Lubicie testować
5 posters
Strona 1 z 1
Lubicie testować
Jak u Was wygląda sprawa z pielęgnacją? Lubicie testować nowości, czy jesteście cały czas wierne tym samym produktom? Ja bardzo lubię nowości i chętnie je testuję, także bardzo ucieszyła mnie wiadomość, kiedy przyjaciółka powiedziała.
Bruno- Klikacz
- Liczba postów : 22
Re: Lubicie testować
Lubię też używać wszelkiego rodzaju makijażu, ponieważ pomaga mi zapomnieć o niektórych plamach. Więc pewnego dnia zacząłem też używać tego źródła pl oriflame gdzie zamówiłam nowe kosmetyki dla siebie. Teraz mogę powiedzieć, że jestem całkowicie zadowolony, że mogę go również użyć dla ciebie. Mam nadzieję, że ty też spróbujesz.
Ostatnio zmieniony przez Oswald dnia Pon Lip 18, 2022 12:55 pm, w całości zmieniany 1 raz
Oswald- Klikacz
- Liczba postów : 25
Czytałem już wiele różnych forów i stron, ale jak dotąd nie mogłem znaleźć tego, czego potrzebuję. Osobiście najbardziej interesuje mnie, gdzie można wziąć najlepsze kosmetyki, które u nas robią.
Derek- Liczba postów : 1
Ja też lubię testować kosmetyki oraz różnego rodzaju zabiegi kosmetyczne. obecnie myślę o depilacji bikini wraz z takim wzorkami: https://easywaxing.pl/pl/blog/wzorki-bikini/ Zastanawiam się jednak, jak takie wzorki bikini sprawdzają się w praktyce. Ktoś się orientuje?
bocian- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 432
Ja akurat jestem wiernym konsumentem. Jak już jakiś produkt mi podpasuję, to korzystam z niego regularnie.
jaylon.wolf- Liczba postów : 4
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: