miejski samochód - jakie ubezpieczenie
+4
lalunka
wydra
gonansa
britka
8 posters
Strona 1 z 1
miejski samochód - jakie ubezpieczenie
Jestem szczęśliwą posiadaczką małego miejskiego autka:) i obecnie szukam nowego ubezpieczenia dla mojego pojazdu. Chciałabym zebrać opinie i sugestie od innych właścicieli samochodów odnośnie ubezpieczycieli, którzy oferują konkurencyjne ceny oraz kompleksowe pokrycie. Czy macie jakieś doświadczenia z konkretnymi firmami ubezpieczeniowymi, które warto rozważyć lub unikać?
britka- Klikacz
- Liczba postów : 19
Re: miejski samochód - jakie ubezpieczenie
Przy takim samochodzie to nie ma co szczędzić na ubezpieczeniu
gonansa- Nowy
- Liczba postów : 12
Jeśli szukasz najlepszych warunków AC na rynku oraz płatności ratalnych za polisę, to warto rozważyć ofertę Trasti Mają bardzo dobre warunki dla młodych kierowców. Do tego przyciągają też swoją polityką CSR, bp wspierając schroniska dla zwierząt dla mnie mega sprawa!
wydra- Klikacz
Britka - a szukasz samego OC czy zastanawiasz się też na AC?
lalunka- Nowy
- Liczba postów : 10
Też słyszałam o nich, ale moja polisa wygasa dopiero za 4 miesiące. Myślę, że jak już będzie zbliżał się termin to wtedy się do nich zgłoszę żeby mi wszystko wyliczyli.
darima- Nowy
- Liczba postów : 7
W przypadku mojej BMW, zdecydowałam się na ubezpieczenie w Trasti. Słyszałam, że oferują najlepsze warunki AC na rynku, więc postanowiłam im zaufać
emotka- Liczba postów : 4
Szczerze, to jeśli całość będzie w niezłej cenie to zdecyduję się na całość OC+AC
britka- Klikacz
britka napisał:Szczerze, to jeśli całość będzie w niezłej cenie to zdecyduję się na całość OC+AC
Najlepiej będzie jak po prostu zgłosisz się do nich i obgadasz z nimi swoją sytuację
emotka- Liczba postów : 4
Coraz więcej osób decyduje się na zakup ubezpieczenia online ze względu na jego dostępność i łatwość obsługi. Platformy takie jak https://join.balcia.com/pl umożliwiają szybkie znalezienie i zakup polisy dostosowanej do indywidualnych potrzeb. To sprawia, że cały proces jest bardziej przejrzysty i oszczędza czas klientów.
Maruder- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 786
Jakie Wy macie zdanie na temat zakupów w sklepach internetowych i jak często korzystacie z tej opcji? Jeżeli szukacie sprawdzonego, internetowego sklepu motoryzacyjnego, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić ofertę na stronie, gdzie znajdziecie mechatronika dsg i wiele więcej.
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1421
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: