Dekoracje do sypialni
+9
izulka
inha
Janka23
agustina67
mmarvin
Mindi
mira45
Goniaqq
Uliseska
13 posters
Strona 1 z 1
Dekoracje do sypialni
Dekoracje do sypialni - w jakim powinny być klimacie, na co zwracać uwagę?
Uliseska- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 74
Re: Dekoracje do sypialni
Uwielbiam dekorować dom, bez względu na to czy są to święta czy zwykłe lato czy wiosna. Dla mnie dbałość o dekoracje jest bardzo wazna. A istota tkwi i różnych szczegółach. U mnie sa to sztuczne kwiaty z sztuczne-rośliny.pl . Kwiatowe dekoracje nadają się na każdą okazje.
Goniaqq- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 96
Dla mnie w sypialni wszystko musi być perfect. To zdecydowanie moje ulubione wnętrze w domu. Jak dla mnie wszytko stanowi jego dekoracje od pościeli i poduszki, po narzuty i resztę akcesorii. Uwielbiam klasykę, dlatego kupuje pościel u nich https://senpo.pl/akcesoria/posciele/. Ładna i bardzo wytrzymała.
mira45- Liczba postów : 5
Ja też bardzo lubię dekorować mój dom, co do samej sypialni to fajnie wyglądają w niej zasłony. Ja swoje uszyłam sama, fajny materiał na zasłony w sklepie Tkaninka. Jeżeli też lubisz szyć to tam zerknij, mają bardzo duży wybór, także na pewno każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie Mi udało się stworzyć dodatki idealne.
Mindi- Klikacz
- Liczba postów : 31
Można tak naprawdę postawić na różne dekoracje, w zależności od reszty wystroju.
mmarvin- Liczba postów : 4
Czy posiadacie komodę w sypialni? Jak dużą?
agustina67- Liczba postów : 5
Niezależnie czy poszukujesz dekoracji i dodatków do sypialni czy innych pomieszczeń to przyda się oferta tego sklepu https://nietylkofiranki.pl/158-firany-do-salonu Tutaj kupisz zasłony i firany w każdym wzorze i kolorze oraz niskiej cenie. Dzięki nim będziesz mieć piękny i kolorowy dom.
Janka23- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 350
Moim zdaniem jakiś fajny obraz jest odpowiednim kierunkiem i sugerowałabym coś takiego. Dlatego może sprawdzicie, co michał mroczek maluje i jakie dzieła możecie kupić w Pikotece? Dodatkowo możecie pomyśleć także o reprodukcjach, one są tańsze, wiadomo. A prawie identyczne jak oryginały.
inha- Klikacz
- Liczba postów : 44
Zamiast firan czy zasłon zdecydujcie się na plisy okienne Nafi. One w sypialni to się super sprawdzają bo można je ustawiać na dowolną część okna np. na sam środek. Ja mieszkam na parterze więc często zaciągam je od dołu do środka żeby mi ludzie do mieszkania nie zaglądali
izulka- Liczba postów : 4
Myślę, że kolorowe poduszki będą idealnie uzupełniały aranżację sypialni. Kilka sztuk i łóżko wygląda zupełnie inaczej. Teraz wybór jest spory - zarówno jeśli chodzi o wzory, jak i kolorystykę. Do sypialni vintage mogę zaproponować np. taki model https://www.dutchhouse.pl/tekstylia/poduszki-dekoracyjne/pillow-sarona-vintage-blue
Nina83- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 119
Ja w swojej sypialni wykorzystałam sztukateria na sufit ponieważ od zawsze mi się takie podobały i kiedy w końcu wykańczałam swoje mieszkanie to postawiłam własnie na takie rozwiązanie. Bardzo elegancko to wygląda i jak dla mnie robi super efekt. Polecam wam również zaglądnąć do nich a na pewno wybierzecie coś dla siebie
Ewelaa213- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 70
W każdej sypialni świetnie będą prezentować się odpowiednio dopasowane tapety do sypialni dostępne w sklepie dywanywitek.pl. Co ciekawe, chociaż jest to sklep z dywanami i wykładzinami, to można tu nabyć wysokiej jakości tapety, różnych znanych na świecie producentów, takich jak Casamance, Versace czy Rasch. Fajne w tym sklepie jest to, że wiele dodatków można kupić w jednym miejscu.Kolejną zaletą jest to, że jest to zarówno sklep stacjonarny, jak też internetowy.
motyleczek- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 54
Myślę, że sypialnia jest dosyć prosta, jeśli chodzi o aranżację. Zdecydowanie gorzej jest z łazienką. Przynajmniej ja mam u siebie takie doświadczenia. Jak to u was wyglądało? Podzielcie się opiniami, bo jestem naprawdę ciekawy. Mam spory kłopot z tą łazienką. Znalazłem ostatnio artykuł na stronie https://lampy-lazienkowe.pl/najlepsze-oswietlenie-do-malych-lazienek - może znajdę w nim coś ciekawego, co pomoże Ci w aranżacji łazienki. Jeśli też macie jakieś rady, to koniecznie piszcie.
Dawid94- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 175
Similar topics
» Szafy do sypialni
» Dywan w sypialni
» Dodatki do sypialni
» Dekoracje
» Mniejszy telewizor do sypialni
» Dywan w sypialni
» Dodatki do sypialni
» Dekoracje
» Mniejszy telewizor do sypialni