Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Korepetycje i kursy z języka migowego

3 posters

Go down

Korepetycje i kursy z języka migowego Empty Korepetycje i kursy z języka migowego

Pisanie by Sara212 Czw Sie 11, 2022 2:14 pm

Moim zdaniem warto inwestować czas oraz pieniądze w rozwój osobisty, dlatego polecam Wam sprawdzić kursy i Korepetycje z języka migowego . Zajęcia prowadzone są przez wykwalifikowanego i certyfikowanego nauczyciela, dzięki czemu uzyskacie najlepsze rezultaty.

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 1421

Powrót do góry Go down

Korepetycje i kursy z języka migowego Empty Re: Korepetycje i kursy z języka migowego

Pisanie by Maruder Pon Paź 03, 2022 4:01 pm

W sumie ja póki co takiego języka nie mam potrzeby znać i dla mnie bardzo ważną sprawą jest również to aby wiedzieć dokładnie gdzie przetłumaczyć dokumenty ukraińskie. Myślę, że fajnie o tym napisano w https://internetnews.net.pl/gdzie-przetlumaczyc-dokumenty-z-ukrainskiego/ i jeżeli macie chwilkę wolnego to zachęcam was do zapoznania się z tym tematem.

Maruder
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 786

Powrót do góry Go down

Korepetycje i kursy z języka migowego Empty Re: Korepetycje i kursy z języka migowego

Pisanie by schultz.brett Czw Paź 06, 2022 11:30 am

To straszne jak wielu z nas nie słyszy i nie może porozumieć się z innymi...
schultz.brett
schultz.brett

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: