Tlenoterapia a leczenie migreny?
+3
mama_kama
Anulaa21
maksik
7 posters
Strona 1 z 1
Tlenoterapia a leczenie migreny?
Jakiś czas temu dostałam zalecenie, by w leczeniu migreny włączyć tlenoterapię. Niestety obecnie gabinety gdzie taką tlenoterapię można wykonywać są nieczynne. Chciałabym w związku z tym dokonać zakupu własnego koncentratora. Jakiej marki urządzenie możecie polecić. Na pewno wiem, że Oterapia ma wybór kilku urządzeń. Może korzystacie z takiego rozwiązanie i możecie coś zarekomendować?
maksik- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 105
Re: Tlenoterapia a leczenie migreny?
Ale przecież dzisiaj jesteście w stanie zrobić naprawdę dużo, by poprawić stan Waszego organizmu. Właśnie dlatego warto już teraz podejść do tematu na poważnie i zajrzeć do https://ktomalek.pl/vivomixx-saszetki-450-ulotka-cena-zastosowanie-apteka-proszek-do-sporzadzenia-zawiesiny-doustnej-10-sasz/ub-6525071 To może być dla Was ciekawym wyborem, pomyślcie nad tym dobrze.
Anulaa21- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 204
Ja jakiś czas temu słyszałam, ze tlenoterapia jest zalecana w wielu chorobach. W tym astmie i np. migrenie. Wiele osób też potwierdza, że przy zarzywaniu tlenu nie ma problemów ze snem. Oterapia ma kilka modeli sprzętu, w tym nawet taki model przenośny na baterie. Jednak wszystko zależy od naszych potrzeb. Można też taki sprzęt wypożyczyć, ale to tylko jeśli tlenoterapia ma być doraźna. W innym wypadku nie opłaca się wypożyczyć a kupić sprzęt na własność.
mama_kama- Liczba postów : 2
Jeżeli cierpisz z powodu chorób a tradycyjna medycyna zawodzi to postaw na ofertę [url]https://www.biorezonans-mokotow.pl/[url] Oni zajmują się leczeniem za pomocą biorezonansu który jest bardzo skuteczny. Jak to działa i na kiedy są najbliższe terminy masz podane na witrynie. Zapoznaj się bo naprawdę jest to ciekawa alternatywa.
Janka23- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 350
Warto korzystać z usług specjalistów, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy.
pompy hydrauliczne sklep
pompy hydrauliczne sklep
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1415
Cześć. Korzystając z okazji, ze rozmawiamy o zdrowiu, chciałabym się was zapytać czy korzystaliście kiedykolwiek z bioreznonansu? Nie ukrywam, że coraz bardziej interesuje mnie ta metoda leczenia i widziałam, że tutaj https://terapie-biorezonans-warszawa.pl/ można z niej skorzystać. Dajcie mi znać, co na ich temat sądzicie. Będę wdzięczna za wszelkie opinie.
madzia2- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 163
Dzięki za przydatną wiedzę.
Dawid94- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 175
Similar topics
» Tlenoterapia
» Tlenoterapia domowa?
» Leczenie depresji za pomocą tlenoterapii?
» Angina leczenie
» Zęby leczenie
» Tlenoterapia domowa?
» Leczenie depresji za pomocą tlenoterapii?
» Angina leczenie
» Zęby leczenie
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: