestem za to zdania, że niezwykle ważną sprawą jest to aby wiedzieć jakie rękawice robocze najlepiej jest nosić. Jak dla mnie doskonałym rozwiązaniem są od zawsze rękawice nitrylowe robocze https://znaki-bhp.pl/ochrona-rak/rekawice-nitrylowe i wiem, że ich posiadanie jest bardzo ważne.

Maruder
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 786

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nina83 Sro Sty 18, 2023 6:42 pm

Noszenie maski ochronnej może ochronić drogi oddechowe przed poważnymi chorobami. W drodze do szkoły czy pracy przyda się maska przeciwpyłowa. Tutaj można takie dostać https://dragonmask.pl/maski-antysmogowe-casual . Są one skuteczne, bo zastosowano w nich nowoczesne technologie. Jakość potwierdzają certyfikaty. Poza tym dostępne są modne wzory, które można dopasować do własnych preferencji.

Nina83
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 119

Powrót do góry Go down

Pisanie by maggio.jana Wto Lut 28, 2023 12:41 pm

Każdy dobry pracodawca powinien dbać o środki ochrony oczu i twarzy swoich pracowników. Są to jak wiadomo miejsca najbardziej narażone i najdelikatniejsze, dlatego też tak ważna jest ochrona twarzy. Akcesoria do tego przeznaczone to oczywiście różnego rodzaju gogle, okulary, maski czy też całe przyłbice.

Liczba postów : 1

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: