Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Wózek dla dziecka

+11
kotek
olendzka
uparisian
Concept
Sara212
Karin
iga22
mruczek
Marzena21
slyntt
fazola
15 posters

Go down

Wózek dla dziecka Empty Wózek dla dziecka

Pisanie by fazola Pon Lip 15, 2019 12:45 pm

Dzień Dobry wszystkim mamusiom. Co myślicie na temat wyboru wózka? Jaki powinien być wózek idealny ? Jestem przyszłą mamą, jedynaczką, pierwszą wśród grupy przyjaciół, która spodziewa się dziecka, tak więc chyba same widzicie, że ciężko o jakaś dobrą radę ze znajomego źródła. Wstępnie widziałam już takie https://www.ceneo.pl/Wozki_wielofunkcyjne/p:Anex.htm . Może coś doradzicie, podpowiecie ?

fazola
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 47

Powrót do góry Go down

Wózek dla dziecka Empty Re: Wózek dla dziecka

Pisanie by slyntt Wto Sie 06, 2019 9:37 am

Będąc w temacie wózków dla dzieci, to myślę, że czasami warto poszukać czegoś na portalach ogłoszeniowych. Tam ceny są niższe, niż w normalnych sklepach, więc myślę, że warto sprawdzić np. tę stronę : https://homefree.eu/pl Dajcie znać, czy znaleźliście jakieś ciekawe okazje.

slyntt
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 331

Powrót do góry Go down

Pisanie by Marzena21 Pią Paź 23, 2020 9:33 am

Ja daję znać bo w zasadzie znalazłam bardzo fajny wózek na takiej platformie zakupowej o nazwie erli i powiem Wam, że jestem mega zadowolona z jego użytkowania. Ceny były super no i jakość też jest.

Marzena21
Nowy
Nowy

Liczba postów : 11

Powrót do góry Go down

Pisanie by mruczek Wto Lis 24, 2020 11:18 am

Jeśli chodzi o wózek dla dziecka to ja nie muszę się o to martwić bo moi rodzice podjęli się zakupu całej wyprawki dla naszego maluszka. Ale ja martwię się czymś innym. Bo w mojej rodzinie jest wiele przypadków wystąpienia konflikt serologiczny i obawiam się, że w naszym przypadku także może to wystąpić. Wiecie może czy można w tym kierunku jakieś bardziej szczegółowe badania wykonać?

mruczek
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 162

Powrót do góry Go down

Pisanie by iga22 Czw Kwi 08, 2021 6:29 am

Moi rodzice też pomagali w kompletowaniu wyprawki i dołożyli się do wózka, dlatego mogłam kupić porządnego, bardzo ładnego x-landera, teraz myślę jeszcze o zakupie tej nowej lekkiej spacerówki x-follow

iga22
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 64

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karin Pią Maj 21, 2021 2:37 pm

Koniecznie sprawdź też ofertę sklepu tulisie.pl. Mają w sprzedaży wózki Kinderkraft, które są bardzo dobrze oceniane przez rodziców. Te wózki są wygodne i bezpieczne. Mają ergonomiczne kształty i są funkcjonalne. Do tego cena bardzo rozsądna. Dodatkowo kupując w tulisie.pl wesprzesz akcję pomocy dzieciom w potrzebie - sklep przekazuje część pieniędzy z każdej transakcji dla dzieci chorych i potrzebujących.

Karin
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 179

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Pon Sty 31, 2022 4:22 pm

Może są tutaj tacy co szukają właśnie fotelika dla dziecka. Sprawdźcie koniecznie na stronę foteliki dla niemowląt tam znajdziecie różnego rodzaju wysokiej jakości bezpieczne foteliki i nosidełka dla dzieci.

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 1421

Powrót do góry Go down

Pisanie by Concept Nie Mar 27, 2022 12:25 pm

Jeśli dbacie o bezpieczeństwo swoich pociech, to na pewno wiecie, że trzeba zapewniać im to, co najlepsze. Ja zawsze inwestuję w swoje dzieci, bo je kocham i to jest przyszłość narodu. Chcę im dać to, czego sama nie miałam. Dbam bardzo o to, aby było im wygodnie. Inwestuję, dlatego w wózki, które są idealnie przystosowane do anatomii maleństw (mam bliźniaki). Jakiś czas temu znalazłam firmę, która oferuje świetne wózki i foteliki. Mówię tu o firmie Peg-Pérego https://www.pegperego-polska.com.pl/kategoria/wozki Firma ma siedzibę w Poznaniu, ale produkty od niej na luzie można znaleźć w całej Polsce. Ja bez problemu kupiłam wózek w Zamościu.

Concept
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 51

Powrót do góry Go down

Pisanie by uparisian Nie Mar 27, 2022 7:52 pm

Gdzie taki wózek kupić?
uparisian
uparisian

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by olendzka Sro Cze 29, 2022 8:25 am

jak nie macie pomysłu na to jaki konkretnie model wózka wybrać to warto szukać informacji na sprawdzonych blogach parentingowych. Od siebie mogę Wam na pewno polecić Dbamy o Dziecko https://dbamyodziecko.pl/. Tu znajdziecie informacje na temat sprawdzonych produktów ale nie tylko. Są też artykuły związane z rozwojem i wychowaniem dzieci w różnym wieku.

olendzka
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 118

Powrót do góry Go down

Pisanie by kotek Sro Paź 19, 2022 2:51 pm

Wiecie co, ostatnio słyszałam że ten producent wózków dziecięcych jest naprawdę bardzo polecana polecane wśród moich znajomych, więc może warto byłoby zainteresować się jego produktami. Ofertę ma naprawdę bardzo bogatą i w dobrych cenach, więc myślę że każdy bez wątpienia byłby w stanie zrobić tam zakupy

kotek
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 128

Powrót do góry Go down

Pisanie by madzia2 Sro Gru 28, 2022 7:59 pm

Moim zdaniem, jeżeli chcielibyście kupić porządny wózek wielofunkcyjny, to wiele ciekawych propozycji w tym zakresie znajdziecie na stronie tego sklepu https://kinderprams.pl/pl/menu/wozki-wielofunkcyjne-2w1-155.html. Asortyment mają tam bardzo rozbudowany, a ceny przystępne, więc myślę że bez problemu będziecie w stanie wybrać coś dla swojego dziecka

madzia2
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 163

Powrót do góry Go down

Pisanie by Josek44 Wto Lut 14, 2023 11:32 am

Jeżeli przede wszystkim zależy Ci na funkcjonalnych, wygodnych i jednocześnie dobrze wykonanych spacerówek dla swojego maluchów to jak najbardziej polecam zajrzeć również do oferty przygotowanej przez Recaro Kids u których również będziecie mogli znaleźć bezpieczne i wygodne nosidełka dla niemowlaków, jak model Avan https://www.recaro-kids.pl/avan.html który można zamocować za pomocą pasa bezpieczeństwa lub opcjonalnej bazy i-Size za pomocą jednego kliknięcia.

Josek44
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 35

Powrót do góry Go down

Pisanie by silver96 Pon Maj 22, 2023 8:09 pm

A co powiesz o Riko Side? Moim zdaniem wózek naprawdę ciekawie się zapowiada. Ma dobrą amortyzację, łatwo się składa, ma też pojemną gondolę i spacerówkę.

silver96
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 79

Powrót do góry Go down

Pisanie by KasjuszMag Pon Wrz 11, 2023 5:41 am

Wózek paletowy elektryczny to niezbędne narzędzie do manipulacji paletami w magazynie. Wyposażony w silnik elektryczny, zapewnia łatwość operacji i możliwość transportowania większych ładunków. Jego zaletą jest też mniejsze zużycie energii w porównaniu z tradycyjnymi wózkami spalinowymi, co przekłada się na niższe koszty operacyjne. Urządzenie to jest cenione za swą ekologiczność i cichą pracę.

KasjuszMag
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 172

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: