Wybór okapu do kuchni
5 posters
Strona 1 z 1
Wybór okapu do kuchni
Pobudowaliśmy dom i stoję przed dylematem jaki okap zamontować w kuchni. Dość duzy wybór panuje na rynku dlatego tak cięzko nam się na coś zdecydować. Spodobały mi sie okapy polskiej firmy Nortberg. Może jest tu ktoś kto ma w swojej ofercie taki okap i może powiedzieć mi coś wiecej na ich temat?
Goniaqq- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 96
Re: Wybór okapu do kuchni
Ja mam podszafkowy i daje radę i to, że jest tak fajne ukryty, bardzo mi się podoba. Ale skoro mówimy o tym pomieszczeniu, to powiedzcie, czy macie w nich coś takiego https://www.ceneo.pl/Wypiekacze_do_chleba , a jeśli tak, to jak się to spisuje? Warto się w ogóle nad tym zastanawiać, czy niekoniecznie?
inha- Klikacz
- Liczba postów : 44
W jakim sklepie kupowaliście wyposażenie do Waszej kuchni?
napędy do bram nice robus
napędy do bram nice robus
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1420
Właśnie jestem na etapie wyposażania własnej kuchni po jej remoncie. Również rozważam to, jaki okap powinnam wybrać. Jest ich tyle na rynku, że to naprawdę nie lada wyzwanie wybrać odpowiedni model! Ostatnio natrafiłam na ten artykuł - https://www.kernau.com/artykuly/podwojnie-czyste-powietrze-z-nowym-okapem-kernau.html, przez co zainteresowałam się tym okapem z filtrem HEPA. Może być on zamontowany, jako wyciąg i pochłaniacz. Jak myślicie, jakie rozwiązanie będzie najlepsze? Chciałabym sobie zapewnić komfort podczas gotowania. Jednak często smażę różne potrawy na głębokim tłuszczu i nie chciałabym, aby zapach po smażeniu na długo pozostawał w pomieszczeniu.
glover.bernita- Liczba postów : 4
Fajne okapy i nie tylko ma Solgaz. Ich okapy mają takie bajery, jak pewna automatyzacja. Włączają się i wyłączają same, w momencie gdy coś zaczyna się gotować, lub kończy. Same reagują na to, wiec nigdy o tym nie zapomnimy. Inne modele potrafią reagować na gesty, czyli odchodzi problem sterowania mokrymi, brudnymi rękami No i poza tym mają fajny wygląd, pasujący do innych sprzętów Solgazu, jak ich Innova czy inna płyta gazowa.
nina- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 86
Similar topics
» Co do kuchni
» Wyposażenie kuchni
» Jakie agd do kuchni?
» Wybór dywanu
» Rolety w kuchni czy firanki?
» Wyposażenie kuchni
» Jakie agd do kuchni?
» Wybór dywanu
» Rolety w kuchni czy firanki?