Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pomysł na biznes

+70
saszka
delores81
mohammad98
mayer.mervin
oconnell.timmothy
eliza111
Arowana14
silver96
Justyna
danka58
olgaaa500
bako
włóczykijska
Jędrzej4
ważniak
Ewelaa213
noah.sauer
emmanuel50
Dżess
mycie okien
joanna
koepp.mitchel
Nora92
dougala
Baśka98
olendzka
Kajtek33
madzia2
madmax
kiley.daugherty
Maruder
Mleczko
Jerry
kotek
smith.ashly
KasjuszMag
Merko
bocian
cordia44
sywi
basjanka
Lidka
darion.bernier
slyntt
roni102
philip.cruickshank
grant.jack
ycremin
klein.kraig
zoey.king
dorothy
Skyoffice
mazowszanka
lizeth22
floyddaniel
Kłaczek25
nikolaus.elisa
beauty00
miskia13622
batz.oran
Sara212
tymianka
Janka23
Margolcia
Karin
Nina83
Anulaa21
Xawery
verona.crooks
malwinap
74 posters

Strona 3 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Pomysł na biznes - Page 3 Empty Re: Pomysł na biznes

Pisanie by Sara212 Sro Sie 17, 2022 2:44 pm

Moim zdaniem reklama stanowi w dzisiejszych czasach podstawę rozwoju praktycznie każdego biznesu, dlatego polecam Wam sprawdzić oferte firmy, która specjalizuje się m.in. w tworzeniu artykuły sponsorowane na blogach . Czy są tutaj osoby, które również korzystają z ich usług?

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 1421

Powrót do góry Go down

Pisanie by Jerry Pią Sie 26, 2022 5:23 pm

Sklepy internetowe to przyszłość, powinno się więc iść w tym kierunku, można przecież w kilku krokach założyć sklep, czytałam o tym dzisiaj https://www.studio-impuls.pl/wlasny-sklep-w-kilku-krokach-razem-z-shopify-polska/ Kwestia jedynie czym handlować i czy posiada się odpowiedni kapitał.

Jerry
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 162

Powrót do góry Go down

Pisanie by basjanka Pon Wrz 05, 2022 8:05 am

a co powiecie na sklep z odzieżą? według mnie taki biznes ma zawsze ogromne szanse na powodzenie i to bez względu na to, czy zdecydujecie się na sprzedaż lokalną czy internetową Smile na pewno przydadzą się porządne manekiny, które w jak najbardziej atrakcyjny sposób przedstawią dostępną ofertę. Znajdziecie je w asortymencie firmy https://moremannequins.pl/. Szeroki wybór, rozsądne ceny a do tego najlepsza jakość ( manekiny są robione ręcznie).

basjanka
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 108

Powrót do góry Go down

Pisanie by Mleczko Pon Wrz 05, 2022 8:19 am

A wiedzieliście że jest coś takiego jak symulator prowadzenia firmy i można sobie pograć i zobaczyć jak biznes wygląda w praktyce i ile to obowiązków? Możesz uczyć się i eksperymentować w bezpiecznym środowisku i to jest świetne

Mleczko
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 108

Powrót do góry Go down

Pisanie by Maruder Sob Wrz 10, 2022 10:59 am

Samo już prowadzenie biznesu jest oczywiście całkiem ważną kwestią i także od razu moim zdaniem powinniśmy pomyśleć o księgowości. Muszę przyznać, że jak dla mnie doskonałą opcją było nawiązanie współpracy z księgowością https://innovation.net.pl/ksiegowosc-przeworsk do której mam pełne zaufanie. Dziś wiem, że te kwestie były bardzo ważne.

Maruder
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 786

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Pią Wrz 16, 2022 11:15 am

Prowadzenie własnego biznesu to spora odpowiedzialność i poszukiwanie trendów. Od wielu lat prowadzę własną firmę i wiem jak ważna jest obecnie reklama oraz jej forma, dlatego polecam Wam sprawdzić https://www.znajdzreklame.pl/blogreklama-zewnetrzna-outdoor/wykorzystanie-sztuki-w-reklamie-outdoorowej/ .

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Powrót do góry Go down

Pisanie by kiley.daugherty Pią Wrz 16, 2022 5:10 pm

Tym rynek jest już przesycony, bez ogromnego wkładu w marketing się nie wybijesz
kiley.daugherty
kiley.daugherty

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by madmax Sro Wrz 21, 2022 3:09 pm

Bardzo ciekawe rozwiązanie dla rozwoju każdego biznesu oferuje firma Multicontact.pl, która specjalizuje się od dziesięciu lat w outsourcingu w telemarketingu. Dzięki nim firma zyskuje bardzo dobry kontakt z klientem, znaczący wzrost sprzedaży towarów i usług a tym samym rosną jej zyski. Jeśli Twój biznes potrzebuje nowoczesnych rozwiązań to koniecznie zapoznaj się z ich ofertą.
madmax
madmax
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 90

Powrót do góry Go down

Pisanie by madzia2 Nie Wrz 25, 2022 3:29 pm

Warto stawiać na innowacyjne rozwiązania w swoim biznesie, bo nigdy nie wiadomo który pomysł okaże się strzałem w dziesiątkę. Jeżeli chcecie panować jakoś nad  dokumentacja w swojej firmie, to może warto byłoby rozważyć coś takiego jak elektroniczne archiwum .  Myślę że to ułatwiłoby sprawę w naprawdę wielu obszarach.

madzia2
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 163

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kajtek33 Nie Wrz 25, 2022 3:31 pm

Ale to przecież kwestia Waszego podejścia do tego tematu. Moim zdaniem ciekawą opcją mogłoby być postawienie na specjalistyczne etykiety. Czytałem trochę na temat pakowania za pośrednictwem https://pakujto.pl/product-category/akcesoria-i-urzadzenia/etykiety/ i czuję, że to ciekawa alternatywa. A co Wy sądzicie na ten temat?

Kajtek33
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 187

Powrót do góry Go down

Pisanie by dorothy Czw Wrz 29, 2022 7:40 am

Inwentaryzacja szczególnie jeśli mamy duży przepływ towaru jest zawsze problematyczna. W tym wypadku czasami lepiej oddać to zadanie w ręce profesjonalistów jak https://www.ben-sol.pl/ Outsourcing to może być wyjście z tej trudnej sytuacji, ponieważ pracownicy nie zawsze są w stanie sprawnie zrealizować to zadanie, a błędy są w tym wypadku kosztowne.

dorothy
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 279

Powrót do góry Go down

Pisanie by olendzka Czw Wrz 29, 2022 11:47 am

a co powiecie o firmie, która zajmuje się produkcją na przykład kosmetyków czy suplementów diety? jeśli jesteście na tak to zdecydowanie warto nawiązać współpracę z firmą Oqema https://oqema.pl/. Oni zajmują się przede wszystkim importem oraz dystrybucją surowców chemicznych. Dobry stosunek jakości do cen, szybka realizacja zamówień.

olendzka
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 118

Powrót do góry Go down

Pisanie by Baśka98 Czw Wrz 29, 2022 2:51 pm

Ja otworzyłam sklep internetowy pradlo z bielizną
bardzo fajny asortyment mają i super jakośc.

Baśka98
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 63

Powrót do góry Go down

Pisanie by dougala Czw Paź 06, 2022 10:36 am

Prawdę mówiąc, ja to właśnie chcę zrobić, ale okazuje się, że nie do końca mam świadomość, jak rozwinąć inteligencje na początku. Może to dla mnie jednak nie jest wcale takie proste, ale jednak chcę najpierw rozumieć, a potem dopiero działać. Inaczej narobię sobie i innym krzywdy. A nie o to przecież w tym chodzi.

dougala
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 102

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nora92 Sob Paź 15, 2022 7:08 pm

Witajcie, zastanawiam się nad wyborem stacji roboczej typu 2w1, ale nie jestem pewna czy zda to egzamin. Odwiedziłam niedawno stronę z takim artykułem https://galeriausmiechu.net.pl/czym-sie-kierowac-podczas-wyboru-stacji-roboczej-dell-precision/. Więc pytanie brzmi czy tego typu stacja 2w1 podoła wyzwaniu tworzenia modeli 3D albo edycji dużych plików wideo.

Nora92
Nowy
Nowy

Liczba postów : 14

Powrót do góry Go down

Pisanie by dorothy Czw Paź 27, 2022 12:19 pm

w temacie firmy to mam pytanie czy korzystacie z takich rozwiązań biznesowych jak np https://www.gecos.pl/produkty/ ERP, CRM? zastanawiam się czy pomogłoby nam to usprawić procesy, pewnie na początku byłby chaos bo trzeba się przestawić i nauczyć, ale jak byłoby w dłuższej perspektywie?

dorothy
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 279

Powrót do góry Go down

Pisanie by koepp.mitchel Czw Paź 27, 2022 1:38 pm

Może załóż sklep internetowy?
koepp.mitchel
koepp.mitchel

Powrót do góry Go down

Pisanie by joanna Sob Paź 29, 2022 11:53 pm

Mój pomysł na biznes, to otwarcie restauracji... Od zawsze o tym marzyłam, a teraz czas zrealizować swój plan. Właśnie sprawdzam powoli wyposażenie, gdzie mogłabym kupić i wychodzi na to, że firma Gastromania.pl ma obszerny wybór. Tam dostępna jest maszyny do krojenia wędlin, talerze, różne większe sprzęty, jak i meble.

joanna
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 52

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Czw Lis 17, 2022 8:26 am

Prowadzenie własnego biznesu to spora odpowiedzialność i stałe podejmowanie trudnych decyzji. Istnieje wiele różnych form reklamy, a każda z nich sprawdzi się najlepiej w innym przypadku, dlatego polecam Wam sprawdzić porady na stronie https://goo.gl/maps/ZfAMaicdUt9LsbBc12 .

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Powrót do góry Go down

Pisanie by mycie okien Pią Lis 18, 2022 12:04 pm

Ostatnio wolę współpracować nie z firmami reklamowymi, ale z takimi, które pomogą wyrobić pozytywną opinię o moim biznesie, dlatego współpracuję z firmą Top Firma, która się w tym specjalizuje. Radzę wszystkim spróbować, bo dzięki nim liczba klientów wzrosła wielokrotnie

mycie okien
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 29

https://otomistrz.pl/mycie-okien/krakow/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dżess Czw Gru 01, 2022 6:25 pm

A ja planuję otworzyć gastronomiczny biznes. Tak zastanawiam się nad tym, czy tutaj https://www.gastromania.cz/kameninove-nadobi.htm nie kupić wyposażenia do swojego lokalu, bo nie ukrywam znalazłam tam wiele już rzeczy, które mi się przydadzą. A dwa, to też ceny, które śmiem twierdzić, że nie są wygórowane. Ale chętnie poznam jeszcze wasze opinie.

Dżess
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 24

Powrót do góry Go down

Pisanie by emmanuel50 Pią Gru 02, 2022 12:17 pm

Jaki pomysł na biznes jest najlepszy?
emmanuel50
emmanuel50

Powrót do góry Go down

Pisanie by KasjuszMag Pon Gru 05, 2022 11:55 am

Jeżeli ktoś nie ma pomysłu na biznes to polecam zapoznać się z franczyzą. Jest to bardzo fajny sposób na rozpoczęcie pierwszego biznesu.

KasjuszMag
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 172

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kajtek33 Wto Gru 13, 2022 4:58 pm

W pierwszej kolejności warto zorientować się, co realnie moglibyście zdziałać w ramach rozwoju własnej firmy. Mam wrażenie, że dzisiaj odpowiednio przeprowadzony telemarketing kraków może odegrać znaczącą rolę. Macie może jakieś własne doświadczenia w tym zakresie? Z chęcią poznam Waszą opinię!

Kajtek33
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 187

Powrót do góry Go down

Pisanie by kotek Czw Gru 22, 2022 12:39 pm

Jeżeli interesuje was consulting biznesowy ale nie wiecie do kogo w tej sprawie się zgłosić, to myślę że najlepiej byłoby wziąć pod uwagę ofertę na stronie firmy exorigo-upos.pl. Moim zdaniem to świetnie specjaliści z ogromnym doświadczeniem w tej branży, więc na pewno będą w stanie odpowiednio wam doradzić.

kotek
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 128

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Powrót do góry

- Similar topics