Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Części do samochodu - gdzie kupię?

3 posters

Go down

Części do samochodu - gdzie kupię? Empty Części do samochodu - gdzie kupię?

Pisanie by miss_inez Sro Mar 06, 2024 10:25 am

Siema! Czy możecie mi polecić sprawdzony sklep online, w którym kupię oryginalne części Ferrari? Razem z kumplem próbujemy odrestaurować auto po moim dziadku i teraz muszę zamówić części, aby nadać sprawie nowy bieg. Niestety, miejscówka w której zwykle robiłam tego rodzaju zakupy została zamknięta na amen i stąd gorąca prośba, czy możecie polecić jakiś sprawdzony sklep? Z góry dzięki!

miss_inez
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 27

Powrót do góry Go down

Części do samochodu - gdzie kupię? Empty Re: Części do samochodu - gdzie kupię?

Pisanie by Jerry Nie Wrz 22, 2024 2:39 pm

Znalazłem firmę Experus https://experus.pl/daily,c41.html oferującą części do Iveco Daily, ale nie jestem pewien, czy warto tam kupować. Czy ktoś z Was miał styczność z tą firmą? Jak oceniacie ich ofertę, szczególnie blacharską? Jak wygląda dostępność w Warszawie? Potrzebuję opinii na temat ich katalogu. Czy to prawda, że części mają oryginalne?

Jerry
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 161

Powrót do góry Go down

Pisanie by basjanka Wto Paź 15, 2024 10:35 am

jeśli chodzi o czesci używane to spory ich wybór mozna tez znalezc w sklepie Impresja Auto https://impresja.auto.pl/. jak zakupy zrobi się rano to zamówienie wysyłają nawet tego samego dnia także bardzo sprawnie.

basjanka
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 108

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: