Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Domowe ciasta?

+6
Sara212
Koral
pawel87
Ester89
Lodzia
maksik
10 posters

Go down

Domowe ciasta?  Empty Domowe ciasta?

Pisanie by maksik Pią Wrz 25, 2020 7:57 am

Pieczecie samodzielnie ciasta w domu, czy jednak korzystacie z cukierni? Ja od jakiegoś czasu dokładnie sprawdzam skład jedzenia i staram się rezygnować z kupowania gotowego już jedzenia. W Internecie jest bardzo duży wybór przepisów na ciasta. Na https://kulinarneprzeboje.pl/malinowa-chmurka/ jest fajny przepis na ciasto z malinami. Pieczenie nie jest trudne więc jestem zdania, że dla zdrowia warto ten czas poświęcić.

maksik
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 105

Powrót do góry Go down

Domowe ciasta?  Empty Re: Domowe ciasta?

Pisanie by Lodzia Sro Gru 09, 2020 2:15 pm

Rozmawiałam ostatnio z przyjaciółką, która twierdzi, że Cukiernia Deserownia ma obłędnie smakowite wyroby. Tak sobie pomyślałam, że mogłabym dla spróbowania zamówić kilka ciast na święta. Będę miała mało czasu na pieczenie i gotowanie, więc to chyba najlepsze rozwiązanie. Podobno słyną między innymi z serników, babek i keksów.

Lodzia
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 131

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ester89 Nie Lut 14, 2021 4:01 pm

Ja uwielbiam domowe wypieki. Moje dzieciaki przepadają za ciasteczkami orzechowymi więc w moim domu zawsze jest mnóstwo https://www.ceneo.pl/Bakalie/Rodzaj:Orzechy_ziemne.htm . Jako przekąska również są świetne. Jeżeli macie jakieś fajne przepisy na ciasta z tymi orzechami to chętnie przygarnę.

Ester89
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 91

Powrót do góry Go down

Pisanie by pawel87 Pią Kwi 15, 2022 9:07 am

Nie każdy lubi samodzielnie piec, wtedy warto skorzystać z usług cukierni, która stawia na dobór naturalnych składników, jakość wykonania oraz wyjątkowy smak. Jeśli jesteście z Poznania bądź okolic to zajrzyjcie na https://wegekafej.pl/ aby poznać szeroki wybór ciast, tortów, babeczek czy pralin. Każdy znajdzie coś dla siebie, a warto podkreślić fakt, iż wszystkie propozycje są w pełni wegańskie.

pawel87
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 65

Powrót do góry Go down

Pisanie by Koral Pon Lip 04, 2022 8:31 pm

Domowe ciasta smakują lepiej i wiadomo jakie składniki wchodzą w jego skład. Najważniejsze by takie ciasto nam się udało by mieć dobry piekarnik. Jeżeli cały czas szukasz to warto spojrzeć na ofertę Solgaz i ich piekarnik gazowy SPG-67, który z nowoczesną funkcjonalnością sprawi, ze każe ciasto w nim upiecze będzie udane i smaczne.

Koral
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 64

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Pią Gru 09, 2022 12:30 pm

Gdzie najczęściej szukacie przepisów na obiad lub ciasta?

artykuły dekoracyjne

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 1421

Powrót do góry Go down

Pisanie by joanna Wto Gru 20, 2022 2:25 pm

O tak... Nie ma jak to własne, domowe ciasto. Ja dlatego się przełamałam i zaczęłam piec swoje ciasta i teraz nawet planuję tutaj https://elhandel.pl/dekoracje-cukrowe-c-2_112.html kupić cukrowe dekoracje, aby upiększyć moje wypieki. A mają tam naprawdę świetne propozycje w tym zakresie - możecie sobie sprawdzić.

joanna
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 52

Powrót do góry Go down

Pisanie by Maruder Pią Lis 24, 2023 2:53 pm

Ciasta z orzechami to świetny wybór na świąteczny stół, ponieważ dodają one wyjątkowego smaku i tekstury. Orzechy włoskie, laskowe czy migdały mogą wzbogacić każde ciasto, nadając mu wyjątkowego charakteru. Przepisy na świąteczne ciasta z orzechami, które z pewnością zaskoczą gości swoim smakiem i wyglądem, znajdują się na https://palukiznin.pl/artykul/swiateczne-przepisy/1201884 co jest doskonałym źródłem inspiracji. Te przepisy są idealne dla tych, którzy chcą wprowadzić coś nowego do swojego świątecznego menu.

Maruder
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 786

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Pią Mar 22, 2024 11:23 am

A czy kojarzycie  firmę  Elhandel?  Słyszałam, że można  tam kupić  bardzo dobre  artykuły cukiernicze  , czy to prawda?     Czy faktycznie  wszystko  mają sprawdzonej jakości?  Czy ktoś z was robił już u nich zakupy? Tak kusi mnie, aby kupić sobie to czy tamto.

Justyna
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 188

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dawid94 Czw Mar 28, 2024 2:50 pm

Szczerze to wszystko zależy od tego, czy mam czas. Jak mam trochę czasu to coś kombinuję sam. A jak nie to nie mam innego wyjścia i muszę skorzystać z oferty cukierni.
Dawid94
Dawid94
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 175

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: