Nevíte někdo o nějakém dobrém kurzu v češtině, který by rozvíjel manažerské dovednosti?
2 posters
Strona 1 z 1
Nevíte někdo o nějakém dobrém kurzu v češtině, který by rozvíjel manažerské dovednosti?
Dobrý den, pracuji již několik let v české firmě a cítím, že je čas postoupit na kariérním žebříčku. Chci se připravit na roli manažera. Nevíte někdo o nějakém dobrém kurzu v češtině, který by rozvíjel manažerské dovednosti? Nejlépe něco praktického a ne příliš dlouhého.
Старислав- Klikacz
- Liczba postów : 17
Re: Nevíte někdo o nějakém dobrém kurzu v češtině, který by rozvíjel manažerské dovednosti?
Nedávno jsem si prohlížela Instagram a vyskakoval mi inzerát na nějaký kurz managementu. Vypadá to, že to bylo tohle: https://l-a-b-a.cz/lecture/127-vedeni-tymu-a-rozvoj-soft-skills, jestli se nepletu. Abych byla upřímná, nejsem manažerka, takže nemůžu posoudit kvalitu, ale vypadá to docela zajímavě. Zdá se, že je to online asi na 6 týdnů. Lektorka je podle popisu dost zkušená. Chtělo by to si o tom zjistit víc. Nejspíš i nějaké recenze.
thestarnataly- Klikacz
- Liczba postów : 17
Similar topics
» Kurzy testování softwaru (QA) v češtině
» Hledám kurz angličtiny, které by mi pomohl zlepšit mé komunikační dovednosti v IT
» Hledám dobré kurzy marketingu v češtině
» Hledám kurz angličtiny, které by mi pomohl zlepšit mé komunikační dovednosti v IT
» Hledám dobré kurzy marketingu v češtině
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: