Jak oszczędzać na zakupach
5 posters
Strona 1 z 1
Jak oszczędzać na zakupach
Szczerze przyznam, ze mnie już męczą zakupy stacjonarne i coraz częściej chętnie korzystam z tych w sieci. Nawet zauważyłam, że promocji cenowych też w internecie jest więcej. Albo na przykład taka platforma net-pocket, która ma opcję cashback i współpracuje z ponad 1200 sklepami. Korzystacie już z jej profitów?
Lodzia- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 131
Re: Jak oszczędzać na zakupach
Rób sobie listę zakupów przed pójściem do sklepu no i często kupuj potrzebne rzeczy na promocjach i wyprzedażach. Pozdrawiam!
quitzon.bethel- Liczba postów : 4
W tym momencie nie da się oszczędzać. Brawo dla tych co głosowali na partię rządzącą
gottlieb.mallie- Nowy
- Liczba postów : 10
Oczywiście, że się da oszczędzać i moim zdaniem - warto to robić. Przede wszystkim, do mojego gospodarstwa, kupuję maszyny używane . Dzięki temu już jestem parę ładnych tysięcy do przodu. Wystarczy robić przemyślane zakupy i jesteś w stanie oszczędzić ładne pieniądze.
Kamilos77- Klikacz
- Liczba postów : 21
Lubię też kupować większe ilości. Wtedy robię zakupy raz na jakiś czas i nie kuszą mnie wszystkie promocje. Ostatnio znalazłam stronę z kiszonkami, które można kupić w mniejszych i większych ilościach, w zależności od potrzeb: https://slonecznepole.com.pl/
motyleczek- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 54
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: