Wózek dla dziecka
+11
kotek
olendzka
uparisian
Concept
Sara212
Karin
iga22
mruczek
Marzena21
slyntt
fazola
15 posters
Strona 1 z 1
Wózek dla dziecka
Dzień Dobry wszystkim mamusiom. Co myślicie na temat wyboru wózka? Jaki powinien być wózek idealny ? Jestem przyszłą mamą, jedynaczką, pierwszą wśród grupy przyjaciół, która spodziewa się dziecka, tak więc chyba same widzicie, że ciężko o jakaś dobrą radę ze znajomego źródła. Wstępnie widziałam już takie https://www.ceneo.pl/Wozki_wielofunkcyjne/p:Anex.htm . Może coś doradzicie, podpowiecie ?
fazola- Klikacz
- Liczba postów : 47
Re: Wózek dla dziecka
Będąc w temacie wózków dla dzieci, to myślę, że czasami warto poszukać czegoś na portalach ogłoszeniowych. Tam ceny są niższe, niż w normalnych sklepach, więc myślę, że warto sprawdzić np. tę stronę : https://homefree.eu/pl Dajcie znać, czy znaleźliście jakieś ciekawe okazje.
slyntt- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 331
Ja daję znać bo w zasadzie znalazłam bardzo fajny wózek na takiej platformie zakupowej o nazwie erli i powiem Wam, że jestem mega zadowolona z jego użytkowania. Ceny były super no i jakość też jest.
Marzena21- Nowy
- Liczba postów : 11
Jeśli chodzi o wózek dla dziecka to ja nie muszę się o to martwić bo moi rodzice podjęli się zakupu całej wyprawki dla naszego maluszka. Ale ja martwię się czymś innym. Bo w mojej rodzinie jest wiele przypadków wystąpienia konflikt serologiczny i obawiam się, że w naszym przypadku także może to wystąpić. Wiecie może czy można w tym kierunku jakieś bardziej szczegółowe badania wykonać?
mruczek- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 162
Moi rodzice też pomagali w kompletowaniu wyprawki i dołożyli się do wózka, dlatego mogłam kupić porządnego, bardzo ładnego x-landera, teraz myślę jeszcze o zakupie tej nowej lekkiej spacerówki x-follow
iga22- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 64
Koniecznie sprawdź też ofertę sklepu tulisie.pl. Mają w sprzedaży wózki Kinderkraft, które są bardzo dobrze oceniane przez rodziców. Te wózki są wygodne i bezpieczne. Mają ergonomiczne kształty i są funkcjonalne. Do tego cena bardzo rozsądna. Dodatkowo kupując w tulisie.pl wesprzesz akcję pomocy dzieciom w potrzebie - sklep przekazuje część pieniędzy z każdej transakcji dla dzieci chorych i potrzebujących.
Karin- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 179
Może są tutaj tacy co szukają właśnie fotelika dla dziecka. Sprawdźcie koniecznie na stronę foteliki dla niemowląt tam znajdziecie różnego rodzaju wysokiej jakości bezpieczne foteliki i nosidełka dla dzieci.
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1421
Jeśli dbacie o bezpieczeństwo swoich pociech, to na pewno wiecie, że trzeba zapewniać im to, co najlepsze. Ja zawsze inwestuję w swoje dzieci, bo je kocham i to jest przyszłość narodu. Chcę im dać to, czego sama nie miałam. Dbam bardzo o to, aby było im wygodnie. Inwestuję, dlatego w wózki, które są idealnie przystosowane do anatomii maleństw (mam bliźniaki). Jakiś czas temu znalazłam firmę, która oferuje świetne wózki i foteliki. Mówię tu o firmie Peg-Pérego https://www.pegperego-polska.com.pl/kategoria/wozki Firma ma siedzibę w Poznaniu, ale produkty od niej na luzie można znaleźć w całej Polsce. Ja bez problemu kupiłam wózek w Zamościu.
Concept- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 51
Gdzie taki wózek kupić?
uparisian- Liczba postów : 4
jak nie macie pomysłu na to jaki konkretnie model wózka wybrać to warto szukać informacji na sprawdzonych blogach parentingowych. Od siebie mogę Wam na pewno polecić Dbamy o Dziecko https://dbamyodziecko.pl/. Tu znajdziecie informacje na temat sprawdzonych produktów ale nie tylko. Są też artykuły związane z rozwojem i wychowaniem dzieci w różnym wieku.
olendzka- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 118
Wiecie co, ostatnio słyszałam że ten producent wózków dziecięcych jest naprawdę bardzo polecana polecane wśród moich znajomych, więc może warto byłoby zainteresować się jego produktami. Ofertę ma naprawdę bardzo bogatą i w dobrych cenach, więc myślę że każdy bez wątpienia byłby w stanie zrobić tam zakupy
kotek- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 128
Moim zdaniem, jeżeli chcielibyście kupić porządny wózek wielofunkcyjny, to wiele ciekawych propozycji w tym zakresie znajdziecie na stronie tego sklepu https://kinderprams.pl/pl/menu/wozki-wielofunkcyjne-2w1-155.html. Asortyment mają tam bardzo rozbudowany, a ceny przystępne, więc myślę że bez problemu będziecie w stanie wybrać coś dla swojego dziecka
madzia2- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 163
Jeżeli przede wszystkim zależy Ci na funkcjonalnych, wygodnych i jednocześnie dobrze wykonanych spacerówek dla swojego maluchów to jak najbardziej polecam zajrzeć również do oferty przygotowanej przez Recaro Kids u których również będziecie mogli znaleźć bezpieczne i wygodne nosidełka dla niemowlaków, jak model Avan https://www.recaro-kids.pl/avan.html który można zamocować za pomocą pasa bezpieczeństwa lub opcjonalnej bazy i-Size za pomocą jednego kliknięcia.
Josek44- Klikacz
- Liczba postów : 35
A co powiesz o Riko Side? Moim zdaniem wózek naprawdę ciekawie się zapowiada. Ma dobrą amortyzację, łatwo się składa, ma też pojemną gondolę i spacerówkę.
silver96- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 79
Wózek paletowy elektryczny to niezbędne narzędzie do manipulacji paletami w magazynie. Wyposażony w silnik elektryczny, zapewnia łatwość operacji i możliwość transportowania większych ładunków. Jego zaletą jest też mniejsze zużycie energii w porównaniu z tradycyjnymi wózkami spalinowymi, co przekłada się na niższe koszty operacyjne. Urządzenie to jest cenione za swą ekologiczność i cichą pracę.
KasjuszMag- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 172
Similar topics
» Skóra dziecka
» Klocki dla dziecka
» Pokój dziecka
» Jak urządzić urodziny dziecka
» Wyprawka dla dziecka - co kupić?
» Klocki dla dziecka
» Pokój dziecka
» Jak urządzić urodziny dziecka
» Wyprawka dla dziecka - co kupić?