Gdzie kupowaliście rzeczy do łazienki?
+14
vandervort.fidel
slyntt
Karin
Andzia
brooklyn58
Janka23
Kłaczek25
kub.stella
osinski.kennith
bocian
małaaa
truskaweczka
regulacja
KasiaHK
18 posters
Strona 1 z 1
Już na tylu stronach i w tylu sklepach znalazłam informacje i inspiracje, że naprawde nie wiem na co się zdecydować, a chciałabym w jednym miejscu. Praktycznie wszystko do łazienki mają w budowlanych marketach jak OBI, ale jeszcze się rozglądam.
A Wy?
Już na tylu stronach i w tylu sklepach znalazłam informacje i inspiracje, że naprawde nie wiem na co się zdecydować, a chciałabym w jednym miejscu. Praktycznie wszystko do łazienki mają w budowlanych marketach jak OBI, ale jeszcze się rozglądam.
A Wy?
KasiaHK- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 52
Re: Gdzie kupowaliście rzeczy do łazienki?
Internet, markety budowlane...
regulacja- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 187
A to zależy co macie konkretnie na myśli. Bo my przede wszystkim chcieliśmy zabezpieczyć naszą rodzinę przed różnymi infekcjami i zamówiliśmy stąd https://retio.pl/urzadzenia-do-dezynfekcji?utm_source=szeptanka&utm_medium=forum&utm_campaign=Szeptanka13082020 takie dozowniki do mydła i nie tylko. W końcu w dobie covid należy w szczególności zadbać o przestrzegania higieny rąk
truskaweczka- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 186
Wszystko zależy o co dokładnie pytasz... Ja przykładowo jestem na etapie wykańczania swojej łazienki i planuje płytki kupić tutaj w sklepie Klink. Mają tam modele zgodne z najnowszymi trendami i co ważne są one bardzo mocne- co dla mnie jest ważne.
małaaa- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 66
Powiem wam, że ja głównie w sklepach internetowych. Potrzebowałam uchwytów łazienkowych z myślą o osobach niepełnosprawnych i niestety stacjonarnie, zakup takich rzeczy jest wręcz niemożliwy. Ale na całe szczęście, w sklepie https://bsd.sklep.pl/ udało mi się znaleźć wszystko to, czego potrzebowałam.
bocian- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 432
Wszystkie przybory kupiłam w IKEA. Mają naprawdę świetną ofertę.
osinski.kennith- Liczba postów : 3
W Leroy Merlin jest świetna oferta.
kub.stella- Liczba postów : 4
W sklepie Marra Design dostaniesz wszystko co potrzeba do łazienki design i jakość od najlepszych włoskich producentów na pewno ci się spodoba. Sama marzę o tym żeby stworzyć łazienkę na bazie ich produktów ale to już w następnym roku. Przejrzyj jakie cuda można mieć od włoskich producentów i to w atrakcyjnej cenie.
Kłaczek25- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 387
Jeżeli chodzi o wyposażenie do łazienki to niemal wszystko znajdziesz w ofercie tego sklepu https://www.maxfliz.pl/sklep/wyposazenie-lazienek-syfony-korki-zawory-syfony-umywalkowe,1021# gdzie ja dobierałam syfony. Produkty z ich oferty to jakość w atrakcyjnej cenie więc na pewno i ty znajdziesz coś dla siebie. Dzięki nim wyposażysz niemal każde pomieszczenie w domu.
Janka23- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 354
Dodatki zamawiałam w sieci, a kafelki i armaturę znalazłam w sklepach stacjonarnych.
brooklyn58- Liczba postów : 4
Jeśli chodzi o wszelkie kwestie dotyczące tego, jaki odpływ do prysznica bez brodzika, to polecam skorzystać z ich porad! Mnie naprawdę dużo pomogły i moglam dzięki nim spokojnie i fachowo wyremontować łazienkę!
Andzia- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 181
Faktycznie wybór jest tak duży, że można mieć wątpliwości co będzie najlepsze. Ale trzeba szukać, porównywać, bo w końcu wystroju łazienki nie zmieniamy co tydzień. Dlatego ja mogę zostawić ci namiar na nich https://www.reahurt.pl/ - bardzo fajny sklep, z szerokim asortymentem do łazienek. Nie tylko armatura, ale też dodatki. Może znajdziesz coś dla siebie.
Karin- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 179
Jak już mowa o łazience, to myślę, że warto wszystko sobie dokładnie zaplanować. Ostatnio widziałam, że na stronie tego sklepu https://www.swiatlazienek.com.pl/ można znaleźć całkiem spory wybór przeróżnych produktów łazienkowych w całkiem niezłych cenach. Zwróćcie uwagę na ich wanny, czy płytki, a może akurat coś przypadnie wam do gustu
slyntt- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 333
Za niedługo kończę swój remont łazienki. Przyznam szczerze, że miałem niemały problem z jej aranżacją, ponieważ nie za bardzo się na tym znam. Jednak z pomocą różnych poradników i blogów wnętrzarskich postanowiłem urządzić swoją łazienkę bardzo klasycznie - w czerni i bieli. Jeśli chodzi o meble łazienkowe, to szafkę łazienkową zakupiłem tutaj - https://mantes.pl/mantes-nowoczesne-meble-lazienkowe/szafki-lazienkowe-pod-umywalke/wiszace-podwieszane. Dodatków do wnętrza za to szukałem na różnych wyprzedażach w sklepach AGD.
vandervort.fidel- Liczba postów : 4
Przyda się dobra bateria łazienkowa czy kuchenna. Polecam markę Sotbe, minimalistyczny styl, mega solidne
inna- Klikacz
- Liczba postów : 32
Dla miłośników klasyki, idealnym wyborem będą dodatki w odcieniach złota i srebra. Metaliczne akcesoria, takie jak haczyki na ręczniki, półki czy ramy luster, dodadzą elegancji i wyrafinowania. Inspiracje dotyczące wykorzystania metalicznych akcentów w białej łazience znajdziesz na https://oltens.com/pl/blog/szczegoly/jakie-dodatki-wybrac-do-bialej-lazienki-aby-pasowaly-do-twojego-stylu gdyż metaliczne elementy doskonale kontrastują z bielą, tworząc luksusowy wygląd.
Maruder- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 788
Tutaj jak najbardziej mogę się zgodzić co do marki Oltens u których pięknych propozycji w zakresie wyposażenia łazienkowego po prostu nie brakuje, do tego też w stylu skandynawskim który mi w szczególności przypadł do gustu. No i jednocześnie dbają o najwyższą jakość wykonania, pozdrawiam
Redikk- Nowy
- Liczba postów : 14
Myślę, że każdemu z nas zależy na zakupie dobrej jakości wyposażenia do łazienki w stosunkowo niskich cenach, dlatego warto sobie zadać trud, żeby znaleźć najkorzystniejszą opcję. Mnie udało się dzięki rekomendacji znajomych trafić do salonu firmy Jorapol w Płocku, choć z tego co wiem, mają również swoje salony w innych miastach. Do Jorapolu można się udać bez żadnego przygotowania, bo na miejscu dzięki pomocy doświadczonych doradców bez najmniejszego problemu znajdziemy wszystko, czego nam potrzeba. Poza doskonałą obsługą na uwagę zasługuje również idealne oświetlenie, które pomaga w wyborze odpowiednich kolorów i odcieni.
rollo- Klikacz
- Liczba postów : 41
Similar topics
» Urządzanie łazienki
» Płytki do łazienki
» Remont łazienki
» Lustro z półką do łazienki
» meble do łazienki na zamówienie
» Płytki do łazienki
» Remont łazienki
» Lustro z półką do łazienki
» meble do łazienki na zamówienie