Buty dla młodego piłkarza
+5
Lodzia
slyntt
truskaweczka
dougala
fazola
9 posters
Strona 1 z 1
Buty dla młodego piłkarza
Witam, mój syn chodzi na treningi z piłki nożnej i widzę bardzo go to ciągnie, i pewnie długo będzie grał. Dlatego też chciałam was zapytać gdzie kupić dobre buty do piłki nożnej. Bo ja znalazłam ale z Adidasa w promocyjnych cenach https://butymodne.pl/halowe-pilka-nozna-sport-adidas-c18015.p224.html . Czy uważacie że warto tutaj coś wybrać ? Czy może ktoś w tym sklepie zamawiał ?
fazola- Klikacz
- Liczba postów : 47
Re: Buty dla młodego piłkarza
Rozumiem, że dla młodego piłkarza szukałaś korków. Moje dziecko jednak poszło w inną stronę i chce, żebym mu kupiła narty takie jak te https://www.ceneo.pl/Narty , bo uważa, że w tym widzi swoją przyszłość. Chyba nie mam wyjścia, spróbujemy na naszym lodowisku. Jeśli naprawdę dobrze mu pójdzie, to może zainwestuję w taki sport i przyszłość dla niego.
dougala- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 102
Skoro mowa o młodym piłkarzu to może zastanawialiście się nad jakimś szkoleniem dla syna w tej dziedzinie? W końcu każdy młody piłkarz chciałby być drugim Lewandowskim. A tak się składa, że widziałam bardzo ciekawe szkolenie online w Chce Zostać gdzie młody może dowiedzieć się jak zostać dobrym piłkarzem. Takie szkolenie nie trwa długo i możesz na spokojnie siedząc w domu je wykupić. W ten sposób masz zaoszczędzony czas i pewność, że syn będzie zadowolony z takiego szkolenia, gdyż prowadzi je sam Tomasz Frankowski. W każdym razie ja bym takiego szkolenia spróbowała
truskaweczka- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 186
Jeśli chodzi o buty, to mam wrażenie, że w sieci można znaleźć ich o wiele większy wybór, aniżeli w sklepach stacjonarnych dostępnych w galeriach handlowych. Moim ostatnim zakupem przez internet były buty zimowe męskie adidas dla mojego syna. W końcu sezon letni już się kończy i trzeba powoli przygotować się do zmiany pogody.
slyntt- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 331
Obuwie możesz dostać w sklepach na platformie z opcją cashback net-pocket. Jeśli tam się zarejestrujesz i zrobisz zakupy to dostaniesz za nie punkty. Później możesz je wymienić na pieniądze. To super możliwość związana z oszczędzaniem.
Lodzia- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 131
Gdzie mogę kupić takie buty?
mathilde18- Liczba postów : 4
To prawda, w sievi jest ogólnie większy wybór obuwia i odzieży, a przy tym można znaleźć coś w naprawdę okazyjnej cenie. Niedawno szukałam nowych kapci dla dzieci do przedszkola. Znalazłam ten sklep https://emel.com.pl/wpis/3/kapcie-dla-dzieci, w którym wybór jest naprawdę duży. Już złożyłam zamówienie i mam nadzieję, że kapcie spodobają się dzieciakom
stark.ayana- Liczba postów : 4
Jeśli Twoje dziecko lubi uprawiać sporty, to na pewno przydadzą mu się różne buty sportowe chłopięce. Jeśli szukasz niedrogich rozwiązań, to może spodoba Ci się ta oferta https://pantofelek24.pl/pol_m_Obuwie-dzieciece_Buty-chlopiece-914.html . Ceny są niskie, ale za to wybór obuwia jest bardzo duży. Znajdziesz tam nie tylko buty dla sportowców, ale też sandały, klapki czy półbuty. Nie musisz nawet wychodzić z domu, żeby kupić buty na każdą okazję.
Nina83- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 119
Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z butami dla kobiet i mężczyzn, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie m.in. Torebki damskie . Jakie Wy macie zdanie na temat oferty tego sklepu internetowego?
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1421
Similar topics
» Buty niechodki chłopięce
» Buty - sprawdzone sklepy online
» Jak wybrać dla siebie buty trekkingowe?
» Buty - sprawdzone sklepy online
» Jak wybrać dla siebie buty trekkingowe?
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: