Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Odkurzacz dla alergika

+6
dorothy
Andzia
sabrina99
Lidka
bella88
inha
10 posters

Go down

Odkurzacz dla alergika Empty Odkurzacz dla alergika

Pisanie by inha Wto Mar 24, 2020 11:22 am

Mój syn się żeni. Od zawsze miał jakieś tam alergie i mi to nie przeszkadzało, ale tak naprawdę postanowiłam, że na ślub, oprócz małego zadatku finansowego, kupię im coś jeszcze - prawdziwy odkurzacz dla alergika . Nie jest to mój sposób na zmuszenie jego żony do sprzątania, ale pomysł na to, żeby oboje mogli skorzystać i by ich dziecko nie miało problemów z roztoczami, a wiem, że po synie może mieć taką alergię. Pomóżcie wybrć.

inha
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 44

Powrót do góry Go down

Odkurzacz dla alergika Empty Re: Odkurzacz dla alergika

Pisanie by bella88 Sob Sie 29, 2020 9:45 pm

A co powiecie na profesjonalne sprzątanie mieszkań wrocław ? Po co kupować sprzęt, który może i tak doprowadzać do uczulenia. W końcu odkurzacz też unosi pyły. Profesjonalna firma sprzątająca będzie wiedziała jednak jak zadbać o porządek w waszym domu.

bella88
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 50

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lidka Nie Paź 17, 2021 9:29 pm

Po prostu dobry, o dużej mocy i co najważniejsze z odpowiednimi filtrami. Przy alergikach to jest najważniejsze. Tu powinien bardzo dobrze sprawdzić się tefal odkurzacz pionowy, używam go i powiem że jest super.

Lidka
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 87

Powrót do góry Go down

Pisanie by sabrina99 Wto Paź 19, 2021 5:35 pm

Dokładnie, duża moc to podstawa.
sabrina99
sabrina99

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by Andzia Pon Lut 21, 2022 2:07 pm

Świetną alternatywą będzie odkurzacz centralny beam zestaw. W moim domu świetnie się sprawdza, to przede wszystkim komfort i wygoda w odróżnieniu od standardowych odkurzaczy.

Andzia
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 181

Powrót do góry Go down

Pisanie by dorothy Wto Maj 17, 2022 2:30 pm

jeśli poszukujesz filtrów do odkurzaczy czy innych sprzętów agd to rzuć okiem na ofertę tego sklepu https://filterbank.pl/ ostatnio szukałam i własnie ten sklep nam wyskoczył, ma sporą ofertę Smile

dorothy
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 279

Powrót do góry Go down

Pisanie by bocian Czw Lip 14, 2022 7:36 pm

Wiesz co, w sumie ciężko mi powiedzieć bo u nas w domu nikt alergikiem nie jest. Natomiast możesz sobie sprawdzić aktualny ranking na odkurzacze, np na stronie https://rankingo.com.pl/ranking-odkurzaczy-automatycznych/ i wtedy dopiero podjąć decyzję co do zakupu.

bocian
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 432

Powrót do góry Go down

Pisanie by madzia2 Sro Sie 17, 2022 10:05 am

Wiesz co, ostatnio znalazłem bardzo dobre odkurzacze i dmuchawy na stronie sklepu https://mateomarket.pl/odkurzacze-i-dmuchawy,c1307.html. Polecił mi to miejsce mój znajomy i muszę przyznać, że asortyment mają naprawdę bardzo zróżnicowane. Jeśli nigdy wcześniej nie słyszałeś o tym miejscu, koniecznie tam wpadnij, kiedy tylko będziesz miał czas. Tam ​​bez trudu znajdziesz coś dla siebie.

madzia2
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 163

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nina83 Pią Paź 07, 2022 4:20 pm

Ja akurat nie wyobrażam sobie sprzątania bez nowoczesnych urządzeń. W ten sposób można zdecydowanie ułatwić sobie pracę. Dlatego odkurzacz zaawansowany technologicznie to podstawa. Czytałam niedawno, że Robot Welltec R8 posiada zaawansowane technologie, dzięki którym odkurzanie jest dużo przyjemniejsze i prostsze. Odkurzacz zawiera stację dokującą, która automatycznie opróżnia kurz i nigdy się nie zapcha. Dodatkowo można go zaprogramować, bo posiada połączenie z WiFi. Może też wydawać komunikaty głosowe w języku polskim, ale jeśli będą przeszkadzały, to można je wyciszyć. Kolejną korzyścią jest bogate wyposażenie, bo dostajemy aż 35 akcesoriów. Odkurzacz ma funkcję jednoczesnego odkurzania i mopowania, dzięki czemu zaoszczędzimy czas na sprzątaniu. Poradzi on sobie nawet z bardzo puszystym dywanem, bo dokładnie zbiera kurz. Robot może długo działać na jednym ładowaniu, które wynosi 250 minut, a można w tym czasie sprzątnąć około 250 metrów kwadratowych powierzchni. Może też wysprzątać cała podłogę albo tylko jej fragment. Na robota przysługuje 5 lat gwarancji. Więcej informacji jest na tej stronie https://welltec.pro/pl/robot-sprzatajacy-welltec-r8-pro-funkcja-mopowania-p-5594.html .

Nina83
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 119

Powrót do góry Go down

Pisanie by ondricka.marcos Sro Lis 23, 2022 2:52 pm

Moim zdaniem bardzo fajnie działa i funkcjonuje odkurzacz pionowy tj. https://maxelektro.pl/roborock/. Odkurzacz pionowy to sprzęt lekki, poręczny i funkcjonalny. Coraz popularniejsze odkurzacze pionowe przewodowe i bezprzewodowe mają wiele zalet, ale wybór odpowiedniego modelu nie jest wcale oczywisty. Warto znać ich rodzaje i funkcjonalności, które pozwolą podjąć najlepszą decyzję zakupową.
ondricka.marcos
ondricka.marcos

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: