Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Okna premium?

+4
latka
dana
mruczek
regulacja
8 posters

Go down

Okna premium? Empty Okna premium?

Pisanie by regulacja Wto Lis 27, 2018 8:08 pm

Myślicie, że to dobry pomysł, żeby się szarpnąć na takie okna premium?
Tutaj https://www.internorm.com/pl-pl/internorm/ widziałam coś takiego.
Piszą tam trochę więcej o tym, czego można się po nich spodziewać.
Chciałabym poznać też wasze rady i opinie.
Macie z tym związane jakieś doświadczenia?

regulacja
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 187

Powrót do góry Go down

Okna premium? Empty Re: Okna premium?

Pisanie by mruczek Wto Wrz 14, 2021 4:51 am

Wiadomo, że jak kupujemy okna do domu czy mieszkania to zależy nam na takich jak najlepszej jakości oknach no i trwałych. Dlatego też my zdecydowaliśmy się na zakup okien we firmie Drutex S.A. A to dlatego, że to tutaj mają bardzo duży wybór w oknach z PCV aluminium czy też drewna. Poza tym jest to bardzo znana i ceniona marka na świecie także u nich mamy gwarancję najlepszej jakości okien.

mruczek
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 162

Powrót do góry Go down

Pisanie by dana Pon Lis 15, 2021 10:56 am

Okna Drutex to nowoczesne i solidne okna na lata. Bynajmniej u mnie sprawdzają się bez zarzutu, a mam je prawie dwa lata. Zdecydowałam się na pvc i jak na taką jakość, to cen nie mają wygórowanych. Sam wygląd robi wrażenie, ładnie się prezentują. Można od razu u nich też rolety sobie zamówić czy drzwi.

dana
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 28

Powrót do góry Go down

Pisanie by latka Wto Lis 16, 2021 11:50 pm

dana napisał:Okna Drutex to nowoczesne i solidne okna na lata. Bynajmniej u mnie sprawdzają się bez zarzutu, a mam je prawie dwa lata. Zdecydowałam się na pvc i jak na taką jakość, to cen nie mają wygórowanych. Sam wygląd robi wrażenie, ładnie się prezentują. Można od razu u nich też rolety sobie zamówić czy drzwi.

Chciałam zapytać czy tylko okna pvc ta firma robi? Ja dopiero będę takie rzeczy na wiosnę kupować, trochę czasu jeszcze mam, więc wolę się na spokojnie rozeznać w temacie. Zależy mi na solidnych oknach.

latka
Nowy
Nowy

Liczba postów : 12

Powrót do góry Go down

Pisanie by dana Sob Lis 20, 2021 9:50 am

latka napisał:
dana napisał:Okna Drutex to nowoczesne i solidne okna na lata. Bynajmniej u mnie sprawdzają się bez zarzutu, a mam je prawie dwa lata. Zdecydowałam się na pvc i jak na taką jakość, to cen nie mają wygórowanych. Sam wygląd robi wrażenie, ładnie się prezentują. Można od razu u nich też rolety sobie zamówić czy drzwi.

Chciałam zapytać czy tylko okna pvc ta firma robi? Ja dopiero będę takie rzeczy na wiosnę kupować, trochę czasu jeszcze mam, więc wolę się na spokojnie rozeznać w temacie. Zależy mi na solidnych oknach.

Nie, nie Drutex robi różne okna. Pvc to chyba takie najbardziej popularne i sprawują się bez zarzutu. Prócz tych to jeszcze mają z tego co wiem drewniane, aluminiowe lub drewniano-aluminiowe. Zawsze w razie potrzeby można się poradzić nad wyborem najlepszego rozwiązania u siebie. Proszę sobie wejść na ich stronę, to będzie cała oferta.

dana
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 28

Powrót do góry Go down

Pisanie by Andzia Czw Gru 02, 2021 11:17 am

Uważam, że te okna posiadające cienki zgrzew okna sa zdecydowanie najlepsze na rynku i posiadaja wysoki standard wykonania. Polecam szczególnie te https://vitopolska.com/porada/technologia-cienkiego-zgrzewu-idealna-estetyka-okna/

Andzia
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 181

Powrót do góry Go down

Pisanie by Concept Pon Lut 21, 2022 9:23 pm

Jeśli chcecie mieć solidne okna warto zgłosić się do jakiegoś polecanego dealera. Ja na przykład mogę wam polecić producenta z Batorowa Krzysztofa Kusika. Siedzibę ma dokładnie przy ulicy Brzask 3. Dostaniecie tam świetne okienka PCV wysokiej jakości. Ja mam od nich i wiele lat mi służą, a komu nie poleciłem, to był mi wdzięczny. Na ich stronce możecie więcej poczytać o ofercie http://www.okna-kusik.eu/oferta/okna-pcv/ Ja ze swojej strony gorąco polecam.

Concept
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 51

Powrót do góry Go down

Pisanie by Xawery Wto Lut 22, 2022 7:52 am

Niestety na samych oknach się nie znam, ale jeśli mamy oczywiście możliwość to na pewno fajnym rozwiązaniem jest to aby również wiedzieć jakie będą dla nas najlepszym rozwiązaniem. korzystając z okazji polecam bardzo fajny wpis https://familyrollo.pl/blog/rolety-od-dolu-czy-od-gory-wady-i-zalety gdzie dokładnie przedstawiono kwestię tego czy rolety od góry do dołu to dobry wybór.

Xawery
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 200

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Sro Lut 01, 2023 12:37 pm

Na co powinienem zwrócić uwagę podczas zakupu okien?

opole airmax

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 1420

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics