Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Wybór okapu do kuchni

5 posters

Go down

Wybór okapu do kuchni  Empty Wybór okapu do kuchni

Pisanie by Goniaqq Nie Lut 25, 2018 1:40 pm

Pobudowaliśmy dom i stoję przed dylematem jaki okap zamontować w kuchni. Dość duzy wybór panuje na rynku dlatego tak cięzko nam się na coś zdecydować. Spodobały mi sie okapy polskiej firmy Nortberg. Może jest tu ktoś kto ma w swojej ofercie taki okap i może powiedzieć mi coś wiecej na ich temat?

Goniaqq
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 96

Powrót do góry Go down

Wybór okapu do kuchni  Empty Re: Wybór okapu do kuchni

Pisanie by inha Czw Lis 14, 2019 10:35 am

Ja mam podszafkowy i daje radę i to, że jest tak fajne ukryty, bardzo mi się podoba. Ale skoro mówimy o tym pomieszczeniu, to powiedzcie, czy macie w nich coś takiego https://www.ceneo.pl/Wypiekacze_do_chleba , a jeśli tak, to jak się to spisuje? Warto się w ogóle nad tym zastanawiać, czy niekoniecznie?

inha
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 44

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Czw Kwi 13, 2023 9:26 am

W jakim sklepie kupowaliście wyposażenie do Waszej kuchni?

napędy do bram nice robus

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 1420

Powrót do góry Go down

Pisanie by glover.bernita Pią Sie 11, 2023 11:16 am

Właśnie jestem na etapie wyposażania własnej kuchni po jej remoncie. Również rozważam to, jaki okap powinnam wybrać. Jest ich tyle na rynku, że to naprawdę nie lada wyzwanie wybrać odpowiedni model! Ostatnio natrafiłam na ten artykuł - https://www.kernau.com/artykuly/podwojnie-czyste-powietrze-z-nowym-okapem-kernau.html, przez co zainteresowałam się tym okapem z filtrem HEPA. Może być on zamontowany, jako wyciąg i pochłaniacz. Jak myślicie, jakie rozwiązanie będzie najlepsze? Chciałabym sobie zapewnić komfort podczas gotowania. Jednak często smażę różne potrawy na głębokim tłuszczu i nie chciałabym, aby zapach po smażeniu na długo pozostawał w pomieszczeniu.
glover.bernita
glover.bernita

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by nina Sob Sie 12, 2023 7:39 pm

Fajne okapy i nie tylko ma Solgaz. Ich okapy mają takie bajery, jak pewna automatyzacja. Włączają się i wyłączają same, w momencie gdy coś zaczyna się gotować, lub kończy. Same reagują na to, wiec nigdy o tym nie zapomnimy. Inne modele potrafią reagować na gesty, czyli odchodzi problem sterowania mokrymi, brudnymi rękami Smile No i poza tym mają fajny wygląd, pasujący do innych sprzętów Solgazu, jak ich Innova czy inna płyta gazowa.

nina
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 86

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: