Internet mobilny
4 posters
Strona 1 z 1
Internet mobilny
Dzisiaj chciałabym podzielić się z Wami artykułem, który znalazłam na stronie https://www.portel.pl/strefa-biznesu/internet-mobilny-na-karte-ciagle-sensowny-czy-juz-relikt-przeszlosci/138411?sh=1 Artykuł porusza temat internetu mobilnego na kartę i zastanawia się, czy nadal jest to sensowne rozwiązanie czy też raczej relikt przeszłości. Zmiany w technologii i rozwój innych form dostępu do internetu mogą sprawić, że klasyczne karty SIM stają się mniej popularne. Jednak czy rzeczywiście warto odrzucić tę formę dostępu do sieci? Czy ktoś z Was nadal korzysta z internetu mobilnego na kartę? Jakie są Wasze doświadczenia i opinie na ten temat?
wbeszu- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 376
Re: Internet mobilny
Ja tam lubię taki internet i nie uważam, żeby to był relikt przeszłości. Kto też tak ma?
Dawid94- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 175
Dzięki za wszystkie porady w tym temacie.
Najlepszy hosting WordPress
Najlepszy hosting WordPress
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1421
Internet mobilny jest ok ale ja korzystam z niego głównie podczas wyjazdów. tak na co dzień, w domu wolę mieć jednak dostęp do stałego łącza. Jeśli chodzi o fajną ofertę to sprawdźcie sobie Elpos. Super opcja dla kogoś, kto mieszka w Białymstoku lub okolicach ( działają tu na lokalnym terenie). Konkurencyjne ceny, profesjonalna obsługa a do tego szybka aktywacja.
basjanka- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 108
Similar topics
» Mobilny bar z gorącą czekoladą
» XOXO WiFi - mobilny router
» niezawodny Internet
» Pożyczka przez internet
» XOXO WiFi - mobilny router
» niezawodny Internet