perfumy gdzie dostanę oryginalne?
+11
pearl90
Nina83
von.eino
Kajtek33
amitchell
Sara212
Jerry
maya.rogahn
vchristiansen
truskaweczka
mruczek
15 posters
Strona 1 z 1
perfumy gdzie dostanę oryginalne?
Wiem, że to może bardzo banalne pytanie, ale sama się przekonałam że nie wszędzie można dostać takie oryginalne i markowe perfumy. A że szukam takich na prezent to tym bardziej zależy mi na lepszej jakości. Słyszałam od kilku osób, że ten sklep https://www.perfumesco.pl/woda-kolonska-unisex ma bardzo dużo i dobrych marek perfumy no i w całkiem przestępnych cenach.
mruczek- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 162
Re: perfumy gdzie dostanę oryginalne?
A ja uważam, że takie pytanie w cale banalne nie jest. Bo mimo, że jest bardzo dużo perfumerii to ciężko jest znaleźć coś oryginalnego w dobrej cenie. Dlatego też coraz częściej szukamy takich perfum w intrenecie. I dzięki temu mi udało się tutaj https://urodyczas.pl/oferty/iceberg-perfumy-damskie trafić na całkiem spory i konkretny wybór w oryginalnych perfumach. Także ja już swój sklep z perfumami już mam.
truskaweczka- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 186
Męskie zapachy, w przeciwieństwie do damskich, rzadko posiadają słodkie nuty kwiatów czy wanilii. Większość panów (oraz pań), uważa, że męskie perfumy powinny mieć aromaty piżma, cedru, drewna czy skóry. Są to zapachy, które kojarzą się z siłą i męskością, przez co są idealne dla każdego samca alfa. Oryginalne perfumy znajdziesz na pewno tutaj www.ceneo.pl/Perfumy_i_wody_meskie/p:Tommy_Hilfiger.htm, a przy okazji porównasz ich ceny.
vchristiansen- Liczba postów : 4
Chyba najlepiej kupować na oryginalnych stronach producentów danych perfum.
maya.rogahn- Liczba postów : 4
Rację ma mój przedmówca. Jeśli chce się coś oryginalnego, innego od wszystkich dostępnych, najlepiej wejść na stronę producenta https://kineticperfumes.com/pl/kinetic-perfumes-kolekcja/ Kinetic Perfumy to perfumy nowe niezwykle oryginalne i z trwałym zapachem. Obdarowana osoba z pewnością ucieszy się z takiego prezentu.
Jerry- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 166
Według mnie zamienniki są równie dobrej jakości jak oryginały i są zdecydowanie tańsze. Każdy z nas lubi dobrze pachnieć, jednak wiele perfum jest bardzo drogich, dlatego polecam Wam sprawdzić ofertę sklepu internetowego, w którym znajdziecie odpowiednik perfum .
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1429
Jak zależy Ci na oryginalnych (w 100% sprawdzonych), to ja bym jednak stawiała na stacjonarne drogerie.
amitchell- Liczba postów : 4
Tylko że dzisiaj jest faktycznie o tyle prościej, że można znaleźć wiele ciekawych kosmetyków za pośrednictwem internetu, gdzie jednak często są sporo tańsze. Ja czytałem na stronie https://aleperfumeria.pl/pl/pielegnacja/dla-niego/twarz/balsamy-po-goleniu/ więcej o takich okazjach i wydaje mi się to ciekawym wyborem. A czy Wy też kupujecie online?
Kajtek33- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 187
Według mnie żeby mieć pewność, że dane perfumy są oryginalne, to należy je zakupić w znanej perfumerii lub drogerii. Poza tym oryginalne perfumy również są dostępne w internecie, jednakże trzeba uważać i dokładnie sprawdzać sklepy, z których się je zamawia.
von.eino- Liczba postów : 1
Ja akurat lubię oryginalne perfumy i stawiam zawsze na dobre marki. Ale czytałam, że odlewki perfum są tańsze, choć wciąż są to markowe zapachy. Na Alepachniesz można takie dostać. Te perfumy są przelewane z większego flakonu do mniejszego, więc ulubiony zapach można mieć zawsze pod ręką. Oczywiście, higiena podczas przelewania jest zachowana, można sprawdzić wiele zapachów.
Nina83- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 119
Poszukaj w stacjonarnych perfumeriach.
pearl90- Liczba postów : 4
Jeżeli chcesz kupić oryginalne perfumy to radzę Ci je kupić tylko w sprawdzonych perfumeriach, ponieważ w innych przypadkach możesz trafić na podróbki. Swoją drogą, czy kiedykolwiek zastanawialiście się co wasze ulubione zapachy mówią o waszej osobowości?
elouise.haley- Liczba postów : 1
Sisley to marka, której zapachy pozostają w pamięci na długo. Jeśli chcesz poznać jej magiczne kompozycje, zajrzyj tutaj: https://urodaity.pl/poznaj-magiczne-zapachy-sisley-perfumy-ktore-zapadna-ci-w-pamiec/ Jakie inne marki polecacie?
pumper- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 185
Chcesz wiedzieć, czym są wegańskie perfumy i dlaczego warto je wybierać? Sprawdź ten artykuł: https://radio5.com.pl/2024/04/weganskie-perfumy-czym-sa-perfumy-nie-testowane-na-zwierzetach/ Znajdziesz tam informacje o wegańskich zapachach, które mogą być świetną alternatywą dla tradycyjnych perfum.
dorothy- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 279
Oryginalne perfumy z pewnością dostaniesz w sklepie producenta.
Dawid94- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 175
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: