Problemy z kanalizacją
+2
Sara212
Goniaqq
6 posters
Strona 1 z 1
Problemy z kanalizacją
eżeli coś Ci stuka a nie bardzo wiesz co i gdzie konkretnie to przydałaby Ci się kamera do monitoringu kanalizacji w ten sposób dokładnie sprawdzisz co takiego dzieje się w kanalizacji. Chyba tutaj http://rafnar.pl/ , widziałem taki sprzęt w przyzwoitej cenie
Goniaqq- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 96
Re: Problemy z kanalizacją
Jeśli macie problem to zgłoście się do firmy gdzie działa zespół hydraulików, którzy szybko zajmą się sprawą i rozwiążą problem na przykład zajmą się przepychanie kanalizacji łódź Taka firma dysponuje sprzętem który jest odpowiedni do takich działań wiedzą i doświadczeniem.
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1429
Ja obstawiam, że w ktorymś miejscu pojawił się wyciek. Nie ma na co czekać, im szybciej zgłosisz się do firmy która oferuje wykrywanie przecieków tym lepiej. Jak coś, to ja mam namiar na przeciek24.com z której to usług sam korzystałem.
bocian- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 432
Specjalistów od kanalizacji szukałem dość długo i najpierw trafiłem na usługi jakiś pseudofachowców. Po wykonaniu przez nich prac problem po chwili powrócił. Wreszcie znajomy polecił mi firmę Transpol z Częstochowy i oni zajęli się tematem przyzwoicie. Tutaj daję wam namiary na ich ofertę https://www.transpol.czest.pl/oferta/przepychanie-kanalizacji U mnie spisali się rewelacyjnie. Zajęli się czyszczeniem kanalizacji na perfekt.
Concept- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 51
Mieliśmy sporo problemów z naszą kanalizacją, ale teraz jest już w porządku. Nie obyło się jednak bez interwencji pogotowia kanalizacyjnego. Skorzystaliśmy z usług firmy Aqua-Kret we Wrocławiu. Oni prowadza bardzo skuteczne pogotowie kanalizacyjne, czyszczą mechanicznie i ciśnieniowo kanalizację, są po prostu dobrzy w tym, co robią. Mogę ich szczerze polecić, to świetni fachowcy.
miko- Klikacz
- Liczba postów : 45
Ja również miałam problem ze swoją kanalizacją i osobiście polecam wam wykonać wtedy odtykanie rur Jak dla mnie jest to super rozwiązanie gdyż sama bym tego nie dała rady zrobić a na stronie firmy właśnie znalazłam usługi która idealnie mi pasowała. Polecam ponieważ warto
Ewelaa213- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 70
Zatkana rura kanalizacyjna
Najgorzej jest gdy zatka się rura kanalizacyjna. Zdarzyło się mi to 2 razy w moim domu. Kiepska sprawa bo nieczystości z toalety zaczęły wypływać - ogromny smród. Od razu zasięgnęliśmy pomocy od specjalistów : odtykanie rur kanalizacji . Może komuś się przyda namiar..
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1429
Similar topics
» Problemy łóżkowe?
» Finanse w moim domu
» Problemy z językiem francuskim.
» Problemy z oddychaniem i krążeniem - skąd się biorą?
» Finanse w moim domu
» Problemy z językiem francuskim.
» Problemy z oddychaniem i krążeniem - skąd się biorą?
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: