Najlepsze wędliny
5 posters
Strona 1 z 1
Najlepsze wędliny
Czy znacie jakiegoś sprawdzonego dostawcę białej parzonej i boczku. Mnie ostatnio znajoma namawiała na produktu od Karol-Zakłady Mięsne i chyba się skuszę. Podobno oferują takie produkty wędliniarskie jak nikt inny. Są wyjątkowo smaczne i doskonale przyprawione.
Lodzia- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 131
Re: Najlepsze wędliny
Boczek, białą kiełbasę i nie tylko znajdziesz u nich https://wedlinyzdebiny.pl/ . To rodzinna masarnia, z tradycjami. Pyszne i zdrowe wyrobu mają. Świeże mięso, naturalne przyprawy i wędzie w naturalnym dymie - to ich sekret. Nie dodają momu, wypełniaczy, fosforanów. Smak i zdrowie.
Karin- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 179
Czy ktoś z Was samodzielnie przygotowuje wyroby mięsne?
mcclure.willard- Liczba postów : 3
Pytanie tylko, gdzie można faktycznie zaopatrzyć się w odpowiednie produkty spożywcze? Dzisiaj chyba jest o tyle prościej, że można znaleźć sporo smacznych przetworów za pośrednictwem internetu. Widziałem na stronach w stylu https://www.sklep.bacowkatowary.pl/przetwory więcej o dostępności przetworów. Myślicie, że to dobry wybór zakupowy?
Jędrzej4- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 166
Jeżeli chodzi o mnie, to bardzo często zamawiam mięso u producenta tradycyjnych wędlin z dziczyzny Wędliny z Birczy, gdzie w ofercie znajdziecie m.in. Kabanosy wieprzowe . Jakie WY macie zdanie na temat zakupów w sklepach internetowych i jak często korzystacie z tej opcji?
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1421
Similar topics
» Najlepsze skarpetki dla twojego maluszka - wybierz najlepsze opcje skarpetek dziecięcych
» Najlepsze gry
» Najlepsze gry
» Najlepsze serwery Minecraft 1.19.4
» Okna z aluminium najlepsze?
» Najlepsze gry
» Najlepsze gry
» Najlepsze serwery Minecraft 1.19.4
» Okna z aluminium najlepsze?
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: