Co sobie ostatnio kupiłyście?
5 posters
Strona 1 z 1
I ile to kosztowało?
I ile to kosztowało?
Ameba25- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 66
Re: Co sobie ostatnio kupiłyście?
a w sumie to nic dużego, jakiś serial na dvd i tyle
KasiaHK- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 52
Ostatnio sprawiłam sobie tablet A nie wiem ile kosztował, bo to na raty niestety - 20 zł miesięcznie.
Za to dzisiaj prawdopodobnie sprawię sobie pędzle do makijażu, wypatrzyłam w drogerii puderek.com.pl takie porządniejsze z Real techniques, o których już wcześniej sporo czytałam, więc mam nadzieję, że się sprawdzą i będę piękna hahaha.
40 zł
Za to dzisiaj prawdopodobnie sprawię sobie pędzle do makijażu, wypatrzyłam w drogerii puderek.com.pl takie porządniejsze z Real techniques, o których już wcześniej sporo czytałam, więc mam nadzieję, że się sprawdzą i będę piękna hahaha.
40 zł
Uliseska- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 74
A ja ostatnio kupiłam bardzo fajne buty trekkingowe na https://www.ceneo.pl/Odziez_i_obuwie_trekkingowe. A kupiłam sobie takie buty gdyż są one najlepsze do chodzenia o kijkach no i bardzo wygodnie jest się wspinać w nich. A że mają tam bardzo fajne promocje to żal z tego nie skorzystać. Także jeśli ktoś z Was poszukuje takich butów to właśnie na Ceneo znajdzie dokładnie to czego szukacie i potrzebujecie
truskaweczka- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 186
Kupowanie sobie to mnie ciężka sprawa. Zawsze znajdzie się jakiś wydatek na już. Ale zamierzam kupić sobie coś na odstresowanie wiec ostatnio odwiedziłam stronę mojej ulubionej księgarni by przejrzeć co mają ciekawego https://www.taniaksiazka.pl/szpony-diabla-marek-boszko-rudnicki-p-1298092.html ale jeszcze się zastanawiam bo mają bardzo duży wybór i do tego dobre ceny.
jagoda- Klikacz
- Liczba postów : 21
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: