Tapety do salonu
+11
elmira.kulas
hilario.davis
fastmut
Jerry
percival87
znitzsche
melody72
keara.upton
harteros
szykowna
Ester89
15 posters
Strona 1 z 1
Tapety do salonu
Cześć jakie tapety do salonu byście polecili? Zastanawiałam się nad tym aby wykorzystać motyw 3d ponieważ dzięki niemu możemy optycznie powiększyć pomieszczenie. Znalazłam już nawet bardzo fajne tapety na stronie https://innetapety.pl/tapety-z-efektem-3d . Co myślicie o tym? Widziałam na wielu portalach o urządzaniu wnętrz połączenia tapety 3d z normalną i bardzo fajnie to wyglądało.
Ester89- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 91
Re: Tapety do salonu
A może lepszą opcją jednak byłyby fototapety? Na stronie Ecowall24.pl możecie znaleźć świetne modele takich fototapet - możecie sobie sprawdzić. Ja planuje kupić tam jeszcze obrazy oraz plakaty. W ten sposób moje wnętrza będę nowocześnie wyglądać, na pewno nie będą nudne.
szykowna- Klikacz
- Liczba postów : 47
Ciekawe - efekt 3d zawsze mi się podobał, ale uważam że bardziej naturalistyczne i prostsze też będą pasować.
Tapeta to bardzo fajne rozwiązanie, zwłaszcza jeśli zależy nam na szybkim i robiącym wrażenie efekcie.
keara.upton- Liczba postów : 4
Wydaje mi się, że tapety to już przeżytek.
melody72- Liczba postów : 3
Na pewno nie skorzystałabym z tapet.
znitzsche- Liczba postów : 5
Teraz wiele osób stawia na wykorzystywanie tapet, bo jest to łatwa forma aranżacji wnętrz.
percival87- Liczba postów : 4
Salon mam już wykończony, została mi jeszcze sypialnia do zrobienia. Meble mam już zamówione i teraz potrzebuję do nich tapety do sypialni. Waham się jeszcze jakie wybrać z asortymentu sklepu internetowego Blue Bird Design https://www.bluebird-design.com/ Cenowo jestem zadowolona, realizacja zamówienia również mi pasuje.
Jerry- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 161
Przynajmniej tak twierdzi moja żona która zamówiła już niektóre firanki.
fastmut- Klikacz
- Liczba postów : 17
Wielu ludzi korzysta dalej z fototapety jednak moim zdaniem wyszła ona już dawno z mody.
hilario.davis- Liczba postów : 4
Ładne są te tapety, które podlinkowaliście, ale osobiście jakoś nie mogę się przekonać do tapety w salonie. Wolę chyba zwykłe ściany pomalowane na jakiś delikatny kolor. Tapeta jest moim zdaniem za mocna.
elmira.kulas- Liczba postów : 4
Jako, że z zamiłowania posiadam swoją stadninę chciałabym kupić w tym sklepie https://www.swiat-obrazow.pl/tapety-konie.html tapetę z końmi. Co Wy na to? Przestrzeń zyska awangardowy styl i charakter, kiedy zastosuje się w domu fototapety z wizerunkiem zwierząt. Konie, które przedstawiane są na tapetach, najczęściej uchwycone są gdzieś w naturze, w naturalnym środowisku.
robert52- Liczba postów : 3
Jestem w trakcie remontu mojego salonu i szukam inspiracji do jego aranżacji.
biustonosze panache
biustonosze panache
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1420
Wiele inspiracji znajdziesz w internecie, jest tu masa artykułów o wystroju wnętrz, poza tym sklepy w których na przykład można kupić tapety ścienne dają Ci pomysły na ścianę. Na przykład fototapeta https://4wall.pl/171_fototapety Kiedyś wcale mi się nie podobały, a teraz jest tyle inspirujących wzorów, że mogłabym wymieniać tapety co tydzień
madmax- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 90
Może zobacz sobie dostępne w sprzedaży tapety do salonu w sklepie Dywany Witek. Różnorodność barw, wzorów, motywów, a także producentów, upewnia mnie w tym, że każdy znajdzie tam odpowiednią tapetę dla siebie. Zaletą tego sklepu jest to, że można skorzystać ze sklepu stacjonarnego, albo jak ktoś woli, zamówić przez internet tapetę do domu. Dobrze oznaczone rodzaje tapet i ich cennik sprawia, że jesteśmy pewni dokonanego przez siebie wyboru.
motyleczek- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 54
Similar topics
» Jakie tapety wybrać do salonu?
» Musztardowa kanapa do salonu?
» Jak wybrać lampy do salonu?
» Stół do salonu.
» Pokusić się o nowe meble
» Musztardowa kanapa do salonu?
» Jak wybrać lampy do salonu?
» Stół do salonu.
» Pokusić się o nowe meble