Wyposażenie kuchni
+35
rollo
normi
oconnell.jerry
eritchie
walker.elisabeth
Nina83
spacerowicz
Janka23
earnestine.hudson
Karin
van.gottlieb
sanford.nina
Sara212
schimmel.johnson
clementina59
ova.kulas
bailey.alexys
Kłaczek25
mckenzie.orie
audie56
bocian
reginald.farrell
jhamill
genesis.abernathy
abraham.schoen
skiles.carlo
angus.kris
Domis3223
Mati332
inha
fazola
slyntt
koalia
Goniaqq
Nesta
39 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Wyposażenie kuchni
Jak już jesteśmy w temacie wyposażenia kuchni, to powiem wam, że mnie ostatnio udało się znaleźć na Ceneo porządne noże gerber. Stwierdziłam, że brakuje w mojej kuchni porządnych sztućców, więc postanowiłam złożyć jakieś małe zamówienie. Już nie mogę się doczekać, jak je przetestuje podczas gotowania.
slyntt- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 331
Zastanawiam się, czy nie wziąć mebli kuchennych na raty.
van.gottlieb- Liczba postów : 4
Meble ważna rzecz. Ale nie można zapominać o mniejszych elementach jak garnki i patelnie. Jeśli chodzi o te pierwsze to garnki valdinox opinie mają bardzo dobre i wiele osób je poleca. Valdinox to nasza polska marka. Dbają o design i funkcjonalność produktów. Ich garnki nadają się do kuchenek różnego typu, także na indukcję. Stylowe, eleganckie i funkcjonalne.
Karin- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 179
Czy możecie mi polecić jakiś sprawdzony sklep z akcesoriami i wyposażeniem dla gastronomii?
pospay
pospay
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1420
Co myślicie o meblach na wymiar?
earnestine.hudson- Liczba postów : 4
Jeżeli wyposażasz kuchnię to pamiętaj o tym aby należycie ją wyposażyć a w tym pomoże oferta sklepu https://tghome.pl/ Masz tam nie tylko naczynia ale masę przydatnych akcesoriów w kuchni. Wszystko to wysokiej jakości i z darmową dostawą jeśli zrobisz zakupy w odpowiedniej kwocie. Na pewno będziesz zadowolona z jakości produktów i ich użyteczności.
Janka23- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 350
Jakby nie patrzyć warto przyłożyć się do urządzania mieszkania - to jest przestrzeń, w której spędza się życie. Jeśli chodzi o mnie to bardzo fajną opcją jest uwzględnianie dywanów i wykładzin tego typu https://dywanywitek.pl/dywany-200x300 - według mnie jeśli da się to warto, bo tego typu dodatki bardzo urozmaicają wnętrza.
spacerowicz- Klikacz
- Liczba postów : 16
W kuchni przyda się wiele elementów. Niektóre mogą być, ale można się bez nich obejść. A niektóre to taki must have i po prostu być muszą. Do tej drugiej kategorii z pewnością będą należały sztućce, dlatego zostawiam namiar na takie zestawy wysokiej jakości i w dobrej cenie - tutaj je znajdziecie https://nettrading.pl/komplety-sztuccow . Funkcjonalne i estetyczne.
Nina83- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 119
Jak zabierasz się za wyposażenie kuchni to warto trochę się dowiedzieć na przykład co niszczy patelnie czy też jak użytkować inne urządzenia kuchenne. Na takie pytanie odpowiedź znajdziesz na blogu sklepu Patelnie Tytanowe WOLL. Oprócz tego możesz zamówić świetne produkty marki WOLL w ich sklepie. Za jednym razem dowiesz się czegoś i kupisz to co potrzebne.
Kłaczek25- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 384
Gdzie kupujecie wyposażenie do kuchni?
walker.elisabeth- Liczba postów : 4
A ja się rozglądam właśnie nad jakąś dobrą zmywarką. Zawsze wydawało mi się, że to zbędny wydatek, ale mam trochę wolnej gotówki i nie chce mi się już ręcznie zmywać, więc chyba czas najwyższy kupić jakiś dobry sprzęt do kuchni
eritchie- Liczba postów : 4
Każda kuchnia powinna posiadać dobrej jakości lodówkę.
oconnell.jerry- Liczba postów : 4
Ja zrobiła ostatnio większe zakupy do kuchni, bo robiliśmy generalny remont i przy okazji chciałam wymienić dużą cześć wyposażenia. Kupowałem między innymi nowe komplety sztućców na https://tadar.pl/kategoria/lyzki-i-lyzeczki i kilka nowych garnków i patelni.
normi- Klikacz
- Liczba postów : 24
Ważnym elementem wyposażenia każdej kuchni są niewątpliwie sztućce. Nasze dostaliśmy jeszcze w prezencie ślubnym więc już chyba najwyższy czas się z nimi pożegnać. Bardzo ładne komplety znaleźliśmy z żoną w sklepie MyTable.Shop i tam chyba je zakupimy. Może sprezentujemy też komplet córce. Mają duży wybór portugalskich noży oraz piękną ceramikę chodzieską.
rollo- Klikacz
- Liczba postów : 41
Najważniejszym sprzętem w kuchni jest kuchenka gazowa. Najlepiej w nowoczesnym wydaniu jak Innova Premium od Solgaz. Wygląda jak indukcyjna gdyż komorę spalania ma wewnątrz przez co mniej powstaje tłustych osadów podczas gotowania jak i zużywa mniej gazu od tradycyjnych kuchenek. Dodatkowo ma znakomitą funkcjonalność, która ułatwia gotowanie każdej pani domu.
Koral- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 64
A do w pełni wyposażonej kuchni bym pomyślał nad ogrzewaniem podłogowym https://www.sklep.elar.com.pl/ogrzewanie-podlogowe tak by codzienne funkcjonowanie było milsze, łatwiejsze, bardziej komfortowe za pośrednictwem mat grzewczych.
Ciekawe informacje, zachowaj je
Killer23- Nowy
- Liczba postów : 8
U nas remont kuchni, meble zostają te same tylko trzeba było je zdemontować i teraz tak sobie czytam jak usunąć silikon z blatu. Może Wy macie na to jakieś sposoby? Żeby poszło względnie szybko ale też skutecznie i bez uszkodzeń? To najważniejsze, żeby nie było uszkodzeń
Arowana14- Forumowy pisacz
- Liczba postów : 74
Strona 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Wyposażenie biurowe
» Gastronomia wyposażenie
» Narciarskie wyposażenie
» siłownia i jej wyposażenie
» Wyposażenie dla domu
» Gastronomia wyposażenie
» Narciarskie wyposażenie
» siłownia i jej wyposażenie