Jaki dach wybrać
+9
huel.therese
miko
okim
llo
Cream
Kamilos77
truskaweczka
małaaa
Goniaqq
13 posters
Strona 1 z 1
Jaki dach wybrać
Gdy budujemy dom to przychodzi moment w którym musimy wybrać jak dach bedzie się na nim znajdował. Zastanawiam sie czy lekkie pokrycia dachowebeda dla nas dobrym rozwiazaniem. W końcu może to bedzie zbyt słabe ? wy co byście wybrali ?
Goniaqq- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 96
Re: Jaki dach wybrać
Mnie się wydaje, że to dobre rozwiązanie. No, ale możesz poszukać też jakiegoś dobrego specjalisty i jego się doradzić. A co z konstrukcją dachu? Też szukasz kogoś fachowego? Kto zajmie się projektowaniem oraz budową konstrukcji dachu? Mogę Ci polecić https://mgdachy.pl/producent-wiazarow-dachowych/ , moja mam korzystała z ich usług. Jest to naprawdę rzetelna firma.
małaaa- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 66
Cześć. Jak już mowa o dachu to akurat zastanawiamy się nad odnowieniem naszego dachu. Bo jednak dom nasz do tych nowych nie należy. Więc zaczęłam sprawdzać w jaki sposób można by odnowić nasz dach ale małym kosztem. I tak znajomy powiedział mi, że teraz to można kupić taką farba na dach i w taki sposób odnowić nasz dach także można.
truskaweczka- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 186
Dach to wiadomo, dla mnie najlepszy komplet to blachodachówka + biała podbitka Wydaje mi się, że to ładne, dosyć tanie i trwałe rozwiązanie
Kamilos77- Klikacz
- Liczba postów : 21
Ja mam dosyć nowoczesny projekt domu i część dachu jest tradycyjna z blachodachówki, ale ta, która pokrywa garaż, to dach płaski zielony (w sensie jest dużo roślinności). Jest zrobiony taras, do tego stoją kanapy, stolik, teleskop oraz grill. W lecie to genialne rozwiązanie. Polecam każdemu. Taką fajną konstrukcję postawiła mi firma Hs Dachy, która mieści się w Ostrowie Świętokrzyskim https://www.hydrosystemdachy.pl/uslugi/dachy-zielone Pozdrawiam.
Cream- Klikacz
- Liczba postów : 46
My postawiliśmy na blachodachówkę na dachu. Zdecydowaliśmy się na skorzystanie z usług firmy Okno-Dach z Nowego Targu, w tym sklepie mają wiele różnych pokryć dachowych od rzetelnych producentów, do tego mają tam akcesoria dachowe, w które również się tam zaopatrzyliśmy. Ceny mają atrakcyjne, zdecydowanie wam ich polecam.
llo- Klikacz
- Liczba postów : 42
My wybraliśmy blachodachówkę i to właśnie ją mamy na swoim dachu. Pokryciem dachu zajęła się u nas firma Romdach z Ostrowa Wielkopolskiego. Ich ekipa pracowała bardzo dobrze, szybko im poszło, ale było widać, że pracują rzetelnie, dach jest mocny, odpowiednie przymocowany. Co do samego materiału, to kupiliśmy go u nich, bo sprzedają także materiały budowlane w bardzo dobrych cenach.
okim- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 56
My wybraliśmy dachówkę ceramiczną, czyli absolutną klasykę, która nigdy się nie starzeje. Taką dachówkę znaleźliśmy w dobrej cenie w ofercie firmy Dach-Dek z Pruszcza Gdańskiego. Oni mają wiele różnych pokryć dachowych i nie tylko, warto się tam zaopatrzyć. Ich pracownicy pomagają w wyborze, nam przedstawili kilka opcji, które najbardziej odpowiadały naszym wymaganiom. Polecam serdecznie.
miko- Klikacz
- Liczba postów : 45
Na dachy budynków przemysłowych i gospodarczych najczęściej stosuje się blachę płaską lub falistą. To materiał tani, lekki i łatwy w montażu. Blachy dostępne są w przyciętych płachtach, dzięki czemu położenie pokrycia przebiega sprawnie oraz szybko. Inne inspiracje dachowe bez problemu znajdziecie na tym portalu https://roofchallenge.eu/.
huel.therese- Liczba postów : 4
Mamy blachodachówkę, uznaliśmy, że w ogólnym rozrachunku ona najbardziej nam się opłacała. Kupiliśmy wysokiej jakosci materiał od dobrego producenta ze sklepu firmy AZ-DACH w Radomiu. Oni mają bardzo dobre ceny, szeroki wybór materiałów, zdecydowanie warto skorzystać z ich usług. Tam znaleźliśmy na przykład okna dachowe, z których również jesteśmy zadowoleni.
dont- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 57
Jeśli chodzi dach, to ja polecam wam wszystkim listwy żwirowe ze strony sklepu internetowego suez.com.pl. Moim zdaniem warto przejrzeć ofertę tej firmy, bo znajdziecie tam doskonałej jakości produkty w zacnych cenach.
slyntt- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 331
Jak już mowa o budowie domu, to myślę, że na uwagę zasługuje również dach. Jeżeli nie wiecie do kogo w tej sprawie się zgłosić, to proponuję rozważyć propozycje od https://dachistrych.pl/oferta-handlowa/ Myślę, że to naprawdę dobrzy specjaliści, którzy będą w stanie zaproponować wam rozwiązania dopasowane do waszych potrzeb
madzia2- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 163
W jakim miesiącu najlepiej będzie przeprowadzić remont generalny dachu?
maudie.klein- Liczba postów : 5
Similar topics
» Co na dach
» Jaki dach?
» Do zrobienia dach
» Dach do wymiany.
» Czy jak dekarz kładzie dach, to rynny i inne takie też?
» Jaki dach?
» Do zrobienia dach
» Dach do wymiany.
» Czy jak dekarz kładzie dach, to rynny i inne takie też?
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: