rower miejski
+46
bako
Seniorita
Janka23
bailey97
gerlach.marianne
wmoen
lucio.kulas
hschamberger
Maruder
zieme.kristina
Sara212
lmaggio
motyleczek
kalcyt
bocian
wladek
iga22
Andzia
Lidka
hand.vicente
adelle.upton
dayton85
Xawery
Karin
sanford.nina
clementina59
marilou26
arno.greenholt
warmstrong
abigale.littel
spacerowicz
Anulaa21
Amelia8634
slyntt
solon.buckridge
waelchi.maryjane
kacey.marvin
talon47
dougala
shanna84
genesis.abernathy
abraham.schoen
johnpaul.white
leone.hackett
czteryduzekaty
mruczek
50 posters
Strona 2 z 3
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: rower miejski
Nie lubię jeździć na rowerze.
dayton85- Liczba postów : 4
Jeżeli sklep ma dobre opinię to jak najbardziej można kupować. A jeżeli coś byłoby nie tak z zamówionym rowerem to zawsze można go zwrócić
adelle.upton- Liczba postów : 4
Jeśli to ma być rower do takiej rekreacyjnej jazdy to może coś takiego jak tu https://www.greenbike.pl/rowery-fitness-c-18.html ? Rower fitness wybiera coraz więcej pań. Te rowery łączą cechy rowerów szosowych i rowerów cross. Są wygodne i dynamiczne. Myślę, że będą idealne.
Karin- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 179
Uwielbiam jeździć na rowerze.
hand.vicente- Liczba postów : 4
Miejskim nie wjedziecie wszędzie przecież, lepiej kupić coś bardziej uniwersalnego. Wiadomo, że niektóre miejskie mają świetny styl, ale nie tylko to jest ważne. Jeżeli chodzi o rowery jakie mogłabym polecić to na pewno byłyby to rowery kross. Porozglądajcie się wśród takich.
Lidka- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 87
Postanowiłam zmienic opony w swoim rowerze. opona michelin dh 22 to był strzał w dziesiątkę. Kolega z pracy mi ją polecił i muszę przyznać że miał rację. Świetne opony, nadajace się do każdej nawierzchni.
Andzia- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 181
Gdy tak naprawdę chcemy tylko od czasu do czasu jeździć rowerem to faktycznie taki rower miejski będzie zdecydowanie najlepszym wyborem. Ja także wiem, że osprzęt rowerowy jest niezwykle ważny i właśnie dlatego moim zdaniem bardzo fajnie jest wiedzieć co kupić. W końcu różnego rodzaju dodatki także nam się przydają.
Xawery- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 200
Zawsze kupuję osprzęt i rowery w tym sklepie https://rowerycube.pl/ bo mają tu produkty sprawdzonych i znanych firm. Każdy tu coś dla siebie znajdzie, zarówno amator jak i ktoś kto jazdę na rowerze traktuje nieco poważniej
iga22- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 64
Rower to świetny pomysł na własne zdrowie, ale nie tylko, bo rowerem przemieszczamy się szybciej i wygodniej a czasem i szybciej niż samochodem po mieście. Fajny blog znalazłem, właśnie o rowerach na miasto.
podzielę się tym odkryciem.
Pozdrawiam.
https://centrumkolarskie.pl/jaki-rower-miejski-wybrac/
podzielę się tym odkryciem.
Pozdrawiam.
https://centrumkolarskie.pl/jaki-rower-miejski-wybrac/
Bez względu na to, na jaki rower się zdecydujecie to pamiętajcie o zakupie latarki rowerowej. Jak nie wiecie co wybrac, to polecam zajrzeć na: najlepsza latarka rowerowa ranking 2022 Takie rankingi zdecydowanie pomagają w podjęciu decyzji.
bocian- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 432
wladek lubi tą wiadomość
Zgadza się, światełka nie tylko, że są obowiązkowe, ale też i bardzo przydatne i kupowanie na oślep to czasami strata pieniędzy. Zwłaszcza jak ktoś planuje długie trasy nawet wielodniowe to bez świateł ani rusz. Wyprawy rowerowe mają to do siebie, że wszystko ma znaczenie nawet to jaki rower na wyprawę wybrać.
Myślę, że zawsze bardziej się opłacają zakupy przez internet. Sama to praktykuję. Osobiście polecam sklep Drerowery - gdzie poza rowerami można kupić fajne gadżety (typu czujnik prędkości duotrap s )
kalcyt- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 368
Przepiękne rowery w kształcie motocykla znajdują się w sklepie https://royalbi.pl/. Są tam królewskie rowery Cruiser, to miejskie damskie i męskie rowery, które sprawdzą się i do jazdy po mieście i na wycieczkę.
motyleczek- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 54
Rower na miasto to jedne z najtańszych rowerów na rynku, jednak nie samą ceną się kierujemy, lecz jakością i wykonaniem, a jak się zabrać za dobry dobór roweru dla siebie? W tym artykule jest prosto napisane czym się kierować przy wyborze roweru na miasto, żeby uniknąć kłopotów z serwisem i częściami.
Jaki rower miejski wybrać?
Jaki rower miejski wybrać?
Czy znacie jakieś sklepy, w których znajdę obniżki cen na rowery?
lmaggio- Liczba postów : 4
Zastanawiam się nad zakupem nowego roweru. Co możecie mi polecić i dlaczego?
Przeprowadzka Wrocław
Przeprowadzka Wrocław
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1421
Widzę, że jest tutaj trochę osób, które interesuje temat rowerów. To fajnie, bo ja też jestem rowerowym maniakiem. Mam swój Gravel od lat i go uwielbiam. Śmigam nim wszędzie, nawet w zimie :p Dodatkowo dużo czytam o rowerach, bo lubię być na bieżąco, pomyślałam, że podrzucę Wam stronę, która prowadzi ciekawego bloga: https://portal.bikeworld.pl/artykul/porady/przeglad_rynku/16856/jaki_rower_gravel_wybrac , warto sobie poczytać ich artykuły w wolnym czasie
zieme.kristina- Liczba postów : 4
Dość ważną sprawą jest właśnie to aby również wiedzieć jaki tak naprawdę rower będzie dla nas najlepszym wyborem i uważam, że na dzień dzisiejszy warto jest celować w rowery elektryczne. Moim zdaniem bardzo fajnie sprawdza się model https://awbike24.pl/pl/p/Rower-elektryczny-JOBOBIKE-Sam-bateria-13Ah/5599 i właśnie dlatego takie rowery warto jest mieć.
Maruder- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 786
Nie lubię jeździć na rowerze.
hschamberger- Liczba postów : 4
Z tymi obniżkami dzisiaj jest ciężko nawet jeśli sklepy mają wygórowaną marżę to mało kto decyduje się na rabaty czy obniżki niestety. Ale zanim kupisz rower dobrze jest się zaznajomić z tematem jaki rower kupić, jak dobrać rozmiar, na czym najbardziej nam zależy itp. Po takiej weryfikacji łatwiej jest czegoś szukać konkretniej. Zerknij do tego bloga, może coś pomoże w odpowiednim dobraniu konkretnego rowerkalmaggio napisał:Czy znacie jakieś sklepy, w których znajdę obniżki cen na rowery?
Rzadko jeżdżę na rowerze.
lucio.kulas- Liczba postów : 4
Jazda na rowerze jest super.
wmoen- Liczba postów : 4
A co sądzicie o rowerze elektrycznym?
gerlach.marianne- Nowy
- Liczba postów : 6
Do jeżdżenia na co dzień zakupiłem rower szosowy, ponieważ jeżdżę nie tylko po mieście, ale również po lasach i szosowych drogach.
KasjuszMag- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 172
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» miejski samochód - jakie ubezpieczenie
» rower electra
» Rower elektryczny dla kogo?
» Rower Elektryczny - Najwydajniejszy środek transportu
» rower electra
» Rower elektryczny dla kogo?
» Rower Elektryczny - Najwydajniejszy środek transportu
Strona 2 z 3