SUPERKIEROWCA - Nauka jazdy Warszawa
4 posters
Strona 1 z 1
Zapraszamy do SUPERKIEROWCA – miejsca, gdzie zaczynają się Twoje kierowcze marzenia! Adres naszej siedziby to Krucza 46, 00-509 Warszawa. Pragniemy podzielić się także naszymi godzinami otwarcia:
Poniedziałek: 13:00–17:00,
Wtorek: 13:00–17:00,
Środa: 13:00–16:00,
Czwartek: 15:00–17:00,
Piątek: Zamknięte,
Sobota: 08:00–09:00,
Niedziela: Zamknięte.
Jesteśmy Szkołą Jazdy SUPERKIEROWCA, oferującą kompleksowe kursy prawa jazdy kategorii B w różnych formach nauki:
Kursy eksternistyczne,
Edukacja e-learningowa,
Lekcje online na żywo,
Weekendowe zajęcia.
Nasza oferta obejmuje również kursy ekspresowe, dla tych, którzy chcą zdobyć prawo jazdy szybko i skutecznie. Dodatkowo, prowadzimy jazdy doszkalające, idealne dla osób, które chcą poprawić swoje umiejętności przed egzaminem lub wrócić za kierownicę po dłuższej przerwie.
Dołącz do grona zadowolonych uczniów SUPERKIEROWCA już dziś! Wybierz naszą szkołę, aby zdobyć pewność za kierownicą i doskonalić swoje umiejętności na drodze.
Poniedziałek: 13:00–17:00,
Wtorek: 13:00–17:00,
Środa: 13:00–16:00,
Czwartek: 15:00–17:00,
Piątek: Zamknięte,
Sobota: 08:00–09:00,
Niedziela: Zamknięte.
Jesteśmy Szkołą Jazdy SUPERKIEROWCA, oferującą kompleksowe kursy prawa jazdy kategorii B w różnych formach nauki:
Kursy eksternistyczne,
Edukacja e-learningowa,
Lekcje online na żywo,
Weekendowe zajęcia.
Nasza oferta obejmuje również kursy ekspresowe, dla tych, którzy chcą zdobyć prawo jazdy szybko i skutecznie. Dodatkowo, prowadzimy jazdy doszkalające, idealne dla osób, które chcą poprawić swoje umiejętności przed egzaminem lub wrócić za kierownicę po dłuższej przerwie.
Dołącz do grona zadowolonych uczniów SUPERKIEROWCA już dziś! Wybierz naszą szkołę, aby zdobyć pewność za kierownicą i doskonalić swoje umiejętności na drodze.
Re: SUPERKIEROWCA - Nauka jazdy Warszawa
Czy są tutaj osoby, które potrzebują pomocy korepetytora? Szukacie kogoś sprawdzonego w Zielonej Górze i okolicach? Na stronie https://centrumkorepetycji.pl/korepetycje-z-dojazdem/ znajdziecie ofertę nowoczesnego Centrum Korepetycji w Zielonej Górze, które prowadzi korepetycje online, korepetycje stacjonarne i korepetycje z dojazdem.
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1421
Wydatki na kurs na prawo jazdy są inwestycją w przyszłość, umożliwiającą niezależność i większą mobilność. Aby jednak przystąpić do kursu, konieczne jest dokładne zaplanowanie budżetu, uwzględniającego wszystkie aspekty procesu, od szkolenia po egzaminy. Więcej informacji na temat tego, jak budżetować wydatki związane z prawem jazdy, można znaleźć na https://moto-wiedza.pl/ile-kosztuje-wyrobienie-prawo-jazdy/ oraz zrozumienie tych kosztów pomoże uniknąć nieprzewidzianych wydatków.
Maruder- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 786
Dobrze, że nie robiłem prawa jazdy w Warszawie - ostatnio coś słyszałem, że tam jest bardzo niska zdawalność. Generalnie niezbyt dobrze odnajduję się w takich miastach. Byłem raz na kursie prawa jazdy we Wrocławiu i był to dosyć dramatyczny wyjazd, że tak powiem. Teraz przede mną egzamin - macie może jakieś rady dla mnie? Czytałem już artykuł na stronie https://ja-kobieta.pl/jak-przygotowac-sie-do-egzaminu-na-prawo-jazdy, więc znam podstawowe wskazówki, ale chętnie dowiem się jeszcze czegoś - pomożecie?
Dawid94- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 175
Similar topics
» Edukacja - nauka
» Egzaminy teoretyczne na prawo jazdy w niemczech
» nauka języków obcych
» Prawo jazdy
» Gdzie na prawo jazdy w Poznaniu?
» Egzaminy teoretyczne na prawo jazdy w niemczech
» nauka języków obcych
» Prawo jazdy
» Gdzie na prawo jazdy w Poznaniu?