Fotografia ślubna
4 posters
Strona 1 z 1
Fotografia ślubna
Interesuje mnie, jaka fotografia ślubna kraków jest dziś przez was polecana. Chodzi o naprawdę dużą uroczystość, 150 osób za 2 lata. I nie chcemy, by komuś coś umknęło. Może trzeba przede wszystkim wynająć dwóch fotografów? A może coś się uda z kimś konkretnym? Fajnie by było, to na pewno. Dajcie znać, co tam dla mnie macie, co wiecie.
beauty00- Klikacz
- Liczba postów : 47
Re: Fotografia ślubna
Zdecydowanie mogę polecić fotograf ślubny Kraków Dawid Mitoraj, najlepszy, cena/jakość rewelacja. Warto też zapoznać się z jego ofertą ślubną, jest bardzo atrakcyjna. Na dodatek Kraków jest bardzo związany z Mitorajem.
lenka93- Liczba postów : 2
Dobre zdjęcie to oczywiście sztuka, nie każdy będzie w stanie je wykonać. No ale tu trzeba zacząć od podstaw, czyli od porządnego aparatu fotograficznego, bez takiego sprzętu nie ma mowy o dobrym zdjęciu. Może tak aparaty nikon was zainteresują? Z tych będziecie zadowoleni.
Aktuuska- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 50
Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Dlatego chciałbym Wam polecić stronę https://beafoto.pl , na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego z produktami fotograficznymi, dronami, lornetkami i optyką myśliwską.
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1421
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: