dobry i sprawdzony nocleg
+4
fblanda
itorp
ruth64
truskaweczka
8 posters
Strona 1 z 1
dobry i sprawdzony nocleg
Zastanawiam się nad wyjazdem na kilka dni do Wrocławia ale jeszcze nie mam bazy noclegowej. Nie ukrywam, że zależy mi na dość dobrych warunkach noclegu dlatego też szukam jakiegoś dobrego hotelu. Popytałam się znajomych którzy polecili mi Grape Hotel https://www.grapehotel.pl/ Z tego co na jego temat czytałam to jest to hotel o bardzo dobrych opiniach no i mają tam bardzo ciekawe pakiety nie tylko dla dwojga
truskaweczka- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 186
Re: dobry i sprawdzony nocleg
Wraz z mężem lubimy podróżować. Jest on też wielkim smakoszem piwa, dlatego w ostatnim czasie połączyliśmi te dwie przyjemności i zatrzymaliśmy się w charakterystycznym miejscu. Warto zwiedzać i poznawać nowe miasta.
_________
hotel browar legnicki
_________
hotel browar legnicki
ruth64- Liczba postów : 1
Najlepiej noclegi wyszukiwać w internecie, gdzie jest ich ogromna baza.
itorp- Liczba postów : 4
Jeśli ktoś z was by szukał dobrego i sprawdzonego noclegu w Częstochowie, to serdecznie polecam Grono Apartamenty. Są one urządzone w wysokim standardzie, z klasą i pięknym wykończeniem. W dodatku mają u siebie pyszną kuchnię - wszystko, co tam jadłam było wyśmienite. Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam
fblanda- Liczba postów : 1
U nich wiosna w beskidach nastroi Cię pozytywnie na cały rok. Poznasz najurokliwsze zakątki Beskidów w miłej atmosferze. Polecam!
Andzia- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 181
Dla poszukujących godnych miejsc do spędzenia dni wolnych w Krakowie, to polecam hotel premium Ascot. To kraków hotel w centrum i to móei samo za siebie!
Andzia- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 181
Jak marzy ci się świetny nocleg i do tego chcesz mieć masę dodatkowych atrakcji to postaw na tą ofertę https://westerncamp.pl/ miasteczka westernowego w Zatorze. Masz świetne miejsce dla całej rodziny a przy okazji możesz odwiedzić Energylandię. Takie połączenie to idealne rozwiązanie na spędzenie czas wolnego.
Janka23- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 350
Takich miejscówek jest w całej Polsce mnóstwo to zależy w jakich okolicach szukacie. Jeśli chodzi o góry to moim zdaniem wart6o zatrzymać się w apartamentach Stara Morawa https://apartamentystaramorawa.pl/. Super miejsce dla rodzin z dziećmi i nie tylko poza noclegiem można też skorzystać z opcji śniadań i obiadokolacji. na miejscu jest plac zabaw i profesjonalne animacje ( w sezonie letnim i zimowym), do tego sala kominkowa i wiele wiele więcej.
basjanka- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 108
Warszawa oferuje szeroki wybór komfortowych noclegów, które odpowiadają różnym preferencjom i budżetom. Można tu znaleźć zarówno luksusowe hotele z pełnym zakresem usług, jak i przytulne pensjonaty oraz apartamenty. Niezależnie od tego, czy podróżujesz służbowo czy turystycznie, z łatwością znajdziesz nocleg odpowiedni do swoich potrzeb. Hotele w centrum Warszawy często oferują nie tylko wysoki standard zakwaterowania, ale również dogodną lokalizację blisko głównych atrakcji turystycznych i biznesowych. Można tu spodziewać się eleganckich wnętrz, dobrze wyposażonych pokoi oraz szerokiego wachlarza dodatkowych usług, takich jak restauracje, spa czy sale konferencyjne. https://popfiction.pl/ogolne/komfortowe-noclegi-w-warszawie/
wbeszu- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 376
Similar topics
» Deweloper z Rzeszowa - sprawdzony?
» Nocleg w Poznaniu?
» Nocleg nad morzem?
» Dobry dentysta
» Dobry samochód
» Nocleg w Poznaniu?
» Nocleg nad morzem?
» Dobry dentysta
» Dobry samochód