Wierzycie w zarabianie na kryptowalutach?
+2
Ameba25
Uliseska
6 posters
Strona 1 z 1
Czy to nie ma sensu ?
Czy to nie ma sensu ?
Uliseska- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 74
Re: Wierzycie w zarabianie na kryptowalutach?
jak nie sprawdzisz to nie będziesz wiedziała czy ma sens czy nie,
skoro jedni zarabiają na kryptowalutach, to znaczy że coś w tym jest,
ale też inni tracą na nich, więc też coś w tym jest.
Mysle ze to bardziej kwestia wiedzy niż wiary,
jak się chce na czymś zarabiac to trzeba o tym sporo wiedzieć,
inaczej utopisz.
tutaj masz trochę artykułów o kryptowalutach tak edukacyjnie, ale też przekop google!
skoro jedni zarabiają na kryptowalutach, to znaczy że coś w tym jest,
ale też inni tracą na nich, więc też coś w tym jest.
Mysle ze to bardziej kwestia wiedzy niż wiary,
jak się chce na czymś zarabiac to trzeba o tym sporo wiedzieć,
inaczej utopisz.
tutaj masz trochę artykułów o kryptowalutach tak edukacyjnie, ale też przekop google!
Ameba25- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 66
Nie jest to kwestia wiary tylko dobrego zmysłu, umiejętności. Nie jest to dla każdego na pewno. Ważny jest początkowy kapitał. Jeżeli chodzi o zarabianie to na pewno znalezienie dobrej pracy jest bardzo ważne. Tu dodasz bezpłatne ogłoszenia oferty pracy, zarówno portal Fach praca sprawdzi się też dla firm szukających pracowników.
Lidka- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 87
Tylko że kryptowaluty cały czas się rozwijają. Ja widzę w tym bardzo duży potencjał, nie tylko ze względu na zarabianie, ale też na bezpieczeństwo transakcji finansowych. Czytałem na portalu https://chianetwork.pl/blog/bid-9-wspolpraca-chia-z-grupa-banku-swiatowego-wbg na temat szczytu klimatycznego w Glasgow. Okazuje się, że Chia Network podjęła współpracę z Grupą Banku Światowego w ramach programu Climate Warehouse. Myślę, że to spory krok w kierunku rozwoju blockchainów.
Kajtek33- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 187
Ale naprawdę wierzę w zarabianie na hazardzie, co robię od ponad 2 lat, szczególnie lubię, gdy kasyna online dają na początku rejestracji bonusy takie jak darmowe spiny, przy okazji tutaj https://gry-hazardowe-za-darmo.com/darmowe-spiny/ jest wszystko, co musisz o nich wiedzieć, i jest opublikowany ranking najlepszych kasyn online z ich pełnym opisem.
Gustavo1992- Nowy
- Liczba postów : 9
Zainteresowanym tematem mogę polecić porady, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli są tutaj osoby zainteresowane tematem inwestowania na giełdzie Forex, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie informacje na temat polecany broker forex .
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1421
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: