Zdjęcia na ścinach
+4
dougala
mruczek
truskaweczka
Goniaqq
8 posters
Strona 1 z 1
Zdjęcia na ścinach
Miałam piękne zdjęcia robione przez mojego tatę z czasów młodości. Postanowiłam uhonorować jego pamięć wieszając w sypialni jego dzieła. Znalazłam firmę http://galeriaram.pl/ i zamówiłam u nich piękne ramy, w które oprawiłam zdjęcia. Wydaje mi się, że to bardzo fajny pomysł i pamiętaniu o swoich bliskich.
Goniaqq- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 96
Re: Zdjęcia na ścinach
Takie zdjęcia w z pewnością pięknie będą wyglądały na ścianie. Także zastanawiam się nad wydrukowaniem kilku zdjęć by potem powiesić je na sianie. Tylko wiadomo jak to jest nie każde zdjęcie wychodzi nam dość dobrze. I w takim przypadku bardzo pomocna może być aplikacja Instafota za pomocą której możemy w łatwy i wygodny sposób poprawić jakość zdjęcia. A Wy korzystacie może z takich aplikacji?
truskaweczka- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 186
Jak się ma dobrej jakości sprzęt to każde zdjęcie wyjdzie nam bardzo wyjątkowe. Ale wiadomo, że coś do poprawy zawsze się znajdzie. Potem takie zdjęcia należy powiesić na ścianie. Więc do tego niezbędne będą nam ramki. I ja takie całkiem fajne znalazłam na tej stronie www.sklepzramami.pl i to w super cenach. Także dzięki temu nawet porządek w zdjęciach będę miała.
mruczek- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 162
A co ja mam wam powiedzieć? Na razie ja to mam puste ściany, ale kto wie, co to będzie za jakiś czas. Ogólnie sporo mam rzeczy, które nie są mi potrzebne, ale czekam też na uroczystość i wtedy moje ściany zapełnią się zdjęciami. I ogólnie prawda jest taka, że ślub konkordatowy bierze moja córka. I na pewno coś uwiecznią na tym przyjęciu.
dougala- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 102
Wiadomo, że w dzisiejszych czasach mamy bardzo dużo przeróżnych możliwości. Ale i tak w niektórych przypadkach warto skorzystać z takiego bardziej fachowego fotografa. I mam tu na myśli ślub. Więc zaczęłam szukać w internecie namiarów na dobrego i godnego zaufania fotografa. I tak też między innymi trafiłam na te stronę https://www.odrey.pl/ dzięki której mam już świetnego fotografa.
mruczek- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 162
Na pewno jest to fajna forma ozdoby wnętrz, sama mam u siebie kilka zdjęć.
alysha.lind- Liczba postów : 4
Taki pomysł faktycznie jest bardzo i ciekawym rozwiązaniem i ja również jestem przekonany, że ogólnie fajnie jest mieć własne zdjęcia w postaci fizycznej. W końcu są takie rzeczy jak albumy wsuwane więc raczej nie powinniśmy mieć problemów z ich przechowywaniem. Ja właśnie chcę takie rzeczy zrobić i zamówić w najbliższym czasie.
Xawery- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 200
No zdjęcia są pamiątką niebywałą i też stanowią dekorację. Ja przykładowo planuję teraz zgłosić się do firmy https://fotoget.pl/wywolywanie-zdjec/ , ponieważ chciałabym wywołać sobie zdjęcia.
joanna- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 52
Myślę, że to świetny pomysł.
koepp.mitchel- Liczba postów : 4
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: