Projekt domu - poszukiwania
5 posters
Strona 1 z 1
Projekt domu - poszukiwania
Zgadzam się w 100%! Planując budowę swojego wymarzonego domu, powinniśmy wziąć pod uwagę wiele aspektów, takich jak nasze potrzeby, styl życia, liczba domowników czy też lokalizacja, aby też dojazdy nie zajmowały nam połowy dnia. Dlatego możesz zawsze zastanowić się nad tym, jakie projekty domów będą Wam w szczególności odpowiadały i jednocześnie nie będą zbyt drogie w budowie i tutaj zdecydowanie przydaje się aktualny kosztorys. W ten sposób możemy zaoszczędzić nie tylko czas, ale i pieniądze. A już na samym starcie ma to znaczenie i pozwoli zaoszczędzić nawet kilka tys. złotych.
Dorik77- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 105
Re: Projekt domu - poszukiwania
Zgadzam się z tobą. Gotowe projekty to dobre rozwiązanie. Funkcjonalne i ekonomiczne - bo tańsze niż projekt na zamówienie. Ale zanim podejmiemy decyzję o tym, który wybrać, warto porównać projekt z różnych biur projektowych. Ciekawe projekty domów parterowych i nie tylko takich ma biuro projektowe Domy w stylu. Tam także warto popatrzeć.
Karin- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 179
Na ten moment poszukuje projektu taniego domu szkieletowego. W sieci znalazłam mnóstwo firm. Czy znacie akurat tę - https://www.lignumhome.pl/? To nieprawda, że domy prefabrykowane są tylko dla ludzi zamożnych, którzy pochłonięci biznesem nie mają chęci krzątać się wokół budowy. To propozycja dla wszystkich, którzy nie chcą tracić roku, dwóch lat lub więcej na życie w ciągłej gotowości inwestorskiej i skazać się na uzależnienie od takiego przedsięwzięcia.
blindgren- Liczba postów : 5
Gotowy projekt, który można sobie kupić przykładowo na stronie internetowej jest kompletnie pozbawiony indywidualnego charakteru. Moim zdaniem to dyskwalifikuje taki projekt na starcie. Wiem, że za projektanta wnętrz trzeba trochę zapłacić, ale moim zdaniem warto - to przecież jednorazowa inwestycja. Ewentualnie można coś samodzielnie wyczarować. W sieci znajdziesz masę artykułów, takich jak ten https://plafony-sufitowe.pl/plafon-z-wentylatorem-dlaczego-warto, dzięki któremu skutecznie zaprojektujesz fajne oświetlenie.
Dawid94- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 175
a co powiecie na projekt ,, Dom z Widokiem 3" ? Moje serducho skardł od razu, szukam już nawet wykonawcy, który podejmie się jego realizacji ( działka niedaleko stolicy). Co sądzicie o Espiro Investment ? Bardzo podoba mi się fakt, że oni podczas takiej budowy przejmują na siebie obowiązki związane m.in z pilnowaniem ekipy, postepów czy terminów. to jednak duzo by ułatwiło.
olendzka- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 121
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: