Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Osuszanie murów

4 posters

Go down

Osuszanie murów Empty Osuszanie murów

Pisanie by hailey61 Sob Gru 24, 2022 11:58 am

Woda znajdująca się w gruncie może przesiąkać w mury, niezależnie od tego, z jakich materiałów zostały wykonane. Przemieszczając się w górę w wyniku działania kapilarnego, powoduje niszczenie konstrukcji. Typowe oznaki podciągania wilgoci to widoczne nad powierzchnią posadzki żółtawe lub brązowawe zabrudzenia i wydęty tynk nad listwą przypodłogową. Jak sobie z tym radzić?
hailey61
hailey61

Liczba postów : 2

Powrót do góry Go down

Osuszanie murów Empty Re: Osuszanie murów

Pisanie by erich.zieme Sob Gru 24, 2022 12:08 pm

Najczęstszą przyczyną zbyt wysokiego poziomu wilgoci w domu jest niesprawna lub niepoprawnie wykonana wentylacja pomieszczeń, przeważnie jest to wentylacja grawitacyjna. 

Liczba postów : 2

Powrót do góry Go down

Pisanie by lola01 Sro Gru 28, 2022 6:38 pm

Jak szukasz firmy która wykonuje osuszanie mieszkań, fundamentów, piwnic czy nawet wykonuje remonty mieszkań po zalaniach to polecam ofertę firmy jaka jest https://optimal-osuszanie.pl/remont-po-zalaniu/ Znają się na swojej pracy i mają wieloletnie doświadczenie. Polecam Ci sie zainteresować ich ofertą ponieważ mają bardzo dobre opinie w sieci.

lola01
Nowy
Nowy

Liczba postów : 7

Powrót do góry Go down

Pisanie by Maruder Wto Lut 07, 2023 7:30 am

Każdego rodzaju działania osuszania są niezwykle ważne i ja jeszcze chcę powiedzieć, że także fajnie jest wiedzieć kto właśnie takimi pracami się zajmuje. Tak się składa, że ja również już miałem okazję z tego typu usług korzystać. Jak dla mnie to przede wszystkim firma https://www.osuszarnia.pl/osuszanie-po-zalaniach-gdansk/ specjalizuje się w osuszaniu po zalaniach w Gdańsku.

Maruder
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 786

Powrót do góry Go down

Pisanie by Maruder Nie Mar 19, 2023 10:38 am

W sumie gdy jeszcze jesteśmy nadal w tym temacie to udało mi się w międzyczasie znaleźć kolejną bardzo ciekawą firmę. W sumie to https://osuszanie24.com/ jak widzę zajmują się właśnie osuszaniem po zalaniu i ja jestem przekonany, że kontakt do nich zdecydowanie dobrze jest znać.

Maruder
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 786

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: