Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Jak zregenerować zniszczone włosy?

+33
Tomaszmałpa
Siks44
Josek44
eliza111
miller83
rogahn.jesse
kotek
dorothy
Oswald
Margolcia
Baśka98
Milka11
wodna12
lula57
sofia11
KasjuszMag
włóczykijska
Ewelaa213
Anulaa21
Karin
Sara212
Lidka
mcclure.willard
morissette.hubert
slyntt
Ona_90
ykreiger
jedediah.howe
malaala1568
klebekmysli12
Olifka
magdaa
maksik
37 posters

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Go down

Jak zregenerować zniszczone włosy?  - Page 2 Empty Re: Jak zregenerować zniszczone włosy?

Pisanie by Oswald Sro Lis 09, 2022 3:55 pm

Bardzo lubię kręcone włosy. Nie tylko pięknie wyglądają, ale także bawią się podczas ruchu. W Internecie znalazłem kiedyś curly bob. Tutaj czytam informacje o fryzur z kręconej fasoli p-de-p Potem liczba odwiedzających wzrosła w moim fryzjerze, ponieważ wszyscy zainteresowali się, jakie inne rodzaje tej fryzury istnieją.

Oswald
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 25

Powrót do góry Go down

Jak zregenerować zniszczone włosy?  - Page 2 Empty Re: Jak zregenerować zniszczone włosy?

Pisanie by dorothy Nie Lis 20, 2022 2:04 pm

Jak ubywa włosów na głowie to warto może najpierw zdiagnozować tego przyczynę. W miejscach takich jak ARTASklinika myślę, że uzyskasz pomoc. Jest kilka terapii, które mogą pomóc jednak najpierw należy znaleźć przyczynę. Także trzeba uzbroić siew cierpliwość i zacząć działać.

dorothy
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 279

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Wto Gru 13, 2022 1:35 pm

Z jakich kosmetyków korzystacie w przypadku Waszych włosów?

wypożyczalnia sprzętu filmowego poznań

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 1429

Powrót do góry Go down

Pisanie by kotek Pon Gru 19, 2022 7:35 am

Sama ostatnio miałam spory problem z łupieżem i nie ukrywam, że bardzo pomógł mi artykuł na stronie tego portalu https://vitapil.pl/blog/jakich-witamin-moze-brakowac-jesli-mam-sklonnosci-do-pojawiania-sie-lupiezu. Dowiedziałam się z niego, że kluczem do rozwiązania tego typu problemów być może jest brak witamin. Jeżeli również macie łupież, to koniecznie przeczytajcie sobie ten artykuł.

kotek
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 128

Powrót do góry Go down

Pisanie by rogahn.jesse Pon Gru 19, 2022 10:44 am

Kup dobre kosmetyki.
rogahn.jesse
rogahn.jesse

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by miller83 Pon Gru 19, 2022 6:35 pm

Trzeba suplementować biotynę
miller83
miller83

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewelaa213 Sro Gru 21, 2022 1:48 pm

Dużą wagę przy pielęgnacji włosów trzeba zwrócić na produkty jakie się używa. Ja na przykład niekiedy stosuje Żele do włosów aby fajnie je ułożyć ale potem pamiętam aby nałożyć odżywke którą właśnie zamówiłam na tej stronie. Polecam wam do nich zaglądnąc ponieważ mają duży wybór kosmetyków

Ewelaa213
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 70

Powrót do góry Go down

Pisanie by eliza111 Pon Sty 23, 2023 8:26 pm

Zawsze warto używać odpowiednich preparatów do odpowiedniego rodzaju włosa. Jak ktoś ma problem z siwiejącymi włosami to eliksir GR-7 https://gr-7.eu/ bardzo dobrze sie sprawdzi. Już po kilku dniach stosowania włosy zaczną odrastać w naturalnym kolorze.

eliza111
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 39

Powrót do góry Go down

Pisanie by Josek44 Wto Lut 14, 2023 11:20 am

Jeżeli chcecie skutecznie zadbać o swoje piękne włosy na co dzień to mogę jak najbardziej polecić Wam do sprawdzenia ofertę marki Davines https://davines.pl/ którą stosuję je już od dłuższego czasu i nie mam zamiaru nic zmieniać. Miałam zawsze duży problem z wysoką łamliwością i trwałością włosów. Dlatego zdecydowałam się poszukać czegoś bardziej skutecznego i w końcu tutaj mogę powiedzieć, że naprawdę warto. Taką podstawą jest The Renaissance Circle, która daje nowe życie bardzo zniszczonym włosom oraz przywraca włosom zdrowy wygląd, nadając im połysk, odżywienie i miękkość.

Josek44
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 35

Powrót do góry Go down

Pisanie by Siks44 Sob Lut 18, 2023 8:39 am

W profesjonalnym salonie, jak https://peruki-sklep.pl/peruki-kielce można znaleźć szeroką gamę peruk naturalnych i syntetycznych, które są dostosowane do różnych stylów, potrzeb i oczywiście budżetu jakim dysponujecie. Natomiast na przykład będąc podczas leczenia można skorzystać też z dofinansowania NFZ. Warto wybrać perukę, która odpowiada naszemu gustowi i jest dostosowana do kształtu głowy, aby zapewnić najlepsze rezultaty oraz dobrze się w niej czuć Smile

Siks44
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 40

Powrót do góry Go down

Pisanie by KasjuszMag Pią Mar 17, 2023 10:12 am

Musisz trochę o nie zadbać, kup sobie profesjonalną maskę do włosów oraz profesjonalną odżywkę do włosów i zacznij stosować te kosmetyki. Regularne stosowanie tych kosmetyków pomoże ci odbudować włosy.

KasjuszMag
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 172

Powrót do góry Go down

Pisanie by Tomaszmałpa Nie Maj 14, 2023 7:10 am

Przeglądając farby do włosów warto zerknąć na https://www.fryzomania.pl/category/farby-do-wlosow oraz topowe ftonery. Jednym z nich jest niewątpliwie socolor https://www.fryzomania.pl/matrix-color-sync-krem-bez-amoniaku-do-koloryzacji-ton-w-ton-84ml.html, który od lat można spotkać na rynku fryzjerskim. drawiam

Tomaszmałpa

Liczba postów : 1

Powrót do góry Go down

Pisanie by wbeszu Czw Maj 18, 2023 7:54 pm

Cześć wszystkim! Mam ogromną przyjemność ogłosić, że właśnie otworzyłam swój własny salon fryzjerski! Jestem niezwykle podekscytowana i gotowa tworzyć piękne fryzury dla swoich klientów. Jednak teraz potrzebuję odpowiedniego sprzętu fryzjerskiego, który umożliwi mi wykonywanie profesjonalnych usług. W trakcie moich poszukiwań natknęłam się na sklep https://hair-shop.pl/pl/menu/sprzet-fryzjerski-222.html który oferuje szeroki wybór sprzętu fryzjerskiego. Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat ich produktów. Jednak mam pewne wątpliwości, na które modele sprzętu się zdecydować. Czy ktoś z Was miał już okazję korzystać z produktów dostępnych w sklepie Hair-Shop? Czy możecie polecić mi jakieś konkretnie modele sprzętu fryzjerskiego, które są niezawodne i popularne wśród profesjonalistów fryzjerów? Zależy mi na wyposażeniu, które będzie trwałe, funkcjonalne i przyczyni się do doskonałych rezultatów fryzjerskich.

wbeszu
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 376

Powrót do góry Go down

Pisanie by silver96 Pią Cze 30, 2023 6:54 pm

Odpowiednią pielęgnacją! Polecam kosmetyki do włosów Vegan Revolution Smooth od INOAR. Marka ma długoletnie doświadczenie, więc w kwestii włosów śmiało można im zaufać.

silver96
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 79

Powrót do góry Go down

Pisanie by dorothy Pią Wrz 01, 2023 9:16 am

Jeśli zastanawiasz się nad zakupem peruki, ale nie wiesz, gdzie zacząć, polecam odwiedzić stronę https://perukisklep.pl. Znajdziesz tam wiele porad i inspiracji, które pomogą Ci w podjęciu decyzji. Dzięki nim możesz poczuć się pewniej siebie i odważniej

dorothy
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 279

Powrót do góry Go down

Pisanie by Patlonir Czw Cze 27, 2024 8:19 pm

Bardzo lubię markę Bella Aura. Producent Kanada, Szwajcaria https://lotana.pl/product_brand/bella-aura/. Robią kosmetyki bardzo wysokiej jakości, odpowiednie dla mojej wrażliwej i kapryśnej skóry. Z serii masek mogę polecić Multi Repair Rescue Masque. W składzie znajduje się retinol, mikrocząsteczki srebra i norweski smrek. Maska zapobiega wysypkom, przywraca równowagę nawilżenia i nadaje skórze zdrowy wygląd. Maskę nakładam dwa razy w tygodniu i w zupełności mi to wystarczy. Oczywiście jedna maska ​​nie zapewni pełnej pielęgnacji skóry twarzy, ale w połączeniu z tonikiem i kremem nawilżającym tej firmy sprawdza się świetnie.

Patlonir
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 15

Powrót do góry Go down

Pisanie by ważniak Sro Paź 30, 2024 2:06 pm

Nie potrafię odmówić sobie koloryzacji moich siwych włosów i niestety wyglądają one już, delikatnie mówiąc nieciekawie. Żona znalazła mi niedawno naturalne farby do włosów firmy Color&Soin, które można używać bez obawy o kondycję włosów i skórę głowy. Dzięki dużej zawartości naturalnych barwników farby są trwałe, bardzo wydajne i bardzo łatwe w aplikacji, bez problemu kryją siwe włosy. Jeśli szukacie zdrowej koloryzacji, która wzmocni Wasze włosy, to zapoznajcie się z walorami farb Color&Soin.

ważniak
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 142

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: