Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Sushi w Warszawie

+3
Karin
ivoj
Maria1990
7 posters

Go down

Sushi w Warszawie Empty Sushi w Warszawie

Pisanie by Maria1990 Wto Gru 10, 2019 9:51 am

Ostatnio uznałam, że skoro życie jest takie krótkie to nie można sobie wszystkiego odmawiać lub przekładać coś na inny termin. Wzięłam dwie koleżanki i pojechałyśmy do Fortu Służew. Nabrałam trochę inspiracji do domu dzięki pracowni Doroty Szelągowskiej i zgłodniałam. Niedaleko znajduje się restauracja Garo Sushi, które według mnie i moich koleżanek serwuje najlepsze sushi w mieście.

Maria1990
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 19

Powrót do góry Go down

Sushi w Warszawie Empty Re: Sushi w Warszawie

Pisanie by ivoj Nie Sty 05, 2020 12:05 pm

ja nie przepadam za sushi ale w warszawie jest jedna bardzo dobra pizzeria - Zlota65 Smile kilka razy tam jadlem i musze przyznac, ze odwalaja kawal dobrej roboty co czuc w smaku, sam na sobie sie przekonalem ze ciasto maja najlepsze, wysmienite Smile zdecydowanie polecam sie tam wybrac i sprobowac

ivoj
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 24

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karin Sob Lis 27, 2021 12:49 pm

Jak na sushi w Warszawie to tylko do restauracji GOLD SUSHI. Moim zdaniem najlepsze. Kilka razy jadłam i zawsze świeżo, smacznie i zgodnie ze sztuką. Pyszne, widać i czuć, że wiedzą co robią i znają się na swojej robocie.

Karin
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 179

Powrót do góry Go down

Pisanie by marianne90 Nie Lis 28, 2021 9:03 am

Nie wiem jak w Warszawie, ale w Krakowie na rynku jest wiele miejsc gdzie można zjeść super sushi.
marianne90
marianne90

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by Patlonir Sro Lut 16, 2022 1:52 pm

Oczywiście nie. Próbowałeś ich zup? To po prostu boskie. Zupa kremowa z łososiem i drobnymi pestkami po prostu mnie inspiruje i dodaje energii. Powiedzieć, że jest pyszny, to tylko mało powiedziane. Jestem gotowa jeść go kilka razy dziennie i nie powinno być wątpliwości - jest tak pożywny i zapierający dech w piersiach. Chciałabym również zaznaczyć, że w sushi Pruszków można zamówić doskonałe makarony, które dodadzą Ci energii i nastroju, nawet jeśli zostaniesz do późna w pracy.

Patlonir
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 15

Powrót do góry Go down

Pisanie by wbeszu Pon Sty 01, 2024 6:13 pm

Dziś natknęłam się na fascynujący artykuł na stronie https://sushifoodfactor.pl/ryz-do-sushi-jaki-rodzaj-wybrac/ który porusza temat wyboru odpowiedniego ryżu do sushi. Artykuł zawiera praktyczne wskazówki i różnice między rodzajami ryżu, co może być szczególnie pomocne dla miłośników sushi. Dajcie znać, co sądzicie! Może ktoś z Was już próbował różnych rodzajów ryżu do sushi?

wbeszu
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 376

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Pon Sty 08, 2024 6:49 pm

Wielkie dzięki za wszystkie porady w tym temacie.

vapor blasting

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 1415

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics