Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Wypadanie włosów, jak sobie radzić?

3 posters

Go down

Wypadanie włosów, jak sobie radzić?  Empty Wypadanie włosów, jak sobie radzić?

Pisanie by maksik Czw Lis 26, 2020 9:00 am

Od jakiegoś czasu zmagam się z wypadaniem włosów. Czy może znacie jakieś sprawdzone sposoby, by ten proces powstrzymać? Koleżanka poleciła mi udanie się do trychologa. Na https://secondhair.pl/ dostępna jest oferta kliniki, w której właśnie włosy można leczyć. Jednak czy ktoś z pomocy takiej kliniki korzystał i może podzielić się opinią? Lub doradzić co mogę zrobić samodzielnie, by włosy wzmocnić?

maksik
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 105

Powrót do góry Go down

Wypadanie włosów, jak sobie radzić?  Empty Re: Wypadanie włosów, jak sobie radzić?

Pisanie by Ester89 Czw Sty 21, 2021 7:34 pm

Hej a myślałaś o mezoterapii? Słyszałam, że w SkinClinic w Warszawie oferują takie zabiegi a efekty są naprawdę zadowalające. Mam nadzieję, że tam Ci pomogą warto zapytać.

Ester89
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 91

Powrót do góry Go down

Wypadanie włosów, jak sobie radzić?  Empty Re: Wypadanie włosów, jak sobie radzić?

Pisanie by darima Nie Paź 13, 2024 10:52 am

Łysienie androgenowe to częsty problem mężczyzn, ale istnieją sposoby, by je spowolnić. Codzienna suplementacja, jak np. Vitapil Clinic 5a, może naprawdę pomóc Smile Nie spodziewaj się cudów w tydzień – tutaj liczy się konsekwencja. Rezultaty zobaczysz z czasem, ale będą tego warte Smile

darima
Nowy
Nowy

Liczba postów : 7

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: