Krem do opalania z filtrem Jaki wybrać?
+4
Sara212
tawok98
risox
sikexi
8 posters
Strona 1 z 1
Krem do opalania z filtrem Jaki wybrać?
Krem do opalania z filtrem. Jaki wybrać? 10, 15, 20, 30, a może 50 SPF?
sikexi- Nowy
- Liczba postów : 6
Re: Krem do opalania z filtrem Jaki wybrać?
Nadal jednak ochronę SPF 5 uważa się za słabą, dlatego specjaliści polecają kremy z SPF minimum 15, a najlepiej SPF 30. Ten ostatni filtr bowiem pochłania do 97% szkodliwego promieniowania. Zasada jest w rzeczywistości bardzo prosta: im wyższy współczynnik SPF, tym lepsza ochrona. Na rynku można znaleźć kremy z SPF 50.
risox- Nowy
- Liczba postów : 7
Często kremy do opalania z filtrem SPF 50 mają tłustą i ciężką konsystencję, przez co ich nie lubimy, bo po ich użyciu nasze ciało nieestetycznie się świeci. Na szczęście można znaleźć takie o lżejszej formule, które nie wykazują właściwości komedogennych, czyli nie zapychają porów.
W nowy katalog avon możesz wybrać odpowiedni filtr przeciwsłoneczny, a także produkty pielęgnacyjne po opalaniu i upałach. Twoja skóra zasługuje na opiekę.
W nowy katalog avon możesz wybrać odpowiedni filtr przeciwsłoneczny, a także produkty pielęgnacyjne po opalaniu i upałach. Twoja skóra zasługuje na opiekę.
tawok98- Nowy
- Liczba postów : 8
Z kosmetyków jakiej firmy korzystacie w Waszym przypadku i dlaczego?
sztukateria elewacyjna
sztukateria elewacyjna
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1421
Wybieramy się na urlop kupiłam sobie fajny krem do opalania i super bieliznę do spania na urlopie
halka wiskozowa nocna
w kolorze beżowym bardzo ładny model i super się prezentuje
halka wiskozowa nocna
w kolorze beżowym bardzo ładny model i super się prezentuje
Baśka98- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 63
Wiem, że wiele osób zmagających się z problematyczną skórą obawia się stosowania filtrów przeciwsłonecznych ze względu na potencjalne zapychanie porów. Znalazłem jednak interesujące informacje na stronie https://www.trustedcosmetics.pl/jakie-filtry-przeciwsloneczne-nie-zapychaja-skory/ które wskazują, jakie filtry są bezpieczne dla takiej skóry.
Maruder- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 786
Nie opalam się, mam cerę zbyt jasną, by wychodzić na słońce, to podobno w moim przypadku niebezpieczne. Używam jednak kremów marki Janda https://janda.pl/krem-na-noc-typ-produktu-produkty-janda/, szczególnie na noc, bo wieczorami miewam trochę czasu dla siebie, a poranki sami wiecie, jak to jest – bieganina przed pracą. Skóra bardzo zyskała na stosowaniu kremów tej marki, mogę Wam je polecić, wiedząc, że na bank podziałają. Jestem tego doskonałym przykładem.
madmax- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 90
Sprawdź, jakie kosmetyki do pielęgnacji twarzy warto kupić w Rossmannie. Artykuł https://www.odlotowapiekno.pl/nowosci-w-drogeriach/xgtz/dobre-kosmetyki-do-pielegnacji-twarzy-w-rossmannie.html przedstawia rekomendacje najlepszych produktów, które pomogą zadba
bocian- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 432
Similar topics
» Jaki leasing wybrać?
» Jaki dach wybrać
» Fryzjer, jaki salon wybrać?
» Jaki wybrać fotel dla gracza?
» Sejf biurowy - jaki wybrać?
» Jaki dach wybrać
» Fryzjer, jaki salon wybrać?
» Jaki wybrać fotel dla gracza?
» Sejf biurowy - jaki wybrać?