Psycholog Warszawa
+8
olendzka
Dawid94
runolfsson.selina
apouros
silver96
Justyna
Sara212
bocian
12 posters
Strona 1 z 1
Psycholog Warszawa
Warto zadbać też o zdrowie psychiczne swoich dzieci. Dobry psycholog dziecięcy w Krakowie jest kimś, do kogo warto się w takim przypadku zwrócić, by poradzić sobie z konkretnymi problemami. Zajrzyjcie na https://centrum-terapii.pl/ aby poznać szczegóły oferty.
bocian- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 432
Re: Psycholog Warszawa
Warto korzystać z usług specjalistów, zwłaszcza w przypadku spraw związanych ze zdrowiem.
środki na potencję bez recepty
środki na potencję bez recepty
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1420
Wiecie, czym jest introwertyzm i jak ludzie wyznający ten pogląd, podchodzą do problemów, relacji, pracy? Nie jest to wcale takie łatwe, ale jak już, to pamiętajcie, że oni kompletnie inaczej załatwiają niektóre elementy życiowe, niż ich przeciwność, czyli ekstrawertycy.
Justyna- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 188
Rozglądając się za psychologiem dla dzieci trzeba się szczególnie przyłożyć. Psycholog musi budzić zarówno Twoje zaufanie, jak i zaufanie dziecka. Ja polecam Panią Małgosię Kielan z Centrum Psychologicznego Good Life. Ma mnóstwo cierpliwości i mega podejście do dzieci.
silver96- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 79
Szkoda, że pomoc psychiatry bądź psychologa jest tak droga...
apouros- Liczba postów : 4
Skoro już jesteśmy przy temacie psychologii to czy kiedykolwiek zastanawialiście się na czym dokładnie polega empatia? Ostatnio miałam takie przemyślenia, że to bardzo pożądana cecha, jednak nie każdy z nas ją posiada. W takim razie jestem ciekawa czy można się jej nauczyć. Co o tym myślicie? Chętnie zapoznam się z waszym zdaniem.
runolfsson.selina- Liczba postów : 4
Jak Wasze dzieci zniosły czas pandemii?
Dawid94- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 175
Zdecydowałem sie skorzystać z usług polecanego mi terapia dla młodzieży radom i bardzo mi to pomogło. W ofercie ich usług znajdziecie zajęcia zarówno dla par, jak i osób indywidaulnych.
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1420
ostatnie lata nie były dla nas łatwe, okres pandemii odbił się szerokim echem zwłaszcza na najmłodszych... Gdzie chodzicie na konsultacje i terapie ze swoimi pociechami ? kojarzycie moze poradnię Help Kids na Mokotowie?
olendzka- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 118
Obecnie bardzo skuteczne rezultaty przynosi terapia integracji sensorycznej To na pewno pomoże w rozwoju dziecka. Warto podjąć takie kroki i skorzystać z tego że obecnie są tak duże możliwości pomocy psychologicznej
Mleczko- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 108
Dobrym rozwiązaniem jest kontakt z psycholog online, dzięki czemu anonimowo, komfortowo i szybko otrzymujesz pomoc wtedy kiedy naprawdę jej potrzebujesz.
włóczykijska- Klikacz
- Liczba postów : 16
W stolicy o wsparcie psychiatrów i psychologów będzie najłatwiej a najlepsze centrum to będzie to https://passion4life.pl/ Działają 7 dni w tygodniu i dobiorą odpowiednią terapię dla każdego pacjenta. Zapewniają specjalistów i komfortowe warunki terapii i wszystko to w atrakcyjnej stawce. Na pewno okażą się pomocni i wyprowadzą na prostą.
Kłaczek25- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 384
Asertywność to ważna umiejętność, której brakuje wielu osobom, a ja sam często stawiam potrzeby innych ponad własne. Zastanawiam się jak poradnia COtam? https://psychoterapiacotam.pl/jak-byc-asertywnym/ podchodzi do pracy nad takimi problemami. Czy terapia skupia się na praktycznych umiejętnościach, które można później wdrożyć w życiu codziennym, czy bardziej na zrozumieniu, skąd bierze się problem? Każde doświadczenie z ich terapii będzie pomocne.
Jerry- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 161
Similar topics
» dim sum Warszawa
» Outsourcing IT Warszawa
» Podolog Warszawa
» dom pogrzebowy Warszawa
» monitoring Warszawa
» Outsourcing IT Warszawa
» Podolog Warszawa
» dom pogrzebowy Warszawa
» monitoring Warszawa