Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Warto kupować kosmetyki przez internet?

+22
mirra
gonansa
pumper
inna
Jędrzej4
Sara212
Kajtek33
basjanka
IngaIguana
Kubuś
karmelka
Janka23
madmax
irekk
sywi
Andzia
slyntt
Anulaa21
melvina.schroeder
Kłaczek25
germaine23
regulacja
26 posters

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Go down

Warto kupować kosmetyki przez internet? - Page 2 Empty Re: Warto kupować kosmetyki przez internet?

Pisanie by wydra Czw Mar 28, 2024 5:54 am

Jasne że warto kupować kosmetyki przez internet! Sama regularnie kupuje np. na eveline.pl Smile Ostatnio zamówiłam sobie ich nowe pomadki zastygające https://eveline.pl/matowa-pomadka-w-plynie i jestem nimi zachwycona! Smile

wydra
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 19

Powrót do góry Go down

Warto kupować kosmetyki przez internet? - Page 2 Empty Re: Warto kupować kosmetyki przez internet?

Pisanie by ważniak Czw Cze 06, 2024 6:43 pm

Kosmetyki Janda to dla mnie synonim jakości i skuteczności https://janda.pl/produkty-50-potrzeby-produkty-janda/, które naprawdę działają. Kremy przeciwzmarszczkowe i na noc są moimi ulubionymi i trudno się dziwić, bo są skuteczne. Moja skóra wygląda młodziej i jest lepiej nawilżona. Staram się używać je każdego dnia, by efekt był faktycznie spektakularny. Następnym zakupem będzie GOLD C krem wielozadaniowy, poznaliście już go?

ważniak
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 142

Powrót do góry Go down

Pisanie by sofia11 Sro Lip 31, 2024 6:03 pm

Jeśli mnie pytacie, Eveline 6 Ceramides to idealny wybór na zimowe miesiące. Produkt intensywnie nawilża i chroni skórę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi, co jest nieocenione podczas mrozów. Dzięki niemu moja skóra jest dobrze nawilżona i nie pęka nawet przy niskich temperaturach. Co sądzicie o tej kwestii?

sofia11
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 53

Powrót do góry Go down

Pisanie by madmax Czw Sie 15, 2024 12:30 pm

Jest wiele kosmetyków, które są w drogeriach niedostępne, więc żeby je kupić trzeba skorzystać ze sklepu internetowego. Tak jest również w przypadku kosmetyków firmy Nanili, które są przeznaczone do cer problematycznych. Moja nastoletnia córka cierpi na trądzik i dzięki kosmetykom Nanili powoli jej cera wraca do normy. Próbowaliśmy stosować bardzo reklamowane kosmetyki dostępne w popularnych drogeriach, ale to nie przyniosło spodziewanych rezultatów, więc szukaliśmy dalej, aż do znalezienia kosmetyków Nanili. Kosmetyki Nanili są dostępne w dwóch seriach, jedna jest przeznaczona dla profesjonalistów w gabinetach kosmetycznych, a druga do stosowania w domu. My na razie korzystamy z oferty kosmetyków do pielęgnacji domowej i jesteśmy bardzo zadowolenie z efektów ich działania.
madmax
madmax
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 90

Powrót do góry Go down

Pisanie by olendzka Pią Wrz 27, 2024 7:11 am

Często zdarza mi się zamawiać kosmetyki przez internet. Natomiast z racji tego, że bardzo lubię kosmetyki marki Avon, regularnie korzystam tez z pomocy konsultantki tej firmy i zamawiam produkty bezpośrednio u niej. Mają świetne tusze do rzęs, podkłady do twarzy i kosmetyki pielęgnacyjne.

olendzka
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 118

Powrót do góry Go down

Pisanie by olendzka Pon Wrz 30, 2024 10:12 am

Często zdarza mi się robić takie kosmetyczne zakupy w internecie, najczęściej zaglądam do sklepu marki Eveline Cosmetics Smile jeśli chodzi o dobre serum dla cery dojrzałej to najlepsze jest to serii Contour Correction. Wygładza, nawilża a do tego ujednolica kolor skóry. Ze zmarszczkami ( nawet tymi głębszymi) też daje sobie radę.

Warto kupować kosmetyki przez internet? - Page 2 461018565-538856671948863-4222837242808322909-n

olendzka
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 118

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: