Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Oprogramowanie

+18
Josek44
oliwia
Jędrzej4
vledner
Kajtek33
basjanka
Maruder
Janka23
Xawery
Anulaa21
Sara212
bocian
Kłaczek25
dessie.lakin
athompson
slyntt
itorp
michalo11
22 posters

Strona 1 z 2 1, 2  Next

Go down

Oprogramowanie Empty Oprogramowanie

Pisanie by michalo11 Pon Cze 14, 2021 1:29 pm

Korzystacie z oprogramowań w firmach?

michalo11
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 25

Powrót do góry Go down

Oprogramowanie Empty Re: Oprogramowanie

Pisanie by itorp Pon Cze 14, 2021 1:42 pm

Moja firma korzysta ze zintegrowanego oprogramowania cad cam, które wspiera równoczesne projektowanie. Przez to, że jest mniej systemów, są także niższe koszty realizowania konkretnych projektów. Jest to bardzo pomocne w kontekście rozwoju produktów. Obecnie wszyscy producenci działający na rynku powinni dbać o taką innowacyjność, wydajność i produktywność.
itorp
itorp

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by slyntt Nie Cze 27, 2021 1:05 pm

Jeśli interesuje Cię, jaki program do gabinetu kupić, to zachęcam Cię do sprawdzenia tego typu informacji na stronie rsqdoctor.com, gdzie znajdziesz ciekawe oprogramowanie, a także ichniejszego bloga, na którym jest mnóstwo rzeczowych treści. W mojej ocenie warto tam wejść i sprawdzić sobie ofertę, ponieważ w mojej ocenie jest bardzo dobra.

slyntt
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 331

Powrót do góry Go down

Pisanie by athompson Czw Lip 01, 2021 10:04 am

Na pewno oprogramowanie dużo zmieni, usprawni funkcjonowanie firmy.
athompson
athompson

Powrót do góry Go down

Pisanie by dessie.lakin Sro Lip 14, 2021 1:33 pm

Trzeba zadbać, aby firma działała w oparciu o solidne oprogramowanie.
dessie.lakin
dessie.lakin

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kłaczek25 Wto Paź 12, 2021 4:17 pm

Jeżeli szukasz rozwiązań do swojej firmy które ułatwią pracę i zwiększą wydajność to zapoznaj się z taką ofertą https://goidea.pl/filemaker.php Ich platforma pozwala tworzyć olbrzymie zasoby danych gdzie możesz ustawić poziom dostępu dla poszczególnych pracowników czy też możliwość edycji. Tworzysz arkusze danych i można te arkusze łączyć ze sobą tworząc relacje zależności. Dzięki temu łatwo wyciągnąć odpowiednie informacje każdemu z grupy.

Kłaczek25
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 384

Powrót do góry Go down

Pisanie by bocian Sro Gru 15, 2021 2:48 am

Nowoczesny biznes potrzebuje również profesjonalnego wsparcia informatycznego, firma informatyczna kompleksowo może spełnić te zadania.Wdrożenie systemu informatycznego związanych z bezpieczeństwem oraz codzienną wydajną pracą firmy to ich obszary działania, dodatkowo przejmą zgłoszenia użytkowników końcowych. To duża optymalizacja dla organizacji, odpada wysoki koszt utrzymywania pracowników działu IT.

bocian
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 432

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Czw Gru 16, 2021 10:27 am

jeśli ktoś potrzebuje we firmie kasy fiskalnej to polecam sprawdzić na ofertę jaka jest na stronie kasa fiskalna online gdynia o oni oferują kasy, drukarki fiskalne oraz terminale płatnicze. Mają dobrą i atrakcyjną ofertę. Moim zdanym warto ją poznać.

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 1421

Powrót do góry Go down

Pisanie by Anulaa21 Wto Gru 21, 2021 7:28 pm

Ja czuję, że technologia rfid, to coś kompletnie nowoczesnego, o czym wielu przedsiębiorców nawet jeszcze nie słyszało. Dlatego jeśli decydujecie się na wprowadzenie czegoś takiego w Waszej firmie, to kluczowe będzie doradztwo profesjonalnej firmy, która dokładnie przybliży Wam temat. Ja czytałam o tym na stronie https://www.optidata.pl/technologia/rfid i uważam, że dzięki takim narzędziom da się znacznie skuteczniej zarządzać magazynem.

Anulaa21
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 204

Powrót do góry Go down

Pisanie by Xawery Pon Sty 03, 2022 6:56 pm

Faktycznie warto jest wiedzieć o tym i pamiętać, że w momencie gdy korzystamy ze sprawdzonego oprogramowania to wtedy nasza praca staje się również coraz bardziej wydajna. Całkiem niedawno ja u siebie wdrożyłem bardzo dobry system ERP dla budownictwa https://www.anegis.com/rozwiazania-it/erp-dla-budownictwa i faktycznie jestem również bardzo pozytywnie zaskoczony tymi zmianami w mojej pracy. Właśnie dlatego od razu chciałbym go każdemu polecić.

Xawery
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 200

Powrót do góry Go down

Pisanie by Janka23 Sro Sty 05, 2022 12:23 pm

Jeżeli chodzi o oprogramowanie w firmie to ja mam program do faktur darmowy i to mi wystarcza póki co. Wiem że z czasem będę musiała zakupić bardziej rozbudowany program ale poczekam aż firma się należycie rozwinie. To co posiadam obecnie świetnie się sprawdza a z tego co pamiętam to mają dodatkowe moduły księgowe i magazynowe w razie czego.

Janka23
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 350

Powrót do góry Go down

Pisanie by bocian Sob Kwi 30, 2022 9:34 am

Szukam właśnie oprogramowania/aplikacji na telefon, które pomoże mi w zarządzaniu pracownikami oraz samymi zleceniami. Nie ukrywam, że po researchu który zrobiłam to w oko wpadła mi oferta https://facilitime.pl/ Może ktoś z was miał styczność z tym programem i jest w stanie wypowiedzieć się nieco szerzej na ten temat? Chętnie poznam wasze opinie

bocian
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Powrót do góry Go down

Pisanie by Maruder Sob Cze 11, 2022 8:39 am

Ogólnie gdy chodzi o kwestie oprogramowania to przede wszystkim musimy wiedzieć na czym nam tak naprawdę zależy. W momencie gdy ktoś poszukuje oprogramowania dla budownictwa to na pewno w https://www.connecto.pl/oprogramowanie-dla-budownictwa/ znajdzie je bez najmniejszego problemu.

Maruder
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 786

Powrót do góry Go down

Pisanie by basjanka Pon Cze 27, 2022 7:07 am

Nie wyobrażam sobie sprawnego funkcjonowania danej firmy bez korzystania z różnego rodzaju oprogramowania. Jeśli chodzi o kanały wymiany informacji, które mają służyć zgłaszaniu nieprawidłowości i naruszeń to warto wspomnieć o Sygnalista24 https://sygnalista24.info/. Jest odpowiednio szyfrowany i bezpieczny, zapewnia anonimowość swoim użytkownikom. Super sprawdzi się w przypadku dużych firm czy urzędów.

basjanka
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 108

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kajtek33 Wto Paź 18, 2022 10:46 am

Pytanie tylko, czego konkretnie potrzebujecie? Najważniejsze to znaleźć takie rozwiązania, które idealnie wpiszą się w potrzeby Waszego biznesu. Moim zdaniem, warto sięgać po sprawdzone informacje. Na stronie https://www.bpxglobal.com/solution/infor/infor-cloudsuite-industrial/planowanie-i-harmonogramowanie// czytałem więcej o oprogramowaniu, które mnie zaciekawiło. Co sądzicie na temat takiego wsparcia dla biznesu?

Kajtek33
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 187

Powrót do góry Go down

Pisanie by vledner Wto Paź 18, 2022 1:26 pm

Z jakich programów korzystacie?
vledner
vledner

Powrót do góry Go down

Pisanie by Jędrzej4 Pon Sty 23, 2023 8:53 pm

Tutaj też bardzo duże znaczenie ma branża, w ramach której funkcjonujecie. Jak dla mnie, bardzo dobrym wyborem mogłoby się okazać postawienie na takie rozwiązania jak chociażby odpowiednio dobrane oprogramowanie. Na stronie https://www.ccontrols.net/pl/wsparcie/porady/wymagania-systemowe-altium-designer.html czytałem więcej na ten temat i zastanawiam się, co o tym sądzić. Macie może tutaj jakieś własne doświadczenia?

Jędrzej4
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 166

Powrót do góry Go down

Pisanie by oliwia Wto Lut 07, 2023 9:00 am

Czy dla mniejszego biznesu również będzie to dobra opcja? Prowadzę niewielki lokal i już od kilku miesięcy chodzi mi po głowie pomysł zainwestowania w jakieś nowe oprogramowanie dla gastronomii. Przeczytałam wpis na https://www.restaumatic.com/blog/oprogramowanie-i-programy-gastronomiczne-jak-moga-pomoc/ i bardzo mi się spodobały proponowane tam rozwiązania. Przede wszystkim myślę, że przydałoby się zautomatyzowane zarządzanie zamówieniami, aby uprościć proces ich składania i realizacji. Interesuje mnie również możliwość łatwego i szybkiego gromadzenia danych o klientach oraz analizowania ich, aby lepiej dostosować ofertę do ich potrzeb. Czy ktoś z Was miał już okazję pracować z takim rodzajem oprogramowania i może mi powiedzieć, czy faktycznie warto w nie zainwestować?

oliwia
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 22

Powrót do góry Go down

Pisanie by Josek44 Wto Lut 14, 2023 1:42 pm

Jeżeli szukacie firmy zapewniającej oprogramowanie oraz urządzenia dla firm działających w przetwórstwie mięsnym to polecam skontaktować sie z Aplok https://www.aplok.pl/ z którymi również mamy okazję współpracować. Bardzo dobry zakres cenowy, terminowość realizacji i co również ważne pełne wsparcie obsługi przy każdej realizacji. Dzięki czemu będziecie mogli po prostu skutecznie podnieść skuteczność zarządzania i tym samym efektywność kolejnych procesów w przedsiębiorstwie.

Josek44
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 35

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Sob Lip 01, 2023 2:55 pm

To skoro jesteśmy przy tym temacie, to według mnie warto również wspomnieć o firmie Thinq, która oferuje oprogramowanie na zamówienie, aplikacje internetowe, tworzenie stron www, rozwijają system CMS itp. Oni oferują szereg nowoczesny rozwiązań dla firm z zakresu IT.

Justyna
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 188

Powrót do góry Go down

Pisanie by Seniorita Wto Lip 18, 2023 11:27 am

Hej, hej! Potrzebuję Waszej pomocy w sprawie licencji systemu Windows. Przeglądając różne strony internetowe w poszukiwaniu legalnej i niezawodnej licencji, natknąłem się na https://oprogramowanie.pro/. Czy ktoś z Was korzystał z tej platformy? Jakie są Wasze opinie na temat ich usług? Będę wdzięczny za każdą informację i sugestię w tej kwestii. Dzięki z góry za Waszą pomoc!
Seniorita
Seniorita
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 105

Powrót do góry Go down

Pisanie by bocian Sro Sie 30, 2023 9:46 am

Przyznam szczerze, że była mi potrzebna firma, która zajmuje się środowiskiem informatycznym w sposób szybki i bezproblemowy. Głównie zależało mi na wdrożeniu nowego oprogramowania do mojej firmy. Słyszałem, że firma Enicom posiada tego typu usługi. Jeśli również borykacie się z tego typu problemem, to moim skromnym zdaniem warto przejrzeć ich ofertę w wolnej chwili.

bocian
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Powrót do góry Go down

Pisanie by madzia2 Pią Wrz 01, 2023 8:22 am

Jeżeli chodzi o jakościowy system dla różnorakich serwisów, rzecz jasna z prostym interfejsem, to wydaje mi się, że bardzo dobre oprogramowanie można znaleźć na tej stronie internetowej https://serwis.kambit.pl/ . W mojej ocenie jest to platforma uniwersalna którą można dostosować do swoich własnych potrzeb.

madzia2
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 163

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Pią Wrz 29, 2023 5:59 pm

Jeżeli chodzi o zarządzanie uprawnieniami, usługami it - to według mnie warto byłoby zapoznać się z propozycjami OXARI. Oni oferują nowoczesne rozwiązania IT, które dają ogromne możliwości i są proste w obsłudze. Zapewniają dynamiczny interfejs, jak i doskonałe reguły sterujące logiką pracy systemu.

Justyna
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 188

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Pon Lut 26, 2024 2:26 pm

Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanego mi sklepu, gdzie zamówiłem książke o testowaniu oprogramowania - Charles proxy tutorial w naprawdę atrakcyjnej cenie.

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 1421

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 1 z 2 1, 2  Next

Powrót do góry

- Similar topics