Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Remont łazienki

+15
wbeszu
marlene00
Kubuś
normi
miskia13622
basjanka
Kłaczek25
Maruder
Justyna
ben.wisozk
inna
Janka23
Sara212
orion86
Dorik77
19 posters

Go down

Remont łazienki Empty Remont łazienki

Pisanie by Dorik77 Pon Mar 13, 2023 1:19 pm

W przypadku kiedy będziecie na etapie poszukiwań przede wszystkim podpowiedzi na temat remontu łazienki i odpowiedniej organizacji kolejnych prac to możecie jak najbardziej zajrzeć do artykułu - https://sobir.pl/remont-lazienki-go-przeprowadzic/ w którym będziecie mogli dowiedzieć się więcej i co najważniejsze zrobicie to tak jak być powinno, aby efekt końcowy był w pełni zadowalający i niektórych procesów nie trzeba było robić drugi raz. Pozdrawiam serdecznie!

Dorik77
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 105

Powrót do góry Go down

Remont łazienki Empty Re: Remont łazienki

Pisanie by orion86 Pon Mar 13, 2023 3:00 pm

Gdzie kupiliście kafelki?
orion86
orion86

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Sro Mar 15, 2023 8:59 am

Jakiś czas temu szukałem inspiracji i porad na różnych stronach internetowych i natrafiłem na ofertę nowoczesnego studia dekoracyjnego Rzecz Gustu, gdzie znalazłem mnóstwo ekskluzywnych produktów sztukateryjnych, w tym np. rozety na rury od włoskich marek, tj. Bovellaci, San Marco i wiele więcej. Co Wy sądzicie o ofercie na stronie?

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 1429

Powrót do góry Go down

Pisanie by Janka23 Sro Mar 22, 2023 10:10 am

Każdy kto będzie robił remont łazienki może skorzystać z wiedzy zgromadzonej na stronie Bostik który dostarcza kleje do różnych zastosowań. Pomogą ci dobrać odpowiedni produkt a także podpowiedzą jak wykonać montaż kasetonów sufitowych z ich wykorzystaniem czy skleić domowe przedmioty. Na pewno witryna będzie pomocna.

Janka23
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 354

Powrót do góry Go down

Pisanie by inna Pon Mar 27, 2023 9:24 pm

W łazience przyda się nowa, dobra batria . Polecam marke Sotbe , solidne , nowoczesne i na lata

inna
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 32

Powrót do góry Go down

Pisanie by ben.wisozk Pon Kwi 03, 2023 7:43 am

Ile daliście za kabinę prysznicową?
ben.wisozk
ben.wisozk

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Sob Kwi 15, 2023 3:31 pm

Zapewne niedługo też będziecie się zastanawiać - co z wyposażeniem.... Bo jak się remontuje, to z reguły i inne artykuły się kupuje... Jak chodzi o umywalki łazienkowe, to tutaj https://www.euro-project.com.pl/uncategorized/umywalka-nablatowa-roznorodne-ksztalty-piekna piszą kilka pomocny porad. Możecie dowiedzieć się tam , które są tam na czasie?

Justyna
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 188

Powrót do góry Go down

Pisanie by Maruder Sob Kwi 29, 2023 9:06 am

Akurat jak dla mnie bardzo istotną opcją było również to aby mieć wiedzę czy w sumie warto jest remontować mieszkanie przed jego sprzedażą. Myślę, że bardzo dobrze o tym właśnie napisano w https://doba.pl/wroclaw/artykul/czy-warto-remontowac-mieszkanie-przed-sprzedaza-/45957/17/noa123 i rzeczywiście takie kwestie moim zdaniem są niezwykle ważne.

Maruder
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 788

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kłaczek25 Pon Maj 08, 2023 1:49 pm

Szukasz miejsca które pomoże ci zrobić remont a potem odpowiednio wyposażyć pomieszczenie to udaj się na stronę http://kapitalnydom.pl Jest ona tworzona przez ludzi z branży którzy dobrze doradzą. Dzięki nim oszczędzisz czas i pieniądze i stworzysz wyjątkowe wnętrze. Na pewno nie zawiodą oczekiwań.

Kłaczek25
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 387

Powrót do góry Go down

Pisanie by basjanka Czw Maj 11, 2023 7:29 am

Do prac remontowych czy to w łazience czy w każdym innym pomieszczeniu, przydadzą się na pewno odpowiednie narzędzia. Można je zamówić w internecie, na przykład w Good Majster https://www.goodmajster.pl/. Znajdziecie tu dosłownie wszystko, od narzędzi poprzez elektronarzędzia aż po materiały budowlane i instalacyjne. Szeroki wybór, dobra jakość a do tego atrakcyjne ceny i szybka wysyłka.

basjanka
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 108

Powrót do góry Go down

Pisanie by miskia13622 Pon Maj 15, 2023 12:16 pm

Podczas remontu łazienki polecam wymienić umywalkę na coś lepszego np. umywalka naszafkowa, genialnie się prezentuje i na pewno będziesz zadowolony Very Happy

miskia13622
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 26

Powrót do góry Go down

Pisanie by normi Pią Maj 19, 2023 1:25 pm

Szukam pomysłu co na podłogę do łazienki zamiast płytek? Na drewno egzotyczne mnie raczej nie stać, ale może panele winylowe? Co myślicie?

normi
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 24

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kubuś Pią Maj 26, 2023 10:19 am

Ja muszę wymalować sufit i ściany w łazience. Ale że jestem zielony w tych sprawach to poszukałem fachowca, który twierdzi że najlepsza bedzie metoda malowania natryskowa. Postanowiłem to sprawdzić i trafiłem na stronę tu https://duluxprofessional.pl/porady/malowanie-scian-natryskowo-dlaczego-warto-malowac-sciany-pistoletem-i-jak-to-robic-prawidlowo/
Okazuje się że malowanie pistoletem metodą natryskową jest bardzo skuteczne. Min pzwala na uzyskanie wyjątkowo gładkiej struktury powłoki. Może i was zainteresują te informacje.

Kubuś
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 31

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Wto Maj 30, 2023 2:13 pm

Jeżeli chodzi o mnie, to w trakcie aranżacji mojego nowego mieszkania skorzystałem z usług profesjonalnego architekta wnętrz, którego moge Wam szczerze polecić - https://ememstudio.com.pl/ . Wszelkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 1429

Powrót do góry Go down

Pisanie by marlene00 Sro Maj 31, 2023 12:17 pm

Też muszę wyremontować łazienkę.
marlene00
marlene00

Powrót do góry Go down

Pisanie by wbeszu Sro Lut 14, 2024 7:42 pm

Zbliża się remont mojej łazienki, a ja zastanawiam się, jak najlepiej ją urządzić. Właśnie przeglądam ofertę salonu łazienek https://jazdzewski.com.pl/remonty-lazienek/ i zastanawiam się, czy ktoś z Was miał już doświadczenie z ich usługami? Jakie są Wasze oczekiwania przed rozpoczęciem remontu? Podzielcie się swoimi pomysłami i sugestiami!

wbeszu
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 376

Powrót do góry Go down

Pisanie by ważniak Nie Lut 18, 2024 12:54 pm

Zmagając się z problemem wywozu gruzu po generalnym remoncie, poszukuję firmy, która mogłaby zaoferować mi usługi na najwyższym poziomie. Konkretnie chodzi mi o wynajem kontenera na gruz i wywiezienie gruzu. Firma Zamów-Kontener w Katowicach https://zamow-kontener.pl/slaskie/wywoz-gruzu-katowice/ wedle mojej opinii powinna się sprawdzić. Bardzo zależy mi na terminowości i elastyczności firmy, aby cały proces przebiegał jak najbardziej płynnie. Co o tym sądzicie?

ważniak
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 142

Powrót do góry Go down

Pisanie by madmax Pią Kwi 26, 2024 6:56 pm

Jestem zupełnie zielony w kwestii planowanego remontu łazienki, ale dzięki rzeczowej i uprzejmej pomocy doradców ze sklepu Jorapol przez zakupy wszystkiego, co mi jest potrzebne, przeszedłem bardzo sprawnie, a nawet zrobili mi bezpłatnie wizualizację. Płytki są bardzo ładnie wyeksponowane i oświetlone, dzięki czemu nie ma najmniejszego problemu z dobraniem odpowiednich odcieni. Bardzo polecam sklep firmy Jorapol, bo jeszcze nie spotkałem tak dużego wyboru płytek dobrej jakości w tak korzystnych cenach.
madmax
madmax
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 90

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dawid94 Pon Kwi 29, 2024 7:33 pm

Uważam, że za dużą wagę przykładacie do wystroju i dodatków łazienki i pomijacie temat oświetlenia. A to przecież oświetlenie decyduje o komforcie użytkowania danego pomieszczenia. Bez dobrego oświetlenia nawet najlepsze dodatki nie sprawią, że łazienka będzie miła w użytkowaniu. Sprawdźcie sobie poradniki na stronie https://cotton-balls.pl/lampki-cotton-balls-do-salonu - tam znajdziecie mnóstwo wiedzy na temat wyboru oświetlenia i nie tylko.
Dawid94
Dawid94
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 175

Powrót do góry Go down

Pisanie by Seniorita Sro Maj 29, 2024 10:50 am

Poszukuję solidnej firmy, która specjalizuje się w remonty kielce. Czy ktoś mógłby polecić mi ekipę remontową lub firmę remontową działającą w tym regionie? Zależy mi na wykonaniu prac na wysokim poziomie i w rozsądnej cenie.
Seniorita
Seniorita
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 105

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics