Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Warto wyjechać do pracy za granicę?

+6
Koral
beau.emard
Sara212
basjanka
Lidka
regulacja
10 posters

Go down

Warto wyjechać do pracy za granicę? Empty Warto wyjechać do pracy za granicę?

Pisanie by regulacja Czw Lut 14, 2019 8:51 am

Ktoś z was sprawdził to osobiście?
Tutaj https://privatecare24.pl/oferty-pracy/ czytałam trochę więcej o tym na jakie oferty pracy dla opiekunek osób starszych w Niemczech można trafić.
Piszą tam więcej o zarobkach i o tym jak to wygląda od strony formalnej.
Chętnie jednak dowiem się czegoś więcej.

regulacja
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 187

Powrót do góry Go down

Warto wyjechać do pracy za granicę? Empty Re: Warto wyjechać do pracy za granicę?

Pisanie by Lidka Czw Maj 19, 2022 6:58 pm

A może uda się wam coś fajnego znaleźć w Polsce? Warto spróbować według mnie. Nawet jak zarobki będą mniejsze to u siebie zawsze lepiej co nie. WYlicz 5 000 brutto ile to na rękę, skorzystaj z kalkulatora Fach Pracy.

Lidka
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 87

Powrót do góry Go down

Warto wyjechać do pracy za granicę? Empty Re: Warto wyjechać do pracy za granicę?

Pisanie by basjanka Wto Cze 21, 2022 11:05 am

Praca za granicą to na pewno znacznie lepsze niż w Polsce zarobki, dlatego takie wyjazdy są nadal bardzo popularne Smile jeśli szukacie sprawdzonych ofert pracy czy to takiej tymczasowej czy na stałe ( także w kraju) to warto skontaktować się z firmą https://remedyhr.pl/. Znajdziecie tu tylko sprawdzone oferty, korzystne warunki a do tego profesjonalna obsługa i doradztwo na wysokim poziomie.

basjanka
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 108

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Czw Lip 14, 2022 2:26 pm

Jeżeli nie możecie znalezc dobrze płatnej pracy w Polsce, to zdecydowanie tak.

Łeba taxi

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 1415

Powrót do góry Go down

Pisanie by beau.emard Nie Lip 24, 2022 1:14 pm

Praca za granicą to jest super opcja dla osób bez partnerów i dzieci. Nawet wyjechać można na same wakacje i dużo można sobie odłożyć.
beau.emard
beau.emard

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by Koral Wto Paź 25, 2022 8:14 pm

Wyjazdy do pracy zagranice są popularne odkąd pamięta, Można tam zarobić lepiej, no i warunki zatrudnienia są dobre. Pracując w Niemczech na warunkach niemieckich po 5 latach nabywasz prawo do ich świadczeń emerytalnych. Pracę na takich warunkach oferuje Mondi Polska znakomity pośrednik pracy, który na czas umowy wyznacza każdemu wyjeżdżającemu opiekuna, który wspiera w załatwianiu spraw urzędowych jak i znalezieniu mieszkania.

Koral
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 64

Powrót do góry Go down

Pisanie by Baśka98 Pią Lis 25, 2022 7:30 pm

Mąż pracuje za granicą na budowie i kupiłam mu ciepłe podkoszulki bawełniane
musi mieć ciepłe ubrania pracując na zewnątrz a zarobki ma super

Baśka98
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 63

Powrót do góry Go down

Pisanie by Maruder Wto Gru 27, 2022 8:37 am

Każda praca jest ważna, ale moim zdaniem również musimy coś więcej wiedzieć na temat tego jakie znaki ratunkowe BHP w zakładzie pracy powinny się znaleźć. Fajnie, że bez problemów można je kupić w https://znaki-bhp.pl/produkty/52_znaki_ratunkowe i ja jestem zdania, że takie sprawy są dość ważne.

Maruder
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 785

Powrót do góry Go down

Pisanie by WeronikaWojt Wto Gru 27, 2022 3:56 pm

Zależy jaka to płaca i ile płacom.

WeronikaWojt

Liczba postów : 5

Powrót do góry Go down

Pisanie by Jędrzej4 Pon Lut 20, 2023 6:45 pm

Jak dla mnie, o na tyle ważne kwestie, że każdy powinien samodzielnie decydować o takich kwestiach. Wydaje mi się, że faktycznie dobrym pomysłem może być zorientowanie się, jakie w danym momencie są warunki na rynku. Ja sprawdzałem Aktualne ogłoszenia: pracownik produkcji i wydaje mi się to ciekawym wyborem. Co na ten temat uważacie?

Jędrzej4
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 166

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: